yok balım sabah saatlerinde spermler daha kaliteli oluyor, ayrıca aç karnınaYaaa kızlar bana akıl verin bu gün 10 da iğne oldum yazdım ama kımse yazmadı . Doktor bugun ilişki olmasın yarın olsun dedi benimki de yarın babamlara gidelim diyo her hafta oradayım yemek temizlik falan bu hafta hiç gidemedim şimdi yarın gidersek kalıcaz buyuk ihtımal... Oradayken ilişki olmaz yarın sabaha bnım herifi kandırsam çok mu erken olmuş olur
Inşallah ya vajinal ultrosanÜstten bakılıyor cnm yani Bnim her seferinde öyle oldu doktor merak etme üstten bakıcam dedi
Inşallah kaç doktora gittiysem vajinal ultrosanla bakildi tabi o zaman adetli değildim adetliykende bazı doktorlar yumurta gelişimi için bakıyorlar diye duymustumsadece hormon canım, alttan muayene yapmıyorlar
Bnim ki çok erken işe gidiyor şimdi dedimde manyak mısın o saatte işim olmaz diyoyok balım sabah saatlerinde spermler daha kaliteli oluyor, ayrıca aç karnına
Yok kuzum Bn o kadar doktora gittim ki sadece tahlil istiyorlar adetliyken bırde kist falan oluşur mu diye üstten onada bakılıyorInşallah ya vajinal ultrosan
Inşallah kaç doktora gittiysem vajinal ultrosanla bakildi tabi o zaman adetli değildim adetliykende bazı doktorlar yumurta gelişimi için bakıyorlar diye duymustum
Sağol canım bakalım yarın gidecez hiçbir sorun olmayana nasıl bir tedavi uygulanır kiYok kuzum Bn o kadar doktora gittim ki sadece tahlil istiyorlar adetliyken bırde kist falan oluşur mu diye üstten onada bakılıyor
Kuzum bizdede birsey yok bu ay 14 ay olucak klomen kullandım 2 ay sonra 5 ay kendim denedim ovu testleriyle yıne olmado şimdi femera adlı Bı ilaç kullandım bu aydainş biran önce gelirler cnmSağol canım bakalım yarın gidecez hiçbir sorun olmayana nasıl bir tedavi uygulanır ki
Ben ovulosyon günümü buluyorum testlerle ama bi türlü tutmuyor en hayırlısı allah bilir rabbim fazla beklemesin inşallah tüm isteyenlere size yine ilaç başlanılmış bana hiçbirşey verilmiyor bişeyin yok diyorlar yolluyorlar yumurta takibi bile yapilmadiKuzum bizdede birsey yok bu ay 14 ay olucak klomen kullandım 2 ay sonra 5 ay kendim denedim ovu testleriyle yıne olmado şimdi femera adlı Bı ilaç kullandım bu aydainş biran önce gelirler cnm
Kuzum bnde de yumurta gelişiyor kendiliğinden catlıyor yakalıyorum da ama yok yinede iyi doktor bulmak zor sen nerde oturuyordun cnmBen ovulosyon günümü buluyorum testlerle ama bi türlü tutmuyor en hayırlısı allah bilir rabbim fazla beklemesin inşallah tüm isteyenlere size yine ilaç başlanılmış bana hiçbirşey verilmiyor bişeyin yok diyorlar yolluyorlar yumurta takibi bile yapilmadi
Evet canım 5 ay korunduk, yani doğum kontrol hapı falan kullanmadım geri çekilme yöntemiyle korundukKorundun mu kürtajdan sonra canım
Diyarbakır canım senKuzum iyi doktor bulmak zor sen nerde oturuyordun cnm
İstanbulda cnm yumurta takibi de yaptım yine olmadı ..Diyarbakır canım sen
Rabbim beklemesin hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin rabbim tüm isteyenlereİstanbulda cnm yumurta takibi de yaptım yine olmadı ..
Amin kuzum inşRabbim beklemesin hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin rabbim tüm isteyenlere
İşte bende düşükten sonra 6 ay dediğin gibi korundum sonra 10 ay uğraştım sen benim kadar uğraşmazsın inşaallah canımEvet canım 5 ay korunduk, yani doğum kontrol hapı falan kullanmadım geri çekilme yöntemiyle korunduk
İnşallah çok beklemem canım, moralim iyice bozuk dünden beri eşimin sonuçları iç açıcı olmadığı için. Nasip tabi her şey, elimden gelen her şeyi yapcam şimdi bi kaç ay, inşallah yükseltiriz.İşte bende düşükten sonra 6 ay dediğin gibi korundum sonra 10 ay uğraştım sen benim kadar uğraşmazsın inşaallah canım
Adetliyken alttan bakıyo çoğu doktor. Banada baktı çok utanmıştımYok kuzum Bn o kadar doktora gittim ki sadece tahlil istiyorlar adetliyken bırde kist falan oluşur mu diye üstten onada bakılıyor
Sadece hormon ama yine de hazırlıklı git ne olur ne olmaz cnmKizlar adetin 3.gunu vajinal ultrosanla bakılıyor mu yoksa sadece hormon testi mi yapilir
Cnm nasılsın iyi misin biraz dahaİnşaallah canım, çok bekletmesin Rabbim
Valla kuzum bana adetliyken alttan bakılmadı.. Zaten adetliyken alttan bakılsada birsey gözükmez yaniAdetliyken alttan bakıyo çoğu doktor. Banada baktı çok utanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?