- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Bana da hiç bakılmadı adetliyken alttan. Hatta dün 2.günümdü muayenem vardı, karından baktıValla kuzum bana adetliyken alttan bakılmadı.. Zaten adetliyken alttan bakılsada birsey gözükmez yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da hiç bakılmadı adetliyken alttan. Hatta dün 2.günümdü muayenem vardı, karından baktıValla kuzum bana adetliyken alttan bakılmadı.. Zaten adetliyken alttan bakılsada birsey gözükmez yani
Ne gözükmüyo mesela? :)Valla kuzum bana adetliyken alttan bakılmadı.. Zaten adetliyken alttan bakılsada birsey gözükmez yani
Aynen kuzum dört doktora gittim dortüde adetliyken bakılmaz rahat ol dediBana da hiç bakılmadı adetliyken alttan. Hatta dün 2.günümdü muayenem vardı, karından baktı
Zaten karından bakınca da rahat görüyolar. Foliküller oluşmaya başlamış falan dedi gösterdi canımAynen kuzum dört doktora gittim dortüde adetliyken bakılmaz rahat ol dedi
Valla cnm Bn o kadarını bilmıyom benım kı sadece kist oluşup oluşmadığına bakıyor çunku hersey normaldi... Adetliykende kist görülmez üstten kontrol ediyor mu yumurta durumuna falann.. Çok ta birsey aramamak lazımNe gözükmüyo mesela? :)
Aynen cnm benimde oyle oldum gelsin artık şu şapşikler yaZaten karından bakınca da rahat görüyolar. Foliküller oluşmaya başlamış falan dedi gösterdi canım
Hayatımda en büyük pişmanlığım korunmak oldu kuzum ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı diyorum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin en sağlıklısındanİnşallah çok beklemem canım, moralim iyice bozuk dünden beri eşimin sonuçları iç açıcı olmadığı için. Nasip tabi her şey, elimden gelen her şeyi yapcam şimdi bi kaç ay, inşallah yükseltiriz.
Kürtajdan sonra o kadar uzun süre korunmasaydık keşke diyorum hep kuzum. 2 ay korunsaydık yeterdi diyorum ama yapıcak bi şey yok artık, her şey Allahtan
Ay bi gelseler artık...Aynen cnm benimde oyle oldum gelsin artık şu şapşikler ya![]()
Kesinlikle benim de en büyük pişmanlığım oldu canım. İnşallah artık bir an önce Allahım nasip etsin tüm isteyenlere ve bana, sana da hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin balımHayatımda en büyük pişmanlığım korunmak oldu kuzum ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı diyorum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin en sağlıklısından![]()
Allah kolaylık versin balım :)İyiyim canım, iş güç ve kocamın zorlukları ile uğraşıyorum sen nasılsın
İyiyim şükür kuzum, dün bu saatlerde kıvranıyordum. Rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor.Cnm nasılsın iyi misin biraz daha
Aminn Aynı gece sağ kasığıma bişey batıp durdu. Sabahta sap kasığım ağırdı adet olcam sandım bişey yok ilacı içmedim :/İyiyim şükür kuzum, dün bu saatlerde kıvranıyordum. Rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor.
Sen ne durumdasın canım
Hayıelı cumalar canım. Amiiin Rabbim herkesin gönlüne göre versinGünaydın canlar cumanız mubarek olsun...Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın isteyen herkese tez yakında muradını versin inş bu gün bol bol dua gunu kızlar.. Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn
![]()
Hayırlı cumalar amin. Bir De bu ay hamile olan arkdslar bize bir-kac tüyo verseler çok makbule gecerdiHayıelı cumalar canım. Amiiin Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Merhaba canım ben de bi kez klomen kullandım, bi de bugün başlıyorum. Pco falan yok bende ondan mı bilmiyorum ama 5 tane yumurtam oluştu ve ağrım olmadı hiç, akıntım biraz arttı gibi. Klomen ağrı yapmaz zaten, çatlatma iğnesi biraz ağrı yaparMerhaba kızlar bende hamile kalmak istiorum pko var ve doktorm klomen verdi bende hic agrı falan yok acaba bende ise yaramadı mı
Bende de hiç ağrı olmadı canım ama 2 yumurta oluştu herkeste ağrı olacak diye birşey yok. Stres yapma sen :)Merhaba kızlar bende hamile kalmak istiorum pko var ve doktorm klomen verdi bende hic agrı falan yok acaba bende ise yaramadı mı