• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım kuzum, çok da iyi geldi. Rabbim ebeden razı olsun balım ❤️

Bu ay da ben öyleyim Kuzum ilk defa öyle bir şey yaşadım, abartısız 15 dk bir Ped değiştiriyorum :/

Merhaba canim ben de öyleydim bu ay ve tepeden düştüm resmen . Regl oldun mu

Merhaba balım, ben, ben değilim sanki. Gece öldüm öldüm dirildim. Merak edip yazdığın için çok teşekkür ederim canım kardeşim

Merhaba canim hoşgeldin nasılsın..

Merhaba canim, aramıza hoş geldin :)

Canım benim, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bereket getirsin ❤️

Merhabalar canım regl oldun mu

Hamdolsun canımın içi, 2. kez sormuşsun kuzum benim.

Balımm, lütfen hiç kendini sıkma, rahat ol. Herşey yoluna girecek. üzme kendini olur mu. Elbette ki sabrının meyvesini verecek Rabbim.

Kuzum, yatıyorum ya. çok bitkinim ağrım da var. Eşim hastaneye gidelim dedi yerimden kıpırdayamadım. Bu günler de geçecek inşaallah. ❤️

Canımm, çok şükür değer beklediğimizden yüksek çıkmış :dua:#
İnşaallah kucağına aldığın günleri de göreceğiz ❤️❤️
Cnm bnm sendende razi olsn insallah her ay degil ama bazi aylar ck fena olurum banada iyi gelir sevindm kuzum daha iyisin demi simdi

U Umithepvar hatta ben o ay hiç ovulasyon tarihine dikkat etmemiştim. Ben işe girmiştim eşimde vardiyalı çalışıyordu ve görüşemedik o yüzden olmaz gözüyle bakıyordum. Ama büyük ihtimal 13. gün ilişkisiyle hamiş kalmışım:oops:
Tmm kuzucum ck tskr ettm hayirlisi Allahtan..ama bn ovu testide yapcm bi iki gun bole iliski olsn sona bide koyulasip siliklestiginde tmm insallah sona bekleriz :)

R4bi4 R4bi4 Evet kuzum baya rahatladım ... Şimdi de ne zaman ilişki olsun diye düşünüyorum

Cnm bnm sendende razi olsn insallah her ay degil ama bazi aylar ck fena olurum banada iyi gelir sevindm kuzum daha iyisin demi simdi
Valla o sıcak su torbası o kadar iyi geldi ki, ağrılar büyük ölçüde azaldı kuzum , bi baktım eşim araklamış torbamı (: o benim dedim:KK11: (: Kekik de demledim sabaha kadar mışıl mışıl uyumuşum, kalktım su soğumuş yeniledim. Ben ilk defa böyle oldum valla resmen ölücem sandım.. İşte topikte takılmanın faydaları yeni şeyler yeni tavsiyeler gerçekten iyi geliyor :)

R4bi4 R4bi4 kuzum çok geçmiş olsun neden böyle oldun sen bu ay, üşüttün belki de fark etmeden. Bu ay benim de kanama çok oldu, içim çıkıyo resmen, ama ağrım hiç yok şükür. Sen de toparlan inşallah hemen

Kuzum çok iyiymiş yrn hemen .alım çakşır suyu yeniden keçiboynuzu özü soğuk pres iciodu zaten kuzum ay bidaha ay umutluyum inşallah
İnşaallah canım hiç aksatmamaya çalışın şifa olsun inşaallah :)
Allahımmm darısı başımızaa :) ne kadar sürede bu kadar yükseldi kuzucum maşallah yaa
amin amin kuzum :):) 2buçuk ay kullandı ama 3 buçuk ayın sonunda etkisini gördük canım sonucu aldık :):)

Allah razı olsun balım, evet çok soğuk gerçekten :/ Petekleri yaktı eşim gece.
İnşaallah tüm isteyenler için son ay olur cancağızım.
İyi yapmışsınız kuzum bölünün soğuğunu bilirim dikkat et hemen iyileş... amin canım

R4bi4 R4bi4 kuzum çok geçmiş olsun neden böyle oldun sen bu ay, üşüttün belki de fark etmeden. Bu ay benim de kanama çok oldu, içim çıkıyo resmen, ama ağrım hiç yok şükür. Sen de toparlan inşallah hemen
Sağol canım Allah razı olsun. senin de pıhtılı oluyor mu

Back