- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
kız ağrı olmayınca işe yaramamış mı oluyor :)Merhaba kızlar bende hamile kalmak istiorum pko var ve doktorm klomen verdi bende hic agrı falan yok acaba bende ise yaramadı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ağrı olmayınca işe yaramamış mı oluyor :)Merhaba kızlar bende hamile kalmak istiorum pko var ve doktorm klomen verdi bende hic agrı falan yok acaba bende ise yaramadı mı
Rabbim tedaviye gerek kalmadan bebeğinin haberini almayı nasip etsin canım. umudunu kaybetmeBenim de b umudum bir sonraki aya kaldı. 20 ekim .. bir ay daha bekleyeceğim. Daha sonra tedaviye geçmeye karar verdik. Allah inşallah ilaca muhtaç etmez diye dua ediyorum, zor bir durum anne olma isteği insanın içinde hep farklı.. vardır Rabbimin bir bildiği , hepimize hayırlı zamanda hayırlı salih sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
Benim ilaçla oldu. Adrt biter bitmez başladık ve adetin 20.gününe kadar devam ettik. İki defa hamile kaldım ilk belirti göğüslerHayırlı cumalar amin. Bir De bu ay hamile olan arkdslar bize bir-kac tüyo verseler çok makbule gecerdi
Canım çok geçmiş olsun Allah hastalik yuzu gostermesin insallah kimseye.Yazamadim pek.ben de 2 gündür okulda yorulunca tavuk gibi erkenden uyuyorum.Bu yıl şubeler çoğaldı mevcutlar çoğaldı.fena yani.İyiyim şükür kuzum, dün bu saatlerde kıvranıyordum. Rabbim tekrarını yaşatmasın çok zor.
Sen ne durumdasın canım
Zararlı canım, yumurtlamaya kadar kullanabilirsin soğan kürünü. İçini kompl3 temizlediği için allah korusun tutunmaya çalışan bi bebiş olursa onu engellerArkadaslar gunaydin,
size bir sey danismak istiyordum; acaba sogan kurune pazar gunu baslasam hamile kalmaya calisirken sokulme vs yapmaz di mi?
Hic girmeyeyim o zaman o topa cunku klomen kullandigim icin 15 gunden cok daha az bir surede yumurtlamaya geciyorum...Zararlı canım, yumurtlamaya kadar kullanabilirsin soğan kürünü. İçini kompl3 temizlediği için allah korusun tutunmaya çalışan bi bebiş olursa onu engeller
Teşekkür ederim cevap için Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsn inşallah. Ben adetten sonra 1 gün ara verip yapmayı dusundm ama sonra yumurta 24 saat yaşıyor ya o zamana denk gelirse diye dusnyrm biliyrm sperm canlı kalablrms belli saatler ama daha bir kaç ay denemede böyle stres oldm. Baslamadn ben kadın doğuma gttm her şey temiz demsti ama yine mi gtsem bu ay olmazsa acabaBenim ilaçla oldu. Adrt biter bitmez başladık ve adetin 20.gününe kadar devam ettik. İki defa hamile kaldım ilk belirti göğüslersonrada sol kasık ağrımdı. Birlikte olduktan sonra hemen kalkmayın. Sulanma zamanı var spermlerin. 1 saat zamanınız varsa yatın bekleyin. Ve birde her ilişkiden önce bismillah deyip başlayın. Uyumadan önce dua edin. Benim yaptıklarım bunlar. Ve son olarak sakin olun. Allah ne zaman isterse o zaman olur.
Yok cnm ben ilk kullandığımda çok ağrım olmuştu yürüyememiştim bile diğer kullanımlarımda hiç ağrı olmadı işe yaramadı sanmıştım kişiye göre değişiyorkız ağrı olmayınca işe yaramamış mı oluyor :)
Evet canım şu aşamada soğan suyu riskli. Bal tarçın çörek otu kullanabilirsin yumurtaları çoğaltır ve büyütür canımHic girmeyeyim o zaman o topa cunku klomen kullandigim icin 15 gunden cok daha az bir surede yumurtlamaya geciyorum...
Canim hayirli olsun, ozelde mi yaptiriyorsun?Selam kızlar benimde bat 1 ekim. 19 aylık evliyim esimde ileri harekette sıkıntı vardı ama degeride çok düşük değildi . 3 kere klomen kullandım 2 kere aşılama oldum nasip olmadı bu ay tüp bebek tedavisine başladım yarın transferim var InşAllah . Benide listeye alır mısınız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın olumlu sonuçlar alalım hepimiz![]()