• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlatırsan dinleriz canım =)
başlık açtım ama kimse bişey yazmadı.24 ağıstosta adet oldum her ay 28 günde bir oluyorum.13 eylül gece beyaz yapışkan bi akıntım geldi Burdan sordum internettende baktım yumurtlama akıntısı demiştiniz 14 ağustosta ilişki oldu. Pazartesi günü kan verdim 2 çıktı bugün adet olmam lazımdı ya da akıntım olması lazımdı olmadı test yaptım ama hayali çizgimi gerçekmi onuda bilmiyorum bekliyorum öyle adet olmayı :KK47:

İnşaallah canım hiç aksatmamaya çalışın şifa olsun inşaallah :)

amin amin kuzum :):) 2buçuk ay kullandı ama 3 buçuk ayın sonunda etkisini gördük canım sonucu aldık :):)
Allahım ya inşallah biz de faydasını görürüz. 2 ay 3 ay beklemeye razıyım artık, yeter ki artsın ve hamile kalabileyim. Of geçen yıl ekimde hamile kaldım hem de ilk denemede, o zaman nasıldı sonuçlar hiç bilmiyoruz. Doktor bile kürtajdan sonra kolay hamilelik oluşan bi çift gibi duruyosunuz 2. de çok bekletmeden olur demişti ama 5 aydır yok malesef

başlık açtım ama kimse bişey yazmadı.24 ağıstosta adet oldum her ay 28 günde bir oluyorum.13 eylül gece beyaz yapışkan bi akıntım geldi Burdan sordum internettende baktım yumurtlama akıntısı demiştiniz 14 ağustosta ilişki oldu. Pazartesi günü kan verdim 2 çıktı bugün adet olmam lazımdı ya da akıntım olması lazımdı olmadı test yaptım ama hayali çizgimi gerçekmi onuda bilmiyorum bekliyorum öyle adet olmayı :KK47:
testi bize atarsan yorumlayabiliriz :) Belki de geç döllenme oldu

Allahım ya inşallah biz de faydasını görürüz. 2 ay 3 ay beklemeye razıyım artık, yeter ki artsın ve hamile kalabileyim. Of geçen yıl ekimde hamile kaldım hem de ilk denemede, o zaman nasıldı sonuçlar hiç bilmiyoruz. Doktor bile kürtajdan sonra kolay hamilelik oluşan bi çift gibi duruyosunuz 2. de çok bekletmeden olur demişti ama 5 aydır yok malesef
Korundun mu kürtajdan sonra canım

0B035369-BFE2-4463-B716-0070716FC0F9.jpeg
testi bize atarsan yorumlayabiliriz :) Belki de geç döllenme oldu
Eşim uzun yol şöförü her zaman ilişki olmuyo 4 5 günde yok artık 2 3 gün evde olunca oluyo.bide adetin 20.gününde o akıntı oldu değişik bişey anlamadım :)

Eki Görüntüle 2190914
Eşim uzun yol şöförü her zaman ilişki olmuyo 4 5 günde yok artık 2 3 gün evde olunca oluyo.bide adetin 20.gününde o akıntı oldu değişik bişey anlamadım :)
Testin markası miratech ise silik çıkması normal kuzum . Ama çizgi bariz belli yami reglin de gelmediyse bebiş gelmiştir inşaallah :)

Testin markası miratech ise silik çıkması normal kuzum . Ama çizgi bariz belli yami reglin de gelmediyse bebiş gelmiştir inşaallah :)
Hadi ya evet o marka :halay::D her testte böyle mi oluyomuş :D daha reglim gelmedi ne kasık ağrısı ne bişey var inşallah çok teşekkür ederim :)

Hadi ya evet o marka :halay::KK70: her testte böyle mi oluyomuş :KK70: daha reglim gelmedi ne kasık ağrısı ne bişey var inşallah çok teşekkür ederim :)
mimlenmiş bir marka canım çoğu kez yanıltmıştır lakin seninki doğrudur inşaallah :)

Yaaa kızlar bana akıl verin bu gün 10 da iğne oldum yazdım ama kımse yazmadı . Doktor bugun ilişki olmasın yarın olsun dedi benimki de yarın babamlara gidelim diyo her hafta oradayım yemek temizlik falan bu hafta hiç gidemedim şimdi yarın gidersek kalıcaz buyuk ihtımal... Oradayken ilişki olmaz yarın sabaha bnım herifi kandırsam çok mu erken olmuş olur:olamaz::KK33:

Back