• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kızlar bana akıl verin bu gün 10 da iğne oldum yazdım ama kımse yazmadı . Doktor bugun ilişki olmasın yarın olsun dedi benimki de yarın babamlara gidelim diyo her hafta oradayım yemek temizlik falan bu hafta hiç gidemedim şimdi yarın gidersek kalıcaz buyuk ihtımal... Oradayken ilişki olmaz yarın sabaha bnım herifi kandırsam çok mu erken olmuş olur:olamaz::KK33:
yok balım sabah saatlerinde spermler daha kaliteli oluyor, ayrıca aç karnına

Üstten bakılıyor cnm yani Bnim her seferinde öyle oldu doktor merak etme üstten bakıcam dedi
Inşallah ya vajinal ultrosan
sadece hormon canım, alttan muayene yapmıyorlar
Inşallah kaç doktora gittiysem vajinal ultrosanla bakildi tabi o zaman adetli değildim adetliykende bazı doktorlar yumurta gelişimi için bakıyorlar diye duymustum

Inşallah ya vajinal ultrosan

Inşallah kaç doktora gittiysem vajinal ultrosanla bakildi tabi o zaman adetli değildim adetliykende bazı doktorlar yumurta gelişimi için bakıyorlar diye duymustum
Yok kuzum Bn o kadar doktora gittim ki sadece tahlil istiyorlar adetliyken bırde kist falan oluşur mu diye üstten onada bakılıyor

Sağol canım bakalım yarın gidecez hiçbir sorun olmayana nasıl bir tedavi uygulanır ki
Kuzum bizdede birsey yok bu ay 14 ay olucak klomen kullandım 2 ay sonra 5 ay kendim denedim ovu testleriyle yıne olmado şimdi femera adlı Bı ilaç kullandım bu aydainş biran önce gelirler cnm

Kuzum bizdede birsey yok bu ay 14 ay olucak klomen kullandım 2 ay sonra 5 ay kendim denedim ovu testleriyle yıne olmado şimdi femera adlı Bı ilaç kullandım bu aydainş biran önce gelirler cnm
Ben ovulosyon günümü buluyorum testlerle ama bi türlü tutmuyor en hayırlısı allah bilir rabbim fazla beklemesin inşallah tüm isteyenlere size yine ilaç başlanılmış bana hiçbirşey verilmiyor bişeyin yok diyorlar yolluyorlar yumurta takibi bile yapilmadi

Ben ovulosyon günümü buluyorum testlerle ama bi türlü tutmuyor en hayırlısı allah bilir rabbim fazla beklemesin inşallah tüm isteyenlere size yine ilaç başlanılmış bana hiçbirşey verilmiyor bişeyin yok diyorlar yolluyorlar yumurta takibi bile yapilmadi
Kuzum bnde de yumurta gelişiyor kendiliğinden catlıyor yakalıyorum da ama yok yinede iyi doktor bulmak zor sen nerde oturuyordun cnm

İşte bende düşükten sonra 6 ay dediğin gibi korundum sonra 10 ay uğraştım sen benim kadar uğraşmazsın inşaallah canım
İnşallah çok beklemem canım, moralim iyice bozuk dünden beri eşimin sonuçları iç açıcı olmadığı için. Nasip tabi her şey, elimden gelen her şeyi yapcam şimdi bi kaç ay, inşallah yükseltiriz.
Kürtajdan sonra o kadar uzun süre korunmasaydık keşke diyorum hep kuzum. 2 ay korunsaydık yeterdi diyorum ama yapıcak bi şey yok artık, her şey Allahtan

Back