- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
başlık açtım ama kimse bişey yazmadı.24 ağıstosta adet oldum her ay 28 günde bir oluyorum.13 eylül gece beyaz yapışkan bi akıntım geldi Burdan sordum internettende baktım yumurtlama akıntısı demiştiniz 14 ağustosta ilişki oldu. Pazartesi günü kan verdim 2 çıktı bugün adet olmam lazımdı ya da akıntım olması lazımdı olmadı test yaptım ama hayali çizgimi gerçekmi onuda bilmiyorum bekliyorum öyle adet olmayıAnlatırsan dinleriz canım =)
Allahım ya inşallah biz de faydasını görürüz. 2 ay 3 ay beklemeye razıyım artık, yeter ki artsın ve hamile kalabileyim. Of geçen yıl ekimde hamile kaldım hem de ilk denemede, o zaman nasıldı sonuçlar hiç bilmiyoruz. Doktor bile kürtajdan sonra kolay hamilelik oluşan bi çift gibi duruyosunuz 2. de çok bekletmeden olur demişti ama 5 aydır yok malesefİnşaallah canım hiç aksatmamaya çalışın şifa olsun inşaallah :)
amin amin kuzum :):) 2buçuk ay kullandı ama 3 buçuk ayın sonunda etkisini gördük canım sonucu aldık :):)
Evet nedense benim de pıhtılı, küçük küçük pıhtılar var hep. 2 gün gecikmeli geldi ondan mı acaba diyorumSağol canım Allah razı olsun. senin de pıhtılı oluyor mu
testi bize atarsan yorumlayabiliriz :) Belki de geç döllenme oldubaşlık açtım ama kimse bişey yazmadı.24 ağıstosta adet oldum her ay 28 günde bir oluyorum.13 eylül gece beyaz yapışkan bi akıntım geldi Burdan sordum internettende baktım yumurtlama akıntısı demiştiniz 14 ağustosta ilişki oldu. Pazartesi günü kan verdim 2 çıktı bugün adet olmam lazımdı ya da akıntım olması lazımdı olmadı test yaptım ama hayali çizgimi gerçekmi onuda bilmiyorum bekliyorum öyle adet olmayı
Bence de ondandır canımEvet nedense benim de pıhtılı, küçük küçük pıhtılar var hep. 2 gün gecikmeli geldi ondan mı acaba diyorum
Korundun mu kürtajdan sonra canımAllahım ya inşallah biz de faydasını görürüz. 2 ay 3 ay beklemeye razıyım artık, yeter ki artsın ve hamile kalabileyim. Of geçen yıl ekimde hamile kaldım hem de ilk denemede, o zaman nasıldı sonuçlar hiç bilmiyoruz. Doktor bile kürtajdan sonra kolay hamilelik oluşan bi çift gibi duruyosunuz 2. de çok bekletmeden olur demişti ama 5 aydır yok malesef
Malesef bende adet oldum yarın adetin 3.gunu özelde bir doktor buldum bakalım o ne diyecek umarım bu ay tutartepeden
İnşaallah canım, çok bekletmesin RabbimMalesef bende adet oldum yarın adetin 3.gunu özelde bir doktor buldum bakalım o ne diyecek umarım bu ay tutar
Testin markası miratech ise silik çıkması normal kuzum . Ama çizgi bariz belli yami reglin de gelmediyse bebiş gelmiştir inşaallah :)Eki Görüntüle 2190914
Eşim uzun yol şöförü her zaman ilişki olmuyo 4 5 günde yok artık 2 3 gün evde olunca oluyo.bide adetin 20.gününde o akıntı oldu değişik bişey anlamadım :)
1 buçuk yıldır bekliyoruz hiçbir sorun yok ama en hayırlısını allah bilirİnşaallah canım, çok bekletmesin Rabbim
Hadi ya evet o markaTestin markası miratech ise silik çıkması normal kuzum . Ama çizgi bariz belli yami reglin de gelmediyse bebiş gelmiştir inşaallah :)
mimlenmiş bir marka canım çoğu kez yanıltmıştır lakin seninki doğrudur inşaallah :)Hadi ya evet o markaher testte böyle mi oluyomuş daha reglim gelmedi ne kasık ağrısı ne bişey var inşallah çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim inşallah:) insanın psikolojisi bozuluyo artıkmimlenmiş bir marka canım çoğu kez yanıltmıştır lakin seninki doğrudur inşaallah :)
Bncede var cnm inş gelmiştir bebişinEki Görüntüle 2190914
Eşim uzun yol şöförü her zaman ilişki olmuyo 4 5 günde yok artık 2 3 gün evde olunca oluyo.bide adetin 20.gününde o akıntı oldu değişik bişey anlamadım :)
Üstten bakılıyor cnm yani Bnim her seferinde öyle oldu doktor merak etme üstten bakıcam dediKizlar adetin 3.gunu vajinal ultrosanla bakılıyor mu yoksa sadece hormon testi mi yapilir
Yaa inşallah teşekkür ederimBncede var cnm inş gelmiştir bebişin
sadece hormon canım, alttan muayene yapmıyorlarKizlar adetin 3.gunu vajinal ultrosanla bakılıyor mu yoksa sadece hormon testi mi yapilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?