• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@whiterabbit88 papatyam67 papatyam67 A AloeeVeraa kızlar bugün eşim semen analizi verdi bugün ve ben şok geçirdim 66 milyon olan sayı 380 milyona çıkmış ve %1 olan ileri hareketlilik %30 olmuş kesinlikle çakşır suyu soğuk sıkım keçiboynuzu özünü öneriyorum size haber vericem demiştim ya sonucu görür görmez aklıma geldiniz :):)
Canım bunları kaç aydır kullanıyor eşin soguk sıkım derken soguk Presle aynı şey demek değil mi

U Umithepvar hatta ben o ay hiç ovulasyon tarihine dikkat etmemiştim. Ben işe girmiştim eşimde vardiyalı çalışıyordu ve görüşemedik o yüzden olmaz gözüyle bakıyordum. Ama büyük ihtimal 13. gün ilişkisiyle hamiş kalmışım:oops:

@whiterabbit88 papatyam67 papatyam67 A AloeeVeraa kızlar bugün eşim semen analizi verdi bugün ve ben şok geçirdim 66 milyon olan sayı 380 milyona çıkmış ve %1 olan ileri hareketlilik %30 olmuş kesinlikle çakşır suyu soğuk sıkım keçiboynuzu özünü öneriyorum size haber vericem demiştim ya sonucu görür görmez aklıma geldiniz :):)
Kuzum çok iyiymiş yrn hemen .alım çakşır suyu yeniden keçiboynuzu özü soğuk pres iciodu zaten kuzum ay bidaha ay umutluyum inşallah

Allahımmm darısı başımızaa :) ne kadar sürede bu kadar yükseldi kuzucum maşallah yaa

Canlar bugun doktora gittim.yumurtaliklar zayif dedi hormon tahlili istedi.esimden sperm tahlili istedi.insallah guzel sonuclar aliriz.

Yaptım kuzum, çok da iyi geldi. Rabbim ebeden razı olsun balım ❤️

Bu ay da ben öyleyim Kuzum ilk defa öyle bir şey yaşadım, abartısız 15 dk bir Ped değiştiriyorum :/

Merhaba canim ben de öyleydim bu ay ve tepeden düştüm resmen . Regl oldun mu

Merhaba balım, ben, ben değilim sanki. Gece öldüm öldüm dirildim. Merak edip yazdığın için çok teşekkür ederim canım kardeşim

Merhaba canim hoşgeldin nasılsın..

Merhaba canim, aramıza hoş geldin :)

Canım benim, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bereket getirsin ❤️

Merhabalar canım regl oldun mu

Hamdolsun canımın içi, 2. kez sormuşsun kuzum benim.

Balımm, lütfen hiç kendini sıkma, rahat ol. Herşey yoluna girecek. üzme kendini olur mu. Elbette ki sabrının meyvesini verecek Rabbim.

Kuzum, yatıyorum ya. çok bitkinim ağrım da var. Eşim hastaneye gidelim dedi yerimden kıpırdayamadım. Bu günler de geçecek inşaallah. ❤️

Canımm, çok şükür değer beklediğimizden yüksek çıkmış :dua:#
İnşaallah kucağına aldığın günleri de göreceğiz ❤️❤️
Çok geçmiş olsun tekrar canım temizleniyordur inşaallah bi daha ki aya gelmez bebişe bırakır yerini çok üzüldüm böyle olmana canım benim dikkat et sıcak tut kendini soğuk zaten olduğun yer onun da etkisi olmuştur bi an önce iyileşirsin inşaallah :dua: çok şükür canım amin inşaallah darısıda en kısa zamanda size olsun inşaallah :dua:

Canım bunları kaç aydır kullanıyor eşin soguk sıkım derken soguk Presle aynı şey demek değil mi
Aynı şeydir herhalde kuzum kaynatılmıyor onu biliyorum zaten sorduğunda söylüyorlar aldığın yerde 2 buçuk ay kullandı canım ama etkisini 3 buçuk ayın sonunda gösterdi

Çok geçmiş olsun tekrar canım temizleniyordur inşaallah bi daha ki aya gelmez bebişe bırakır yerini çok üzüldüm böyle olmana canım benim dikkat et sıcak tut kendini soğuk zaten olduğun yer onun da etkisi olmuştur bi an önce iyileşirsin inşaallah :dua: çok şükür canım amin inşaallah darısıda en kısa zamanda size olsun inşaallah :dua:
Allah razı olsun balım, evet çok soğuk gerçekten :/ Petekleri yaktı eşim gece.
İnşaallah tüm isteyenler için son ay olur cancağızım.

Zeyah3917 Zeyah3917 Hadi ya bizim kide Bayadır kullanıyor ciğ badem ceviz fındık ve fıstık bırde sürekli muz bebek gibi bakıyorum ama çakşır hiç almadım alsamıydım

Kızlar ben sabah 10 iğneyi yaptım şimdi sizce ilişki için yarın akşamı mı bekliyeyım:işsiz::işsiz:

Back