• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım bu Eylül hiçbirimize yaraamadı o_O
Ben daha çocuk için bir çalışma yapmaıdm ama regl oldugumda okdr çok ağrım oldu ki hastaneye gitmek zorunda kaldık .
Doktor bir serum verdı iyi geldi .
Sanırım üşüttüm :KK14:
Cnm gecms olsn yaa usuttmussun belliki daha dikkat et bundn sona madem

• Beğen
Reactions: H E
Sendende Allah razi olsun kuzum benmmmmmm aminnnnn ck sagolaisn insallah bizde yasariz bir gun..esine yaptigin supriz ck hosuma gitti :) masallah Rabbim bozmasinn kuzumm tadini cikar.olumsuzu dusunme olurmu seviyrm seni
Yaşayacağınıza inanıyorum ben canımmm benimm bu sefer çıkarıcam inşaallah :):) bende seni seviyorum canım benim ... sen daha güzel süpriz yaparsın inşaallah:):)

Merhaba herkese
Ne yazikki bata 2 gun kala regl oldum. Bu ay gercekten umutluydum. 3 once gelen pembemsi akinti yerlesme kanamasi olabilir demistim ama olmadi.
Tam 13 aydir elimden gelen herseyi yapiyorum ama olmuyor.
Bu ay kafayi takmadim tatildeyim ve cok iyi gelmisti ovu gunlerini de degerlendirdik ama husran.
Hormon testlerim mukemmel. Rahim filmi cekildim 2 ay once 2 tupte acik. Filmden sonra cok umutluyduk esimle.
Sonra gecen ay spermiyogram yaptirdik. 1ml/25 milyon %80 ileri hareketli cikti. Urolog cok iyi dedi.
Dediler dediler dedi vs artik gucum tukeniyor galiba. Hep umut dedim rabbime sigimdim ama pskiloji filan kalmadi.
Bu ay ozel doktora gidecegim. Malesef dogu hizmeti icin sarktayiz ve inanin bir devlet hastanesi var o da berbat.
2 ozel doktor var birini sececegiz. Imkan olsa hemen tup bebek yaptiririm 1 dk.dusunmem ama maddi imkan olmasina ragmen hastane yok. Nefret ediyorum caresizlikten.
Kizlar ilk kez klomene baslamak istiyorum. Adetlerim duzenli 34 gunde bir olsa da 1 gun arti eski oluyor ama sorun degil her ay oluyorum.
Acaba bir faydasi olur mu?
Doktor verir insallah.
Ne diyeyim uzuntuluyum ve caresizim.
Zaman zaman diye diye tukendik
Rabiacim yeni tarihim 24 ekim olmez sag kalirsak bu stresten bakalim mutluluk mu husran mi? Eklersen sevinirim.
Ah kuzumm bnmde evlilikte 3 sene bitti 1.5 yildir deniyrz olmuyr bndede artk hersey tukenmeye basladi duadan baska hic bir sey gelmiyr elimizdn istedigimiz yer oyle bir yer ki nasip etmezse olmuyr iste..zamanimizi beklemektn baska hic bir caremiz yk..dr klomene baslatcaktir bir yili gecms..bizede hic bir sorun yk diyorlar insn daha sinir oluyr bisi olsa ustune gidersin ama boyle olunca sadece dua baska hic bisi yapamiyz :(

Yaşayacağınıza inanıyorum ben canımmm benimm bu sefer çıkarıcam inşaallah :):) bende seni seviyorum canım benim ... sen daha güzel süpriz yaparsın inşaallah:):)
Ay insallah yavrmmm hain planlarm var esime karsi insallah onlari gecreklestirmek nasip olur :))

Ay kuzum sen hamilesin yaaa :)))) cnm bnmmmm

whiterabbit88 whiterabbit88 papatyam67 papatyam67 @AleooVeraa kızlar bugün eşim semen analizi verdi bugün ve ben şok geçirdim 66 milyon olan sayı 380 milyona çıkmış ve %1 olan ileri hareketlilik %30 olmuş kesinlikle çakşır suyu soğuk sıkım keçiboynuzu özünü öneriyorum size haber vericem demiştim ya sonucu görür görmez aklıma geldiniz :):)

Ay insallah yavrmmm hain planlarm var esime karsi insallah onlari gecreklestirmek nasip olur :))

Ay kuzum sen hamilesin yaaa :)))) cnm bnmmmm
Amiiiin amiinnn hepsini gerçekleştir inşaallah :):)
Ay valla bende inanamıyorum ya pek belirti de yok ya unutuyorum bile nasıl alışkanlık olduysa :):):)

Azaltmaya çalışıyorum hatta tiksinmek üzereyim canım inşaallah öyle olur çok istiyorum yoksa bırakabileceğimi zannetmiyorum inşaallah tiksinirim de bırakırım :):)
Ay hadi insallah kuzumm birakirsin azaltmanda ck iyi tabiki..bnde hastayim bogazim faln kotu.bugun bi tane ictm boyle devam edersem super insallah :)

Ay hadi insallah kuzumm birakirsin azaltmanda ck iyi tabiki..bnde hastayim bogazim faln kotu.bugun bi tane ictm boyle devam edersem super insallah :)
Geçmiş olsun canım benim valla bıraksak ne güzel olur ben yine fazla içmişim 3 tane içtimde baya midemi bulandırdı :) sen baya az içmişsin ya ha gayret inşaallah bırakıcaz kuzum :):)

Geçmiş olsun canım benim valla bıraksak ne güzel olur ben yine fazla içmişim 3 tane içtimde baya midemi bulandırdı :) sen baya az içmişsin ya ha gayret inşaallah bırakıcaz kuzum :):)
Hic cnm istemedi kuzum ya hastaligin etkisinden bi de birakmak istiyrm ya ondn sanirsam insallah yaa ne guzel olur biraksak :) ki sen artk dusunmesen mi sigara fln bebisimiz var artk :)

Hic cnm istemedi kuzum ya hastaligin etkisinden bi de birakmak istiyrm ya ondn sanirsam insallah yaa ne guzel olur biraksak :) ki sen artk dusunmesen mi sigara fln bebisimiz var artk :)
Çok güzel olmuş canım benim ya devamı da gelir inşaallah:) bende vicdan azabı çekiyorum mümkün olduğunca erteliyorum inşaallah bırakırım kuzum bebişimiz tiksindirir inşaallah :):)

Kiyamam sana kuzummm iyi gelir insallah yap zarari yk cnm bnm sifa olsnn
Yaptım kuzum, çok da iyi geldi. Rabbim ebeden razı olsun balım ❤️

Canım benimde geçen ay bir hafta gecikmişti ya ilk defa korunmayı bırakmıştım hem ağrıdan kalkamıyordum hemde çok yoğun oldu adetim. Kanamadan gidicem zannettim
Bu ay da ben öyleyim Kuzum ilk defa öyle bir şey yaşadım, abartısız 15 dk bir Ped değiştiriyorum :/

Iyi aksamlar kızlar bugün benim adet günüm gece biraz kan geldi ben adet oldum sandım bugün akıntıyla beraber pembe bir kan geliyor sadece pencereye ağrım falan da yok ikilemde benim gibi olan var mi?

Merhaba canim ben de öyleydim bu ay ve tepeden düştüm resmen . Regl oldun mu

Çok geçmiş olsun canım msjları yeni okuyabiliyorum adet sancın mı var üşüttün mü n’aptın ya :KK43:
Merhaba balım, ben, ben değilim sanki. Gece öldüm öldüm dirildim. Merak edip yazdığın için çok teşekkür ederim canım kardeşim

Merhaba iyi geceleer

Merhaba canim hoşgeldin nasılsın..

Günaydın herkese :)

Merhaba canim, aramıza hoş geldin :)

Insallah canim :))

Kizlar bugun benim dogum gunum; dilegim herkesin bebisleri hayirli zamanlarinda gelsin insallah...

Canım benim, doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bereket getirsin ❤️

Benim bat günüm bugün ama bakalım şuanlık beklemedeyim :halay: Beni de yazar mısınız ?
Merhabalar canım regl oldun mu

R4bi4 R4bi4 canım nasıl oldun iyi oldun mu biraz ?

Hamdolsun canımın içi, 2. kez sormuşsun kuzum benim.

Merhaba herkese
Ne yazikki bata 2 gun kala regl oldum. Bu ay gercekten umutluydum. 3 once gelen pembemsi akinti yerlesme kanamasi olabilir demistim ama olmadi.
Tam 13 aydir elimden gelen herseyi yapiyorum ama olmuyor.
Bu ay kafayi takmadim tatildeyim ve cok iyi gelmisti ovu gunlerini de degerlendirdik ama husran.
Hormon testlerim mukemmel. Rahim filmi cekildim 2 ay once 2 tupte acik. Filmden sonra cok umutluyduk esimle.
Sonra gecen ay spermiyogram yaptirdik. 1ml/25 milyon %80 ileri hareketli cikti. Urolog cok iyi dedi.
Dediler dediler dedi vs artik gucum tukeniyor galiba. Hep umut dedim rabbime sigimdim ama pskiloji filan kalmadi.
Bu ay ozel doktora gidecegim. Malesef dogu hizmeti icin sarktayiz ve inanin bir devlet hastanesi var o da berbat.
2 ozel doktor var birini sececegiz. Imkan olsa hemen tup bebek yaptiririm 1 dk.dusunmem ama maddi imkan olmasina ragmen hastane yok. Nefret ediyorum caresizlikten.
Kizlar ilk kez klomene baslamak istiyorum. Adetlerim duzenli 34 gunde bir olsa da 1 gun arti eski oluyor ama sorun degil her ay oluyorum.
Acaba bir faydasi olur mu?
Doktor verir insallah.
Ne diyeyim uzuntuluyum ve caresizim.
Zaman zaman diye diye tukendik
Rabiacim yeni tarihim 24 ekim olmez sag kalirsak bu stresten bakalim mutluluk mu husran mi? Eklersen sevinirim.

Balımm, lütfen hiç kendini sıkma, rahat ol. Herşey yoluna girecek. üzme kendini olur mu. Elbette ki sabrının meyvesini verecek Rabbim.

rabiacım nasıl oldun canım sesin çıkmıyor, merak ettim ya..

Kuzum, yatıyorum ya. çok bitkinim ağrım da var. Eşim hastaneye gidelim dedi yerimden kıpırdayamadım. Bu günler de geçecek inşaallah. ❤️

Kızlar aldım sonucumu 831 çıktı :halay::KK71::KK73:

Canımm, çok şükür değer beklediğimizden yüksek çıkmış :dua:#
İnşaallah kucağına aldığın günleri de göreceğiz ❤️❤️

A April wind yavrm bi de bisi sorucam sen adettn hemen sona iliskiye girdim demistn bittiktn ne kdr sonraydi iliski kuzum
canım benim adet 5 gün sürüyor ona göre; 6. 7. 9. 13. gün olmuş sonrasını kaydetmemişim hatta ilişki olmadı o ay başka. Benim yumurta 15. gün çatlıyordu genelde

Back