Merhaba herkese
Ne yazikki bata 2 gun kala regl oldum. Bu ay gercekten umutluydum. 3 once gelen pembemsi akinti yerlesme kanamasi olabilir demistim ama olmadi.
Tam 13 aydir elimden gelen herseyi yapiyorum ama olmuyor.
Bu ay kafayi takmadim tatildeyim ve cok iyi gelmisti ovu gunlerini de degerlendirdik ama husran.
Hormon testlerim mukemmel. Rahim filmi cekildim 2 ay once 2 tupte acik. Filmden sonra cok umutluyduk esimle.
Sonra gecen ay spermiyogram yaptirdik. 1ml/25 milyon %80 ileri hareketli cikti. Urolog cok iyi dedi.
Dediler dediler dedi vs artik gucum tukeniyor galiba. Hep umut dedim rabbime sigimdim ama pskiloji filan kalmadi.
Bu ay ozel doktora gidecegim. Malesef dogu hizmeti icin sarktayiz ve inanin bir devlet hastanesi var o da berbat.
2 ozel doktor var birini sececegiz. Imkan olsa hemen
tup bebek yaptiririm 1 dk.dusunmem ama maddi imkan olmasina ragmen hastane yok. Nefret ediyorum caresizlikten.
Kizlar ilk kez klomene baslamak istiyorum. Adetlerim duzenli 34 gunde bir olsa da 1 gun arti eski oluyor ama sorun degil her ay oluyorum.
Acaba bir faydasi olur mu?
Doktor verir insallah.
Ne diyeyim uzuntuluyum ve caresizim.
Zaman zaman diye diye tukendik
Rabiacim yeni tarihim 24 ekim olmez sag kalirsak bu stresten bakalim mutluluk mu husran mi? Eklersen sevinirim.