• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bu kadar net nasıl gördüm hiç bilmiyorum düşünecekte uyumadım :KK70:peki ne kadar sonra gördün keseyi benim şimdi hesapta 4+5 gözüküyor
Ben 4+2de öğrendim 4+4te gittim ama kese görülmedi çünkü değerim 900 falandı :)
Araya bayram girdi kuzum bir daha ki gittiğimde 6+4tü o zaman gördüm keseyi.
Kalp atışını da o gün duyamadım, 7+6da gittim en son o zaman duydum:KK68:

Ben 4+2de öğrendim 4+4te gittim ama kese görülmedi çünkü değerim 900 falandı :)
Araya bayram girdi kuzum bir daha ki gittiğimde 6+4tü o zaman gördüm keseyi.
Kalp atışını da o gün duyamadım, 7+6da gittim en son o zaman duydum:KK68:
Kuzum doktorda 7. Haftada gideceksin kadın Doğuma dedi

Sen bilirsin kuzum ben dayanamadım, bir de benim değerim tam 2 kat değil 1.5 kat artıyordu korkudan bayram sonrası gitmiştim hemen:KK53:
Benimde bi düşük var ya içim içimi yiyo ama beklemek zorundayım zaten bi şey yapmıyor bialttan bakıyo onu da istemiyorum doktorada dedim iki günde bi kan veriyim mi diye gerek yok değerin iyi dedi canım :KK16:

Ohhh çok sevindim gerçekten çok kötü hissetmiştim kendimi sorumlu hissettim yani çok şükür bak normal herşey artık stresi bırak canım kendine yazıl ediyorsun bende o kadar stres yaptım ki geçen sürede bugün eşime diyorum ki ben biraz düşünmeseymişim izin verseymişim vücuda o zaten olacakmış bu ay gündemim o kadar doluydu ki hiç aklıma gelmezdi hamileliği ikinci plana atacağım ama önce can sağlığıymış dedim biraz gevşe evdeysen uyu biraz rahatla canım hadi sonu güzel olsun inşaallah :dua:
Bnde kuzum geldiğimden beri namaz ve kuran okuyorum çok şükür bu kadar çabalayıp böyle olması gerçekten çok zor rabbim biz burdakı dünyadaki tüm isteyen kadınlara nasıp eder inş benimle birlikte tedavi gören bi hasta vardı bugun yıne gelmişti kocasını içeri almadı eşi sonra çağırdılar o kadar mutlu çıktılar kı doktor bak darısı basına inş hamile çıktı dedi . Çok güzeldi maşallah

Bnde kuzum geldiğimden beri namaz ve kuran okuyorum çok şükür bu kadar çabalayıp böyle olması gerçekten çok zor rabbim biz burdakı dünyadaki tüm isteyen kadınlara nasıp eder inş benimle birlikte tedavi gören bi hasta vardı bugun yıne gelmişti kocasını içeri almadı eşi sonra çağırdılar o kadar mutlu çıktılar kı doktor bak darısı basına inş hamile çıktı dedi . Çok güzeldi maşallah
Darısı sana kuzum biraz rahatlamaya çalış :)

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim duaların için Rabbim size de bu günleri tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin :dua: tabi ki duamda unutmıcam sizi yol arkadaşımsınız benim unutursam hainlik yapmış olurum sizin haberlerinizi de en güzelinden alıcaz inşaallah en çok sen biliyorsun benim ne kadar düştüğümü her zaman yanımda oldun canım benim Allah razı olsun seviyorum sizleri yaaa :KK200:ümitsizlik yokmuş bunu anladım en olmaz dediğim vakitte verdi Rabbim her zaman dedim her şerde bi hayır vardır diye Rabbim hayırlarını öyle tecelli etti ki başka konularda da Rabbim sizlere şersiz yaşatsın bütün hayırlarını :eek:
Sendende Allah razi olsun kuzum benmmmmmm aminnnnn ck sagolaisn insallah bizde yasariz bir gun..esine yaptigin supriz ck hosuma gitti :) masallah Rabbim bozmasinn kuzumm tadini cikar.olumsuzu dusunme olurmu seviyrm seni

Back