- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
24 izmir bnde27 izmir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 izmir bnde27 izmir :)
Teşekkür ederim kuzum kahvaltı yapıp kan vermeye gitçem hemenYaaaaaaa ben sana dedim amaaaaa ayyy gözün aydınnnnnn :) hayırlı olsun kuzum
Tamam kuzum saglık ocagına gder kayıt yaptrrsın bugun pazar nerde kan vericenTeşekkür ederim kuzum kahvaltı yapıp kan vermeye gitçem hemen
Acile gidicem canım bakmazlarsa özele giderim büyük ihtimalleTamam kuzum saglık ocagına gder kayıt yaptrrsın bugun pazar nerde kan vericen
Canım acele etmene hiç gerek yok yarında gitsen birşey olmazAcile gidicem canım bakmazlarsa özele giderim büyük ihtimalle
Haklısın kuzumda sabırsızım benCanım acele etmene hiç gerek yok yarında gitsen birşey olmaz
Hamişssin bal gbi:)) relax ol kuzummHaklısın kuzumda sabırsızım ben
İnşallah canım geçen ay hiç kaçırmamamıza rağmen olmadıspermler 72 saat yaşayabiliyor canım nasibinde varsa olur inşaallah
10. Ve 12. Günleri değerlendirebildikCnm 11. Gun pik yapmis sona catlamis es gecmediniz insallah
Benim 27 kocaeli :)Kızlar yaşlar kaç sizin bide hangi ildesiniz :)
Anladm kuzumm..yedigimiz ictigimiz hersey etkiliyr iste duzelir insallah alirsin guzel haberiİlkı 9ay sonra olmustu canım doğal yolla sperm testı sonucu gostermeye gıttıgımde meger hamıleymısım suan kızım 4.5yasında ıkıncı yapalım dedık ama esımde sperm testı sorunlu cıktı tedavıye basladı bıde kür falan uyguluyorum eşime
Aminnnn gunaydin kuzucukİyi Sabahlar, Mutlu Hafta Sonları Hanımlar :)
Güzel, bizi sevindirecek haberler alacak bir gün olsun inşallah :)
Biliyrm cnm :)b
ende izmir de yasiorm
At kiz testi ::))İnanamıyorum kızlar sanırım hamileyim kopkoyu ikinci çizgim var
kiyamam cnm yaa. ins bir dahaki aya kalsn umutlrOturdum ağlıyorum yemin ederim. 1.5 yil önceki kurtajla sonlanan gebeligimde 2. Denemede hamile kalmistim. Kurtajdan sonra defalarca doktora kontrole gittim. Sorun yok denildi. Simdi hamile kalamıyorum ama. Aglayip rahatlamam lazim
yaa olsun canım belki hâlâ zamanı var. yeter ki stres yapma balımYaptm canm. Erken test de negatif. Biraktm artik. Tutmadi bu ay demekki
Sen bence hsg çektir balım.Oturdum ağlıyorum yemin ederim. 1.5 yil önceki kurtajla sonlanan gebeligimde 2. Denemede hamile kalmistim. Kurtajdan sonra defalarca doktora kontrole gittim. Sorun yok denildi. Simdi hamile kalamıyorum ama. Aglayip rahatlamam lazim
Aynen öyle canım. Bat a 3 gun var ama erken testte cikardi herhalde olsa dimiyaa olsun canım belki hâlâ zamanı var. yeter ki stres yapma balım
aboww :)Teşekkür ederim kuzum kahvaltı yapıp kan vermeye gitçem hemen
İlla ki çıkardı canım :/ ama adet belirtin var mı balımAynen öyle canım. Bat a 3 gun var ama erken testte cikardi herhalde olsa dimi