• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım erkekler bız gıbı olamıyo okadar cok takmıolar taksalarda gostermıolar sen cok faZla takılma strs yapma canım bende ılk hamılelıgımde oleydım yenı evlenmıstım dusunup duruodum burdan cıkmıodum hıc sonra işe gırdım kafan dagılsın dıe sonra hamıle kalmıstım tek bı yumurtlama gununde yapmıstım ıhtımal bıle vermıodum demem o kı bırbırınıze destek olum sende cok faZla dusunme canım
inş canim3 benim ama elimde olmuyo

Datlisimm sen agizlarinin payini verdisen konu senlik sanirimm icinin yaglari erimistir iyi olmstr :)
Yok benlik değil balım ama kimse annemi sahipsiz sanmasın hani :) kadıncağız hanımefendiliğini koruyup sükut ediyor valla , ben yedirmedim yani annemi kimse üzemez kafasına çivi çakarım (:

Eklentiler

• IMG-20180811-WA0022.jpg
    IMG-20180811-WA0022.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 37
Hakkinizda hayirlisu olsun insallah..onumuzdeki aylarda guzel haberleri paylasirsiniz insallah..

Bundan sonraki surecte ikinci asilamayi dusunuyomusunuz yoksa tup bebegemi geciceksiniz..bend eylulde ilk asilamayi olmayi dusunuyrm o yuzdn soruyrm..
2. Aşılamayi denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa 3.yü. o da olmazsa tüp bebek. Aslinda hemen ikinci asilamayi istiyordum. Üstüste olunca daha iyi oluyormuş. Ama malesef tam bayrama denk geliyor asilama olacagim zamanlar. Sonraki aya kaldi :(

2. Aşılamayi denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa 3.yü. o da olmazsa tüp bebek. Aslinda hemen ikinci asilamayi istiyordum. Üstüste olunca daha iyi oluyormuş. Ama malesef tam bayrama denk geliyor asilama olacagim zamanlar. Sonraki aya kaldi :KK43:
vardır bunda da bir hayır canım asma yüzünü lütfen :)

Vardir canim evet insallah. Insan üzülmeden yapamiyor ama alistim olmamasina gibi. Bazen hic olmayacak gibi geliyor. 2 seneye yaklasti. Nasip artik elimizden geleni yapiyoruz
bak işte ümitsiz olma sürekli olacak diye düşün :) arkadaşımın ablası 10 yıldan sonra hamile . Mevla ol derse olur, sadece zamanı geldiğinde inşaallah :) Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma :)

bak işte ümitsiz olma sürekli olacak diye düşün :) arkadaşımın ablası 10 yıldan sonra hamile . Mevla ol derse olur, sadece zamanı geldiğinde inşaallah :) Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma :)
Canim öyle de bu hikayeler bana umut olamiyor ya. 10 yıl sonra olsa mesela tamam olsun insallah ama ben o 10 yillik çöküntü nasil kaldirilir bilemiyorum... Allah tez zamanda versin insallah

Canim öyle de bu hikayeler bana umut olamiyor ya. 10 yıl sonra olsa mesela tamam olsun insallah ama ben o 10 yillik çöküntü nasil kaldirilir bilemiyorum... Allah tez zamanda versin insallah
Kız Allah iyiliğini versin. 10 yıl sonra olacak diye bir şey demedim ki (: umudunu kaybetme, zamanı geldiğinde kendisi gelecek diyorum :) sadece sabret canım benim

Canım benimde aynıydı 30larda olması gerekirken 5 ti benimki de devit 3 e başlattı doktor gebelik için önemli bi vitamin dedi ve şu an yükleme şeklinde kullanıyorum ilacı sende de öyle olacak büyük ihtimalle bi an önce başla ilacına Allah şifa versin
Kuzum kadin dogumcuya gidemicem eylulden once aile hekimine gitsem yazar herhalde ona bi gideyim dedm ama

Back