- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Sanırım ıkıncısı ıcın ugrasan bı ben varım:))buda çok uğrastırdı valla şimdiden çook nazlı bunlarBnm ilk olucak insallah bi gelsin nasi isircam onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım ıkıncısı ıcın ugrasan bı ben varım:))buda çok uğrastırdı valla şimdiden çook nazlı bunlarBnm ilk olucak insallah bi gelsin nasi isircam onu
Aynen kuzu yaaa bnde ayni siskinlik biraz olur ama bagirsaklrmdn bi ses gelir evlerdn irak calisiyrm ya bi de yalnz kalamam kimseyle sessiz bi yerde kalamam :))))Haha genelde herkeste şişkinlik olur o dönemde ben tersine bi rahatlıyorum ödemimi atıyorum
Bende bi düşük var ama kucağıma alabilirsem ilk olacak inşaallahKızlar deneyenlerınız ılk bebıs mı olcak nasıpse
Hadi inşallah alırsın canımBende bi düşük var ama kucağıma alabilirsem ilk olacak inşaallah
Yyk kuzum yaa ya sabir dedm ciktm odasindan terbiyesiz cogu kapilardaki insanlar hic umurlarinda degil receteyi verdm bakti girdi sisteme bu kdr onerebilecegi seyi soylese olecek vardir elbet bildigi o bnm isim degil dedi yorumlayamam dedi gectiBazı doktorlar hadsiz oluyo kuzum onlardan birine denk gelmişsin dahileyede bi doktor geldi ben oradayken o kadar tatlıydı ki Bebek istemi var mı dedi var hocam 8-9 aydır dedim asistanına döndü hastamızı siklıstur ovudur her şey hakkında bilgilendir dedi dahiliyeci bunu söyleyen yani kadın doğumcular da kafalarına göre yazıyo çiziyo
Ilki de boyle zorlumuydu peki tedaviylemi geldi yksa normal yollamiSanırım ıkıncısı ıcın ugrasan bı ben varım:))buda çok uğrastırdı valla şimdiden çook nazlı bunlar
Ağzı ayrılır yorumlarsa tövbe Estağfirullah... aile hekimin de yazar canımYyk kuzum yaa ya sabir dedm ciktm odasindan terbiyesiz cogu kapilardaki insanlar hic umurlarinda degil receteyi verdm bakti girdi sisteme bu kdr onerebilecegi seyi soylese olecek vardir elbet bildigi o bnm isim degil dedi yorumlayamam dedi gecti
İnşaallah bütün isteyenler alır canımHadi inşallah alırsın canım
:))))) cakican agzinin ustune bi tane sona dr.a siddet hakediyonuz daaaa :)))) tmm kuzum pzr gideyim ins aile hekimim katkat daha iyi ilgilenecektir eminimmmAğzı ayrılır yorumlarsa tövbe Estağfirullah... aile hekimin de yazar canım
İlkı 9ay sonra olmustu canım doğal yolla sperm testı sonucu gostermeye gıttıgımde meger hamıleymısım suan kızım 4.5yasında ıkıncı yapalım dedık ama esımde sperm testı sorunlu cıktı tedavıye basladı bıde kür falan uyguluyorum eşimeIlki de boyle zorlumuydu peki tedaviylemi geldi yksa normal yollami
Insallah canım Rabbım hayırlı evlat versınİnşaallah bütün isteyenler alır canım
ende izmir de yasiorm27 izmir :)
Yaptm canm. Erken test de negatif. Biraktm artik. Tutmadi bu ay demekkiDediğim gibi erken gebelik testi 6 güne kadar erken sonuç veriyor, dayanamıyorsan yap derim kuzum
Vayyyy :)))Ohomm ohommmmm
Yaaaaaaa ben sana dedim amaaaaa ayyy gözün aydınnnnnn :) hayırlı olsun kuzumİnanamıyorum kızlar sanırım hamileyim kopkoyu ikinci çizgim var