Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün araştırdım bu femarayi tek farkı sanırım femara daha iyiymiş klomeni devlet karşılıyomus diğeri özelmis bende 2.icin uğraşıyorum oyuzden araştırmıştm alım mi die
rabbim hayirlisini nasip etsin canim. daha iyi derken ne demek iste bende onu merak ediyorum

Oyy canım ya Onun ömrü bu kadarmış belki doğması senin ve onun için hayırlı değilmiş. her şerde bir hayır vardır.
Birbirimizin güzel haberlerini alınca seviniyoruz elhamdülillah. Rabbim tekrar en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni

klomen kullandin mi hic
Evet canım iki kere 5 yumurta oluştu her iki seferde de amaa sonuç hüsran malesef doktora 5 ay ara verdım şimdi doktor bununla olcagını düşünüyorum dedi olmasa aşılama yapıcaz inş

Kuzum 115 femera bırde yanında İnofolic combi saşe yazdı ikisini kullan dedı oda 55 TL 170 TL verdim
İnofolic şase bizim arkadaş kullandığı ay hamile kaldı canım inşallah sende de işe yarar ya aslında bende sorun yok eşimin hareketlilik sorunu var ama sanki bisiler kullansam olcakmis gibi gelio esimde sen boşuna sen kendine bisiler yükleme dio

Evet canım iki kere 5 yumurta oluştu u her iki seferde de amaa sonuç hüsran malesef doktor 5 ay ata verdım şimdi doktor bununla olcagını düşünüyorum dedi olmasa aşılama yapıcaz inş
hadi inşallah. güzel haberlerinle. peki femarayi denemeye nasıl karar verdi acaba

İnş kuzum Bnim bnde de hiç sorun yok benimde esim de morfoloji sorunu var

hadi inşallah. güzel haberlerinle. peki femarayi denemeye nasıl karar verdi acaba
Kuzum klomene göre daha etkili bi ilaç dedi Bi sıkıntı yok Allah nasip ederse olucak bununla buyuk ihtımal dedi eger buda başarısız olursa Aşılama yapalım dedi bnde kabul ettim

Reactions: 10N
E kuzum ozaman nie kullanıcısının esinde ne sorunu var canim
Kuzum doktorum bize sebebsiz infertelite dedi ama benle konuşurken lütfen bana yardım et hiç birseyiniz yok kafana çok takma kesinlikle senin çoçugun olucak çünkü sanslı gruptasınız dedi Bn çok düşünüyorum

Reactions: 10N
benimkide sebepsiz. Rabbimin ol demesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…