- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin aminn cumlemizinki insallahhhoy kuzum tez gelsin sağlıkla sıhhatle inşallah :)
Canım 1.5yil olmak üzere eşim şehir dışında calisiodu benim 2ayda bi deneme sansimiz vardı daha tutturamadık bakın eşim tedavi goruyocanim nezamandir ikinci gebeligi istiyorsunuz bende ikinci dusunuyorum 5.nci ayım bu ay olmadi bir kimyasal gebelik gecirdim mayista enfeksiyonum.cok yüksekti gecen ay tedavim bitti bakalım bu ay ne olacak ocaga kadar bekleyip esimle kontrole gidicez olmazsa yine
Aynn kuzummm kesinlikle fatdasi var bi kere yapmistm 10. Gun catlamaya hazirlardi :) tedavi gordugum zamanlarla ayni zamanda buyumuslerdi.bakalim bu ayda bunu yapayim dedm hayirlisi Rabbimden..gelince basla tavsiye edermm:) oyy bi de o tadi biraz guzel olaydiii oyyyyyKesinlikle yumurtalara çok faydası oluyo, ben de adet olayın hemen 2.gün başlıcam canım. Hadi hayırlısı bakalım
Günaydın tatlimmGünaydın bayanlar mutlu pazarlar =)
Kullandm kullandm yavrm klomen sonasi femara sonasi gonal f artk asilama olucak son careAmiiiiinnnnnn :):):)
var inşaallah zamanı kuzum benim üzülme ya böyle oldukça hiç olmuyo maalesef famera falan kullandın mı hiç ?
Ins cnm bnm sende durumlar ne bakam :)Şifa olsun inşaallah kuzummm
kist yoktur inşaallah kuzum kötü düşünme
Hay Allah ya nasi denk gelmis ole Rabbim beterinden korusun :))Sağol kuzumm :) ben de bi bela var ne zaman böyle tatil planı yapsak başıma bişey geliyo balayında parmağım çatladı kartepeye gidelim dedik teleferikten düştüm dizim yarıldı şimdi yine tam yola çıkcaz bu oldu kurtulamadım bi türlü belamdan :)
Günaydın canım durumun ne söküldümüGünaydın bayanlar mutlu pazarlar =)
Femara daha guclu bi ilac klomenin bi tik ustu..yenibay yeni umutlar diyerk yola devam :)merhabalar. ilk ay klomen ve overtille iğne kullandım.olmadi. kiste dönüştü. tam sokmeyen bir adet donemi sonrasi 14 gun erken gelen regl donemi. kontrole gittim. kist gitmiş. yaş 37 olunca zor oluyormuş. aşılama da değil tüp bebek önerdiler. Bir evladımız var rabbim yokluğunu göstermesin. 2. yi istiyoruz elbette. Klomenle devam edeceğim. Bakalım. yeni ay, yeni umut... Femara diye binilac varmış. klomenle arasinda ne gibi fark var bilen var mi? Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip etsin.
Benim icim gidiyr yaa nasi bi ozlem nasi bi hasretseçok zevkli oluyor kuzum bakmak :) Ben olacağını hissediyorum balım yakındır :) şu tatlılığa bak ya![]()
Cansinnn yaaa insallah hep beraber birbirimizin haberlerine sevinelim burda kuzummmbende hamileyken içimden oğlan geçiyordu dedim bi önlük alayım sonra elim gitmedi hatta içim cız etti dedim niye elim gitmediki 4 gün sonra gittiğim kontrolde öğrendim bebeğimin öldüğünüama allah biliyor içimi kürtajımdan bu yana buralara takılmamın sebebi benden sonraki bebek haberlerine sevinmek için rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun ki başkasının sevincini benim sevincim gibi görmeme layık ettiği için ne kadar şükretsem az başkası gibi gocunmuyorum diliyorum ki sizlere sevineyim
Sağlık olsun canım son bat olur inşaallahBen bugün 1 gün gecikmeyle adet oldum canım, yeni bat 13 ekim
testi tekrarla kuzum :)1 gün geciktim dünden beri sağ bacağımı karnımA çekince sağ kasığımda bişey batıyo![]()
Kız azıcık sabret aa :)Günaydın kızlar eşime test al dedim dün 1 tanecik o da 2 tane almış durur muyum:)ve tabiki negatif bat 5 gun var erken yaptım farkındayım ama bu son günler duramıyorum:)hayırlısı olsun
yok bitanem, adet sancılarım geliyor gidiyor, hâlâ sökülmedi :)Günaydın canım durumun ne söküldümü
Nasılsın canım :)Günaydın tatlimm
insan en çok istediği şeyle imtihan olurmuş balım :/Benim icim gidiyr yaa nasi bi ozlem nasi bi hasretse![]()
Son 2 tane kaldı sabredebildiğim kadar sabretcem :))testi tekrarla kuzum :)