Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim nezamandir ikinci gebeligi istiyorsunuz bende ikinci dusunuyorum 5.nci ayım bu ay olmadi bir kimyasal gebelik gecirdim mayista enfeksiyonum.cok yüksekti gecen ay tedavim bitti bakalım bu ay ne olacak ocaga kadar bekleyip esimle kontrole gidicez olmazsa yine
Canım 1.5yil olmak üzere eşim şehir dışında calisiodu benim 2ayda bi deneme sansimiz vardı daha tutturamadık bakın eşim tedavi goruyo

Kesinlikle yumurtalara çok faydası oluyo, ben de adet olayın hemen 2.gün başlıcam canım. Hadi hayırlısı bakalım
Aynn kuzummm kesinlikle fatdasi var bi kere yapmistm 10. Gun catlamaya hazirlardi :) tedavi gordugum zamanlarla ayni zamanda buyumuslerdi.bakalim bu ayda bunu yapayim dedm hayirlisi Rabbimden..gelince basla tavsiye edermm:) oyy bi de o tadi biraz guzel olaydiii oyyyyy

Sağol kuzumm :) ben de bi bela var ne zaman böyle tatil planı yapsak başıma bişey geliyo balayında parmağım çatladı kartepeye gidelim dedik teleferikten düştüm dizim yarıldı şimdi yine tam yola çıkcaz bu oldu kurtulamadım bi türlü belamdan :)
Hay Allah ya nasi denk gelmis ole Rabbim beterinden korusun :))

Günaydın kızlar eşime test al dedim dün 1 tanecik o da 2 tane almış durur muyum:)ve tabiki negatif bat 5 gun var erken yaptım farkındayım ama bu son günler duramıyorum:)hayırlısı olsun

merhabalar. ilk ay klomen ve overtille iğne kullandım.olmadi. kiste dönüştü. tam sokmeyen bir adet donemi sonrasi 14 gun erken gelen regl donemi. kontrole gittim. kist gitmiş. yaş 37 olunca zor oluyormuş. aşılama da değil tüp bebek önerdiler. Bir evladımız var rabbim yokluğunu göstermesin. 2. yi istiyoruz elbette. Klomenle devam edeceğim. Bakalım. yeni ay, yeni umut... Femara diye binilac varmış. klomenle arasinda ne gibi fark var bilen var mi? Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip etsin.
Femara daha guclu bi ilac klomenin bi tik ustu..yenibay yeni umutlar diyerk yola devam :)

bende hamileyken içimden oğlan geçiyordu dedim bi önlük alayım sonra elim gitmedi hatta içim cız etti dedim niye elim gitmediki 4 gün sonra gittiğim kontrolde öğrendim bebeğimin öldüğünü :KK42: ama allah biliyor içimi kürtajımdan bu yana buralara takılmamın sebebi benden sonraki bebek haberlerine sevinmek için rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun ki başkasının sevincini benim sevincim gibi görmeme layık ettiği için ne kadar şükretsem az başkası gibi gocunmuyorum diliyorum ki sizlere sevineyim
Cansinnn yaaa insallah hep beraber birbirimizin haberlerine sevinelim burda kuzummm

Günaydın kızlar eşime test al dedim dün 1 tanecik o da 2 tane almış durur muyum:)ve tabiki negatif bat 5 gun var erken yaptım farkındayım ama bu son günler duramıyorum:)hayırlısı olsun
Kız azıcık sabret aa :)

Back