Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne durumdasın canım
biraz heyecanlı biraz stresli biraz kaygılı daha sayayımmı :D henüz adet olmadım hiç bi belirtim yok ilk defa sadece şeffaf akıntım var biraz o kadar test yapmıştım gün içinde varla yok arası bişey yada ben öyle görüyom :)) bekliyom bakalım hayırlısı olsun

biraz heyecanlı biraz stresli biraz kaygılı daha sayayımmı :KK70: henüz adet olmadım hiç bi belirtim yok ilk defa sadece şeffaf akıntım var biraz o kadar test yapmıştım gün içinde varla yok arası bişey yada ben öyle görüyom :)) bekliyom bakalım hayırlısı olsun
Testin fotosu varsa atar mısın kuzum valla merak ettim :)

Eklentiler

• 6F7002D8-8113-444D-9FA5-D9791D806965.jpeg
    6F7002D8-8113-444D-9FA5-D9791D806965.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 33
T çizgisinde beyaz kabarıklığı çizgi sanma nolur kuzum :KK43: çooook büyük hayal kırıklığı oluyor. Bana da hayali çizgi var gibi geldi inşallah vardır.
İşte emin olamadım zaten 2 gün kala bildiğimiz silik çizgi vardı sonra negatif oldu bişey anlamadım bekleyip göreceğiz

MerhAba 3 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz. 30 yaşındayım. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bende sizler gibi sabırla bekliyorum. Başlığı görünce yazmak istedim. Belki bu bekleyişte burası bana iyi gelir.. hepimiz birbirimize iyi geliriz belki :)
Hoşgeldin canım :)
Burda bizi bizden başka anlayan yok valla :)

Back