klomen kullandin mi hicEvet kuzum bugun son günümdü salı kontrolum var bakalım neler olmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klomen kullandin mi hicEvet kuzum bugun son günümdü salı kontrolum var bakalım neler olmuş![]()
Kuzum 115 femera bırde yanında İnofolic combi saşe yazdı ikisini kullan dedı oda 55 TL 170 TL verdimCanım ilaç fiyatı nekadar
rabbim hayirlisini nasip etsin canim. daha iyi derken ne demek iste bende onu merak ediyorumBende dün araştırdım bu femarayi tek farkı sanırım femara daha iyiymiş klomeni devlet karşılıyomus diğeri özelmis bende 2.icin uğraşıyorum oyuzden araştırmıştm alım mi die
Oyy canım yabende hamileyken içimden oğlan geçiyordu dedim bi önlük alayım sonra elim gitmedi hatta içim cız etti dedim niye elim gitmediki 4 gün sonra gittiğim kontrolde öğrendim bebeğimin öldüğünüama allah biliyor içimi kürtajımdan bu yana buralara takılmamın sebebi benden sonraki bebek haberlerine sevinmek için rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun ki başkasının sevincini benim sevincim gibi görmeme layık ettiği için ne kadar şükretsem az başkası gibi gocunmuyorum diliyorum ki sizlere sevineyim
Hadi yaa hayırlısı olsun kuzumdevam ediyor balım sökülür yakında :)
Evet canım iki kere 5 yumurta oluştu her iki seferde de amaa sonuç hüsran malesef doktora 5 ay ara verdım şimdi doktor bununla olcagını düşünüyorum dedi olmasa aşılama yapıcaz inşklomen kullandin mi hic
İnofolic şase bizim arkadaş kullandığı ay hamile kaldı canım inşallah sende de işe yarar ya aslında bende sorun yok eşimin hareketlilik sorunu var ama sanki bisiler kullansam olcakmis gibi gelio esimde sen boşuna sen kendine bisiler yükleme dioKuzum 115 femera bırde yanında İnofolic combi saşe yazdı ikisini kullan dedı oda 55 TL 170 TL verdim
hadi inşallah. güzel haberlerinle. peki femarayi denemeye nasıl karar verdi acabaEvet canım iki kere 5 yumurta oluştu u her iki seferde de amaa sonuç hüsran malesef doktor 5 ay ata verdım şimdi doktor bununla olcagını düşünüyorum dedi olmasa aşılama yapıcaz inş
İnş kuzum Bnim bnde de hiç sorun yok benimde esim de morfoloji sorunu varİnofolic şase bizim arkadaş kullandığı ay hamile kaldı canım inşallah sende de işe yarar ya aslında bende sorun yok eşimin hareketlilik sorunu var ama sanki bisiler kullansam olcakmis gibi gelio esimde sen boşuna sen kendine bisiler yükleme dio
Canım fark olarak tam bişi yazmio sadece rahmi daha iyi hazırlıomus femararabbim hayirlisini nasip etsin canim. daha iyi derken ne demek iste bende onu merak ediyorum
Yumurtan falan catlio mu canimİnş kuzum Bnim bnde de hiç sorun yok benimde esim de morfoloji sorunu var
Kuzum klomene göre daha etkili bi ilaç dedi Bi sıkıntı yok Allah nasip ederse olucak bununla buyuk ihtımal dedi eger buda başarısız olursa Aşılama yapalım dedi bnde kabul ettimhadi inşallah. güzel haberlerinle. peki femarayi denemeye nasıl karar verdi acaba
Evet kuzum çok sükür her ay kendiliğinden büyüyüp 20mm olunca çatlıyor doktor her seferinde kalıteli yumurta olusu yor dıyoYumurtan falan catlio mu canim
E kuzum ozaman nie kullanıcısının esinde ne sorunu var canimEvet kuzum çok sükür her ay kendiliğinden büyüyüp 20mm olunca çatlıyor doktor her seferinde kalıteli yumurta olusu yor dıyo
Bize musmutlu haberlerle gel balımEvet kuzum bugun son günümdü salı kontrolum var bakalım neler olmuş![]()
Kuzum doktorum bize sebebsiz infertelite dedi ama benle konuşurken lütfen bana yardım et hiç birseyiniz yok kafana çok takma kesinlikle senin çoçugun olucak çünkü sanslı gruptasınız dedi Bn çok düşünüyorumE kuzum ozaman nie kullanıcısının esinde ne sorunu var canim
çok şükür sevindim. ınsallah hayırlı haberlerle. benimki çatlamadı. bakalım bu ay nolcek?Evet kuzum çok sükür her ay kendiliğinden büyüyüp 20mm olunca çatlıyor doktor her seferinde kalıteli yumurta olusu yor dıyo
İnş cnm ya bakalım rüyamda dört yumurta gelişmiş olarak gördüm bklm ne olmuşBize musmutlu haberlerle gel balım![]()
benimkide sebepsiz. Rabbimin ol demesi gerekiyor.Kuzum doktorum bize sebebsiz infertelite dedi ama benle konuşurken lütfen bana yardım et hiç birseyiniz yok kafana çok takma kesinlikle senin çoçugun olucak çünkü sanslı gruptasınız dedi Bn çok düşünüyorum