Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım bende öle ya stres yapiyorum denedikten sonra sürekli aklımda acaba oldumu olacakmı falan takıntı yapıyorum buayda olmazsa bidahaki ay yine gidicem doktora doktorum buay bekle dedi bakalimKuzum doktorum bize sebebsiz infertelite dedi ama benle konuşurken lütfen bana yardım et hiç birseyiniz yok kafana çok takma kesinlikle senin çoçugun olucak çünkü sanslı gruptasınız dedi Bn çok düşünüyorum
Hadi inş kuzum çok zor bir süreç aman bu ay saldım tamamen kendimi kitap okuma ve dizi izliyom sürekli düşünmemek için gercekten de aklıma gelmiyorAnladım canım bende öle ya stres yapiyorum denedikten sonra sürekli aklımda acaba oldumu olacakmı falan takıntı yapıyorum buayda olmazsa bidahaki ay yine gidicem doktora doktorum buay bekle dedi bakalim
Heyecanla bekliyorum valla canımİnş cnm ya bakalım rüyamda dört yumurta gelişmiş olarak gördüm bklm ne olmuş
Aynen canım bende tamamen saldım çok üstüne düşmek istemiyorum artık bize kızım anaokuluna baslicak okul telaşı falan filan buay zaten hiiiiic umudum yokHadi inş kuzum çok zor bir süreç aman bu ay saldım tamamen kendimi kitap okuma ve dizi izliyom sürekli düşünmemek için gercekten de aklıma gelmiyor
İnşaallah kesişir bebeğim :)Hadiii :) Belki bi gün yolumuz kesişir balım :)
Hangi doktoru önerirsin balım =)İnşaallah kesişir bebeğim :)
Nezaket Kadıoğlu işinin ehli doktor canım onu öneririm bugün de adı geçti konuşmamızda yengemde ona rast gelmiş çok memnunum çok ilgili bi doktor dedi o da :)Hangi doktoru önerirsin balım =)
Evet canmm inşallahFairytale35 hamile misin, bildirim yapmamışsın, listede warsın da =)
Test mi yaptınız bat ne zamandı heyecan oluyor böyle güzel şeyler duyunca:)hayırlı olsun insallahEvet canmm inşallah
Sağlık olsun üzme sakın kendini canım, yeni bi döngü her şey güzel olucakKizlarr, test yaptim sonuc negatif. Sonraki aylar icn beklemedeyim.
Aynısını yaşadım ve hep aynısını düşündüm canım :) bi de 3 ay korunman iyi olur demişti doktorum 3 ay hep gün saydıö adet olayım bitsin diyeHayat ne garip. gülmek ve ağlamak ince bi çizgi önceleri adet olmayayım diye bekliyordum şimdi adet olmayı bekliyorumallah hepinizin gönlüne göre versin
![]()
sıladan -oluruna bırak parçasını armağan ediyorum biz ve bizim gibi olanlara :)Aynısını yaşadım ve hep aynısını düşündüm canım :) bi de 3 ay korunman iyi olur demişti doktorum 3 ay hep gün saydıö adet olayım bitsin diye
canim nezamandir ikinci gebeligi istiyorsunuz bende ikinci dusunuyorum 5.nci ayım bu ay olmadi bir kimyasal gebelik gecirdim mayista enfeksiyonum.cok yüksekti gecen ay tedavim bitti bakalım bu ay ne olacak ocaga kadar bekleyip esimle kontrole gidicez olmazsa yineAynen canım bende tamamen saldım çok üstüne düşmek istemiyorum artık bize kızım anaokuluna baslicak okul telaşı falan filan buay zaten hiiiiic umudum yok
Baktım hakkında bi yorum falan bulamadım kuzum :) Bi de istediğim doktora randevu alınca gidiyorum başka bi doktor var :)Nezaket Kadıoğlu işinin ehli doktor canım onu öneririm bugün de adı geçti konuşmamızda yengemde ona rast gelmiş çok memnunum çok ilgili bi doktor dedi o da :)
Senin varsa gittiğin ona devam et canım tabi ki:)Baktım hakkında bi yorum falan bulamadım kuzum :) Bi de istediğim doktora randevu alınca gidiyorum başka bi doktor var :)
İşte var ama ona randevu alıyorum bi bakıyorum başka bi dr muayene ediyor kuzumSenin varsa gittiğin ona devam et canım tabi ki:)