- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Gelmez inşallah kuzum cokmu lekelenmedün batımdı balım. hâlâ devam ediyor sökülecek herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez inşallah kuzum cokmu lekelenmedün batımdı balım. hâlâ devam ediyor sökülecek herhalde :)
Nasip canım hayırlısı böyleymiş :) beklemeye devam sende durum ne devammı lekelenmeböyle de göremedim kuzum inşaallah gelmiştir bebişin, sen çok bekledin bu günü![]()
yok canım yok denecek kadar az.Gelmez inşallah kuzum cokmu lekelenme
İnşallah kuzum hamiş kal arkandanda ben gelim:))yok canım yok denecek kadar az.
İnşaallah gelmez ya
devam ediyor balım sökülür yakında :)Nasip canım hayırlısı böyleymiş :) beklemeye devam sende durum ne devammı lekelenme
Amiinn kuzum inşaallah yaa :)İnşallah kuzum hamiş kal arkandanda ben gelim:))
Değil mi canım, karşımıza neler çıkacağını bizi neler beklediğini bilmiyoruz :)Hayat ne garip. gülmek ve ağlamak ince bi çizgi önceleri adet olmayayım diye bekliyordum şimdi adet olmayı bekliyorumallah hepinizin gönlüne göre versin
![]()
hiiiiiç bilmiyoruz hemde. Ne bileyim vardır bir hayır deyip çekiliyoruz kabuğumuza ama bir yanımızda boynu bükük kalıyor. Napalım elbet çift çizgiyi görücez bizde dolaplarımız ultrason kağıdıyla dolup taşacak. SABIR her kapının anahtarıdır...Değil mi canım, karşımıza neler çıkacağını bizi neler beklediğini bilmiyoruz :)
ben daha bekarken ( tabii evlilik düşünüyordum ama kafama göre birini arıyordum) annem çeyizimi hazırlardı, işte uyku setimi falan alıyordu :) Anne ortada bişey yok boşuna alıyorsun diyodum. annem de olmasını istediğin bişey için hazırlık yaptığında Rabbim nasip ediyor tez zamanda demişti, aynı yıl içinde sözlendim valla şimdi de bebek kıyafeti falan bakıyorum kuzumhiiiiiç bilmiyoruz hemde. Ne bileyim vardır bir hayır deyip çekiliyoruz kabuğumuza ama bir yanımızda boynu bükük kalıyor. Napalım elbet çift çizgiyi görücez bizde dolaplarımız ultrason kağıdıyla dolup taşacak. SABIR her kapının anahtarıdır...
Bende dün araştırdım bu femarayi tek farkı sanırım femara daha iyiymiş klomeni devlet karşılıyomus diğeri özelmis bende 2.icin uğraşıyorum oyuzden araştırmıştm alım mi diemerhabalar. ilk ay klomen ve overtille iğne kullandım.olmadi. kiste dönüştü. tam sokmeyen bir adet donemi sonrasi 14 gun erken gelen regl donemi. kontrole gittim. kist gitmiş. yaş 37 olunca zor oluyormuş. aşılama da değil tüp bebek önerdiler. Bir evladımız var rabbim yokluğunu göstermesin. 2. yi istiyoruz elbette. Klomenle devam edeceğim. Bakalım. yeni ay, yeni umut... Femara diye binilac varmış. klomenle arasinda ne gibi fark var bilen var mi? Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip etsin.
Hoşgeldin canım, Rabbim gönlüne göre versin inşallah, femara'yımerhabalar. ilk ay klomen ve overtille iğne kullandım.olmadi. kiste dönüştü. tam sokmeyen bir adet donemi sonrasi 14 gun erken gelen regl donemi. kontrole gittim. kist gitmiş. yaş 37 olunca zor oluyormuş. aşılama da değil tüp bebek önerdiler. Bir evladımız var rabbim yokluğunu göstermesin. 2. yi istiyoruz elbette. Klomenle devam edeceğim. Bakalım. yeni ay, yeni umut... Femara diye binilac varmış. klomenle arasinda ne gibi fark var bilen var mi? Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip etsin.
Yaaaa bende hep Instagram'da bebiş resmi bakıyorum geçen ayda AVM'de bı ton hamiş geliyodu karşıma çekiyorum galiba:)))ben daha bekarken ( tabii evlilik düşünüyordum ama kafama göre birini arıyordum) annem çeyizimi hazırlardı, işte uyku setimi falan alıyordu :) Anne ortada bişey yok boşuna alıyorsun diyodum. annem de olmasını istediğin bişey için hazırlık yaptığında Rabbim nasip ediyor tez zamanda demişti, aynı yıl içinde sözlendim valla şimdi de bebek kıyafeti falan bakıyorum kuzumİnstagramda bi dolu cicili bicili kıyafetlere bakıp duruyorum ehehh annemin sözü geliyor aklıma :)
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah![]()
çok zevkli oluyor kuzum bakmak :) Ben olacağını hissediyorum balım yakındır :) şu tatlılığa bak yaYaaaa bende hep Instagram'da bebiş resmi bakıyorum geçen ayda AVM'de bı ton hamiş geliyodu karşıma çekiyorum galiba:)))
bende hamileyken içimden oğlan geçiyordu dedim bi önlük alayım sonra elim gitmedi hatta içim cız etti dedim niye elim gitmediki 4 gün sonra gittiğim kontrolde öğrendim bebeğimin öldüğünüben daha bekarken ( tabii evlilik düşünüyordum ama kafama göre birini arıyordum) annem çeyizimi hazırlardı, işte uyku setimi falan alıyordu :) Anne ortada bişey yok boşuna alıyorsun diyodum. annem de olmasını istediğin bişey için hazırlık yaptığında Rabbim nasip ediyor tez zamanda demişti, aynı yıl içinde sözlendim valla şimdi de bebek kıyafeti falan bakıyorum kuzumİnstagramda bi dolu cicili bicili kıyafetlere bakıp duruyorum ehehh annemin sözü geliyor aklıma :)
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah![]()
:)Aynen canım inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder kuzumçok zevkli oluyor kuzum bakmak :) Ben olacağını hissediyorum balım yakındır :) şu tatlılığa bak ya![]()
Evet kuzum bugun son günümdü salı kontrolum var bakalım neler olmuşHoşgeldin canım, Rabbim gönlüne göre versin inşallah, femara'yıMLKn sen mi kullanacaktın canım
hoş bulduk canım. hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim.Hoşgeldin canım, Rabbim gönlüne göre versin inşallah, femara'yıMLKn sen mi kullanacaktın canım
Canım ilaç fiyatı nekadarEvet kuzum bugun son günümdü salı kontrolum var bakalım neler olmuş![]()