Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayat ne garip. gülmek ve ağlamak ince bi çizgi önceleri adet olmayayım diye bekliyordum şimdi adet olmayı bekliyorum :KK51: allah hepinizin gönlüne göre versin :KK15:
Değil mi canım, karşımıza neler çıkacağını bizi neler beklediğini bilmiyoruz :)

Değil mi canım, karşımıza neler çıkacağını bizi neler beklediğini bilmiyoruz :)
hiiiiiç bilmiyoruz hemde. Ne bileyim vardır bir hayır deyip çekiliyoruz kabuğumuza ama bir yanımızda boynu bükük kalıyor. Napalım elbet çift çizgiyi görücez bizde dolaplarımız ultrason kağıdıyla dolup taşacak. SABIR her kapının anahtarıdır...

merhabalar. ilk ay klomen ve overtille iğne kullandım.olmadi. kiste dönüştü. tam sokmeyen bir adet donemi sonrasi 14 gun erken gelen regl donemi. kontrole gittim. kist gitmiş. yaş 37 olunca zor oluyormuş. aşılama da değil tüp bebek önerdiler. Bir evladımız var rabbim yokluğunu göstermesin. 2. yi istiyoruz elbette. Klomenle devam edeceğim. Bakalım. yeni ay, yeni umut... Femara diye binilac varmış. klomenle arasinda ne gibi fark var bilen var mi? Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip etsin.

hiiiiiç bilmiyoruz hemde. Ne bileyim vardır bir hayır deyip çekiliyoruz kabuğumuza ama bir yanımızda boynu bükük kalıyor. Napalım elbet çift çizgiyi görücez bizde dolaplarımız ultrason kağıdıyla dolup taşacak. SABIR her kapının anahtarıdır...
ben daha bekarken ( tabii evlilik düşünüyordum ama kafama göre birini arıyordum) annem çeyizimi hazırlardı, işte uyku setimi falan alıyordu :) Anne ortada bişey yok boşuna alıyorsun diyodum. annem de olmasını istediğin bişey için hazırlık yaptığında Rabbim nasip ediyor tez zamanda demişti, aynı yıl içinde sözlendim valla şimdi de bebek kıyafeti falan bakıyorum kuzum (: İnstagramda bi dolu cicili bicili kıyafetlere bakıp duruyorum ehehh annemin sözü geliyor aklıma :)

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah :dua:

merhabalar. ilk ay klomen ve overtille iğne kullandım.olmadi. kiste dönüştü. tam sokmeyen bir adet donemi sonrasi 14 gun erken gelen regl donemi. kontrole gittim. kist gitmiş. yaş 37 olunca zor oluyormuş. aşılama da değil tüp bebek önerdiler. Bir evladımız var rabbim yokluğunu göstermesin. 2. yi istiyoruz elbette. Klomenle devam edeceğim. Bakalım. yeni ay, yeni umut... Femara diye binilac varmış. klomenle arasinda ne gibi fark var bilen var mi? Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip etsin.
Bende dün araştırdım bu femarayi tek farkı sanırım femara daha iyiymiş klomeni devlet karşılıyomus diğeri özelmis bende 2.icin uğraşıyorum oyuzden araştırmıştm alım mi die

Hoşgeldin canım, Rabbim gönlüne göre versin inşallah, femara'yı MLKn MLKn sen mi kullanacaktın canım

ben daha bekarken ( tabii evlilik düşünüyordum ama kafama göre birini arıyordum) annem çeyizimi hazırlardı, işte uyku setimi falan alıyordu :) Anne ortada bişey yok boşuna alıyorsun diyodum. annem de olmasını istediğin bişey için hazırlık yaptığında Rabbim nasip ediyor tez zamanda demişti, aynı yıl içinde sözlendim valla şimdi de bebek kıyafeti falan bakıyorum kuzum :-) İnstagramda bi dolu cicili bicili kıyafetlere bakıp duruyorum ehehh annemin sözü geliyor aklıma :)

Yaaaa bende hep Instagram'da bebiş resmi bakıyorum geçen ayda AVM'de bı ton hamiş geliyodu karşıma çekiyorum galiba:)))

Yaaaa bende hep Instagram'da bebiş resmi bakıyorum geçen ayda AVM'de bı ton hamiş geliyodu karşıma çekiyorum galiba:)))
çok zevkli oluyor kuzum bakmak :) Ben olacağını hissediyorum balım yakındır :) şu tatlılığa bak ya (:

Eklentiler

• Screenshot_20180915-211144.png
    Screenshot_20180915-211144.png
    282,7 KB · Görüntüleme: 26
ben daha bekarken ( tabii evlilik düşünüyordum ama kafama göre birini arıyordum) annem çeyizimi hazırlardı, işte uyku setimi falan alıyordu :) Anne ortada bişey yok boşuna alıyorsun diyodum. annem de olmasını istediğin bişey için hazırlık yaptığında Rabbim nasip ediyor tez zamanda demişti, aynı yıl içinde sözlendim valla şimdi de bebek kıyafeti falan bakıyorum kuzum :-) İnstagramda bi dolu cicili bicili kıyafetlere bakıp duruyorum ehehh annemin sözü geliyor aklıma :)

bende hamileyken içimden oğlan geçiyordu dedim bi önlük alayım sonra elim gitmedi hatta içim cız etti dedim niye elim gitmediki 4 gün sonra gittiğim kontrolde öğrendim bebeğimin öldüğünü :KK42: ama allah biliyor içimi kürtajımdan bu yana buralara takılmamın sebebi benden sonraki bebek haberlerine sevinmek için rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun ki başkasının sevincini benim sevincim gibi görmeme layık ettiği için ne kadar şükretsem az başkası gibi gocunmuyorum diliyorum ki sizlere sevineyim

Back