- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
test kalmadı elimde canım , demin baktım yine pembe leke. vücudum benimle dalga geçiyorKuzım test yap bebiş yoksa sökülür ya da soğan suyu falan içersin hemen getiriyo ağrıyı da kesiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test kalmadı elimde canım , demin baktım yine pembe leke. vücudum benimle dalga geçiyorKuzım test yap bebiş yoksa sökülür ya da soğan suyu falan içersin hemen getiriyo ağrıyı da kesiyo
İnşaallah canım ya ağzından bal damlıyor :)Yerleşme kanaması olma ihtimali yok mu?kırmızılar gelene kadar vaar:)inşallah
Hadiii :) Belki bi gün yolumuz kesişir balım :)Bende hep Zekai tahrire gidiyorum kuzum
valla sabah yok denecek kadar az bi pembe leke geldi sonrası yok demin baktım yine minik bir leke. Regl ise sökülsün valla sıkıldım :)R4bi4 durumlar ne kız gelen giden var mı okuyamıyorum geçmişi çok yazmışsınız:)
Testlerin gelmedi dimi kuzum gelmediyse ptesiye kaldı demektirvalla sabah yok denecek kadar az bi pembe leke geldi sonrası yok demin baktım yine minik bir leke. Regl ise sökülsün valla sıkıldım :)
Evet canım pazartesiye kaldı. O zamana kadar gelirse gelir, gelmezse test yaparım :)Testlerin gelmedi dimi kuzum gelmediyse ptesiye kaldı demektir
Senle birlikte bende heyecanlandım yaa :) Hadi bakalım o zaman inşallah gelmezEvet canım pazartesiye kaldı. O zamana kadar gelirse gelir, gelmezse test yaparım :)
Aminn balım Allah razı olsun :)Senle birlikte bende heyecanlandım yaa :) Hadi bakalım o zaman inşallah gelmez
hiç canını sıkma balım, o da çok güzel bir nimet gerçektenBenim beklenenler geldi kızlar akşamdan beri çok üzgün ve keyifsizim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim
midem de hafif hafif bulanıyor ama aşırı değilmide bulantın ve şişkinlik varsa apandisittir,
O ihmale gelmez canım, çok ağrı varsa genel cerrahiye gitmidem de hafif hafif bulanıyor ama aşırı değil
Şu an her şey olabilir canım. İnşallah bebiştendir :)test kalmadı elimde canım , demin baktım yine pembe leke. vücudum benimle dalga geçiyor
İnşaallah balım Allah büyük :)Şu an her şey olabilir canım. İnşallah bebiştendir :)
test yapmış mıydın?İnşaallah balım Allah büyük :)
yok yapmadımtest yapmış mıydın?
Sağol kuzumm :) ben de bi bela var ne zaman böyle tatil planı yapsak başıma bişey geliyo balayında parmağım çatladı kartepeye gidelim dedik teleferikten düştüm dizim yarıldı şimdi yine tam yola çıkcaz bu oldu kurtulamadım bi türlü belamdan :)Cnm gcms olsn yaa kotu olur bisiklttn dusme cok yasadmm :) dikkt et kndine iyi tstiller :)
Ben de yapıyorum elimde olursa yaa :))Yaptığım oldu:)geçen aylarda elimde bol olunca birini yapıyordum acaba yanlış mı yaptım diye tekrar yapıyordum ve tekrar:)o yüzden çok alamıyorum bitiyor hemen pzts 2 tane alırım