• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yavrum sen tüplerin kapalı olup olmadığına baktıracaktın, naptın o işi? bu arada ben de merak ettim vicks sonrası gelişmeler nasıl :KK45: ben biraz tırsıyorum o meselelerden ya, sen iyi cesaret etmişin canım, inşallah şifa olur..
Regl olmayı bekliyorum hsg için canım :) inşaallah işe yarar vicks =)

oh şifa olsun balım, yumurtlamayı da değerlendirmişsiniz güzel haberlerini alıcaz inşaallah :)
Amin canım birlikte alalım inşaallah :):) bi şey sorcam ben sağ taraftan yumurtladığımda hissetmiyorum ve dün hacamat yaptırırken sağ taraftan kocaman bi pıhtı çıktı rahatladığımı hissettim resmen sol tarafı hem hissediyorum hemde kan akarken bile hissettim alakası var mıdır sence ?

Amin canım birlikte alalım inşaallah :):) bi şey sorcam ben sağ taraftan yumurtladığımda hissetmiyorum ve dün hacamat yaptırırken sağ taraftan kocaman bi pıhtı çıktı rahatladığımı hissettim resmen sol tarafı hem hissediyorum hemde kan akarken bile hissettim alakası var mıdır sence ?

Valla bilmiyorum inan ki canım. Ama tahminimce sağ tarafta sorun vardı ve hacamatla temizlendi

Valla bilmiyorum inan ki canım. Ama tahminimce sağ tarafta sorun vardı ve hacamatla temizlendi
Bende böyle tahmin ediyorum canım çünkü ilk yaptırdığıma göre çok çok iyi geldi kan ilkinde neredeyse hiç gelmemişti 3. Seansta tamamen iyileşir herhalde inşaallah gerek kalmadan hamiş olurum da :):)

Bende böyle tahmin ediyorum canım çünkü ilk yaptırdığıma göre çok çok iyi geldi kan ilkinde neredeyse hiç gelmemişti 3. Seansta tamamen iyileşir herhalde inşaallah gerek kalmadan hamiş olurum da :):)
ayyy inşaallah canım benim ya :)

Az önce kan tahlili verdim 2 gün gecikti artık kesin çıkar kanda diye. Çıkmazsa adet beklicem artık en azından

Hamiş olduğumuzu öğrendiğimizde nasıl tepki vercez acaba çok merak ediyorum ya Rabbim göstersin o günleri tez vakitte hayırla inşaallah:):)
Valla ben kalpten giderim herhalde balım ya Rabbım nasip etsin inşallah :)

Az önce kan tahlili verdim 2 gün gecikti artık kesin çıkar kanda diye. Çıkmazsa adet beklicem artık en azından
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım benim

Kızlar ya, az önce baktım peçetede pembe leke vardı ilk defa öyle bir şey ile karşılaştım adet oldum sandım, açıkçası biraz da korktum. yumurtlama günümdeyim ondan olabilir mi acaba, akıntı falan yok sadece leke vardı :/

Kızlar ya, az önce baktım peçetede pembe leke vardı ilk defa öyle bir şey ile karşılaştım adet oldum sandım, açıkçası biraz da korktum. yumurtlama günümdeyim ondan olabilir mi acaba, akıntı falan yok sadece leke vardı :/
Yumurtlama günlerinde bu tarz kanama olabilir, değerlendirin derim :oops:

Y
Ovulasyon kanamasıdır canım benim. Değerlendir

Hayırlısı olsun canım benimde günüm gelmedi daha ama bı kan testi yaptirim yoksa stres yapmam en azından diyorum bı kafamda adet gecikmesi git Dio kararsizim
Valla ben adet 7 gün geçmeden ne İdrar ne lan testi yapmam bundan sonra dünyanın parasını döktüm bu ay :110: bekle derim. Negatif görünce iyice üzülüyor insan

Sağlık olsun balım, normalde reglin düzenliyse rahim bebek için hazırlık yapıyor olabilir :)
27, 28, 29, 30 olmuş zaman zaman. 3 yıldır takvim tutuyorum hiç 30 u geçmemiş. Şimdi 32. Gün. Ama bu ay estrofem ve duphaston kullandım. Östrojen ve progestan işte onlar birbirini dengeleyecekti güya. Adet geciktirdiler demek ki

Back