- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
İnşallah biz 6 yıl bekledık yapmak için umarımda oda bizi bekletmezTeşekkür ederim canım. İstediğiniz vakit gelir inşallah bebişiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah biz 6 yıl bekledık yapmak için umarımda oda bizi bekletmezTeşekkür ederim canım. İstediğiniz vakit gelir inşallah bebişiniz
Bayağı beklemişsiniz Stres en büyük düşman illa hemen olacak diye diretmezseniz bebişte bekletmez diye düşünüyorum. Klişe oluyor ama umudu kestiğim ay hamile kalmışım. Hatta düşünme diyenlere de kızıyordum nasıl olacak o gibisinden. Vakitlerini biliyorlar kuzucuklar :)İnşallah biz 6 yıl bekledık yapmak için umarımda oda bizi bekletmez
Biz çok çok çok erken evlendık . :) 18 dik eşimde bende . eşimin okulu bitti . ev aldık derken 6 yıl oldu :) 24 yaşındayız şimdi . Öyle acelemiz yok . hemen olsun olsun da demıyorum . Ne zaman gelicekse sağlıkla sıhhatle gelsın inşallah .Bayağı beklemişsiniz Stres en büyük düşman illa hemen olacak diye diretmezseniz bebişte bekletmez diye düşünüyorum. Klişe oluyor ama umudu kestiğim ay hamile kalmışım. Hatta düşünme diyenlere de kızıyordum nasıl olacak o gibisinden. Vakitlerini biliyorlar kuzucuklar :)
Çok anlamıyorum ama ortalama değerlere yakın çıkmış gibime geldi. Doktor kontrolü ne zamandı, yanıltmak istemem. Lh biraz yüksek gibi sanki ama emin olamadımKızlar son yaptığım testler anlayan var mı Prolaktin (PRL)
16,37 ng/mL TSH
0,93 µIU/ml FSH
4,52 mIU/ml LH
11,98 mIU/ml Estradiol (E2)
105 pg/mL Dehidroepiandrosteron-sülfat (DHEA-SO4)
437 ug/dL
İnşallah, aminBiz çok çok çok erken evlendık . :) 18 dik eşimde bende . eşimin okulu bitti . ev aldık derken 6 yıl oldu :) 24 yaşındayız şimdi . Öyle acelemiz yok . hemen olsun olsun da demıyorum . Ne zaman gelicekse sağlıkla sıhhatle gelsın inşallah .
Aynen amaaan valla insan stres stresValla ben adet 7 gün geçmeden ne İdrar ne lan testi yapmam bundan sonra dünyanın parasını döktüm bu ay bekle derim. Negatif görünce iyice üzülüyor insan
Kuzum cumarte s i ama doktorun acil ameliyatı cıktı arayıp baska fun verelim dedi daha almadım tekrar ama kuzum bunlar yumurtlama gununde yapıldı ondan LH normal gibi geldi bana o donemde yüksek olur yaÇok anlamıyorum ama ortalama değerlere yakın çıkmış gibime geldi. Doktor kontrolü ne zamandı, yanıltmak istemem. Lh biraz yüksek gibi sanki ama emin olamadı
He tamam kuzu bende adetliyken yapıldı sandım o zaman normal yüksek çıkması. Ama sanırım yumurtlama döneminde değerlerin referans aralıklarıda farklı olabiliyor. Hiç yorum yapmayayım o zamanKuzum cumarte s i ama doktorun acil ameliyatı cıktı arayıp baska fun verelim dedi daha almadım tekrar ama kuzum bunlar yumurtlama gununde yapıldı ondan LH normal gibi geldi bana o donemde yüksek olur ya
Yok kuzum gittiğim gün doktor yumurta gece catlamış ilişki olmadysa olsun dedi bende anlamıyorum ve merak edıyorumHe tamam kuzu bende adetliyken yapıldı sandım o zaman normal yüksek çıkması. Ama sanırım yumurtlama döneminde değerlerin referans aralıklarıda farklı olabiliyor. Hiç yorum yapmayayım o zaman
Merhabalar test yaptım pozitif çıktı . Şimdi dr. Dan geldim. Beta hcg 505 çıktı. Dr. Kese görünmüyor ddi pzt tekrar gel bakalım gebelik var ama ne durımda bilmiyoruz ddi. Bakalım neler olacak böyle yaşayanlar var mı ?nyks_42 hamile misiniz batınız 25 ağustos lakin bildirim yapmamışsınız
hadi bakalım canım inşallah işe yarar. ama şu sarımsak koyup kokusu ağza gelirse tüplerin açık olduğu yorumu yapılması mısırlılara dek uzanıyormuş. eski zamanlarda doğurganlık durumunu kontrol etmede yapılırmış yani. hsg de tertemiz çıksınRegl olmayı bekliyorum hsg için canım :) inşaallah işe yarar vicks =)
hacamat olayında ne ne demek oluyor onu bilemediğim için pek yorum yapamıyorum kuzum. ama rahatladığını hissetmen güzel bir şeydir diye umuyorum :)Amin canım birlikte alalım inşaallah :):) bi şey sorcam ben sağ taraftan yumurtladığımda hissetmiyorum ve dün hacamat yaptırırken sağ taraftan kocaman bi pıhtı çıktı rahatladığımı hissettim resmen sol tarafı hem hissediyorum hemde kan akarken bile hissettim alakası var mıdır sence ?
yumurtlama zamanı lekelenme olabilir canım, hatta yumurtanın kaliteli olduğu şeklinde yorumlanır, bugünlerde hareketlerine de dikkat et, umarım tutar :)Kızlar ya, az önce baktım peçetede pembe leke vardı ilk defa öyle bir şey ile karşılaştım adet oldum sandım, açıkçası biraz da korktum. yumurtlama günümdeyim ondan olabilir mi acaba, akıntı falan yok sadece leke vardı :/
sağlıklı bir yaşama geçmekle çok iyi etmişsiniz. fiyat farkı konusunda emin değilim, dilersen bir eczaneye danış. ama adetin 3. günü gidip hormon testlerini yaptırırsan ona göre denemeye başlarsınız. bazen hiç akla gelmeyecek bir değerdeki yükseklik ya da düşüklük zaman kaybına neden olabiliyor.. ama nihayetinde 35 yaş altı için 1 yıl, üstü için ise 6 ay denedikten sonra yardımcı üreme tekniklerine başvuruluyor. hakkınızda hayırlısı olsun.Yaklaşık olarak 8 ay önce sağlıklı yaşama geçtik eşimde bende .
Şekeri falan bıraktım . Dışarda yemelerı azalttım .
eczaneden reçetesiz alsam arada fiyat farkı oluşurmu . yoksa fiyatta pek bir oynama yok mu?
Birde çocuk istiyoruzu sağlık ocagına mı söyliyeyım yoksa özel bir hastaneye mı gideyim ?
Benım eşim sağlık sektöründe çocuk ıstedgımızı bır doktora danışmış oda sağlık ocagına gidin folik asit yazdırın 1 sene deneyın olmazsa bana gelın demiş ..
canım anladığım kadarıyla adet döneminde yapılmamış tahliller, o nedenle yorumlamamız yanlış olabilir.Kızlar son yaptığım testler anlayan var mı Prolaktin (PRL)
16,37 ng/mL TSH
0,93 µIU/ml FSH
4,52 mIU/ml LH
11,98 mIU/ml Estradiol (E2)
105 pg/mL Dehidroepiandrosteron-sülfat (DHEA-SO4)
437 ug/dL
canım TSH normal degil mı 0,93 en düşük 0,35 en yüksek değer 4,94 hastanenin referans aralığıhadi bakalım canım inşallah işe yarar. ama şu sarımsak koyup kokusu ağza gelirse tüplerin açık olduğu yorumu yapılması mısırlılara dek uzanıyormuş. eski zamanlarda doğurganlık durumunu kontrol etmede yapılırmış yani. hsg de tertemiz çıksın
hacamat olayında ne ne demek oluyor onu bilemediğim için pek yorum yapamıyorum kuzum. ama rahatladığını hissetmen güzel bir şeydir diye umuyorum :)
yumurtlama zamanı lekelenme olabilir canım, hatta yumurtanın kaliteli olduğu şeklinde yorumlanır, bugünlerde hareketlerine de dikkat et, umarım tutar :)
sağlıklı bir yaşama geçmekle çok iyi etmişsiniz. fiyat farkı konusunda emin değilim, dilersen bir eczaneye danış. ama adetin 3. günü gidip hormon testlerini yaptırırsan ona göre denemeye başlarsınız. bazen hiç akla gelmeyecek bir değerdeki yükseklik ya da düşüklük zaman kaybına neden olabiliyor.. ama nihayetinde 35 yaş altı için 1 yıl, üstü için ise 6 ay denedikten sonra yardımcı üreme tekniklerine başvuruluyor. hakkınızda hayırlısı olsun.
canım anladığım kadarıyla adet döneminde yapılmamış tahliller, o nedenle yorumlamamız yanlış olabilir.
tsh dikkatimi çekti. normalde testin yapıldığı yere göre değişmekle birlikte, 0,54-5,00 mIU/ml arası olur. burada ng/ml imiş, testteki referans aralıkları nasıl?
aa pardon canım ben yanlış anlamışım, tamamdır sorun yokcanım TSH normal degil mı 0,93 en düşük 0,35 en yüksek değer 4,94 hastanenin referans aralığı
O değerle kese görünmez zaten erken 3000 lerde filan gözükür hayırlı olsun bu aradaMerhabalar test yaptım pozitif çıktı . Şimdi dr. Dan geldim. Beta hcg 505 çıktı. Dr. Kese görünmüyor ddi pzt tekrar gel bakalım gebelik var ama ne durımda bilmiyoruz ddi. Bakalım neler olacak böyle yaşayanlar var mı ?
Tşk edermO değerle kese görünmez zaten erken 3000 lerde filan gözükür hayırlı olsun bu arada
Kuzum dün pembe leke geldi , hatta şimdi baktım hâlâ devam ediyor. Çarşamba gecesi değerlendirdik. Bakalım :)R4bi4 yum günü noldu kuzu, değerlendirdiniz mi yinede?
O zaman hata yapmamışım sarımsak koymakla kuzum :) hayırlısı olsun :)hadi bakalım canım inşallah işe yarar. ama şu sarımsak koyup kokusu ağza gelirse tüplerin açık olduğu yorumu yapılması mısırlılara dek uzanıyormuş. eski zamanlarda doğurganlık
değerlerin çok güzel canımcanım TSH normal degil mı 0,93 en düşük 0,35 en yüksek değer 4,94 hastanenin referans aralığı
Kuzum inş öyledir kuzum yarın doktor randevum vardı doktorun acil ameliyatı cıkmıs şansımaO zaman hata yapmamışım sarımsak koymakla kuzum :) hayırlısı olsun :)
değerlerin çok güzel canım
Çok şükür canım rahatladım :):)hadi bakalım canım inşallah işe yarar. ama şu sarımsak koyup kokusu ağza gelirse tüplerin açık olduğu yorumu yapılması mısırlılara dek uzanıyormuş. eski zamanlarda doğurganlık durumunu kontrol etmede yapılırmış yani. hsg de tertemiz çıksın
hacamat olayında ne ne demek oluyor onu bilemediğim için pek yorum yapamıyorum kuzum. ama rahatladığını hissetmen güzel bir şeydir diye umuyorum :)
yumurtlama zamanı lekelenme olabilir canım, hatta yumurtanın kaliteli olduğu şeklinde yorumlanır, bugünlerde hareketlerine de dikkat et, umarım tutar :)
sağlıklı bir yaşama geçmekle çok iyi etmişsiniz. fiyat farkı konusunda emin değilim, dilersen bir eczaneye danış. ama adetin 3. günü gidip hormon testlerini yaptırırsan ona göre denemeye başlarsınız. bazen hiç akla gelmeyecek bir değerdeki yükseklik ya da düşüklük zaman kaybına neden olabiliyor.. ama nihayetinde 35 yaş altı için 1 yıl, üstü için ise 6 ay denedikten sonra yardımcı üreme tekniklerine başvuruluyor. hakkınızda hayırlısı olsun.
canım anladığım kadarıyla adet döneminde yapılmamış tahliller, o nedenle yorumlamamız yanlış olabilir.
tsh dikkatimi çekti. normalde testin yapıldığı yere göre değişmekle birlikte, 0,54-5,00 mIU/ml arası olur. burada ng/ml imiş, testteki referans aralıkları nasıl?
olsun balım, vardır bunda da bir hayırKuzum inş öyledir kuzum yarın doktor randevum vardı doktorun acil ameliyatı cıkmıs şansıma