• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünü değerlendirirsen zaten kaçırmamış oluyosun canım bekliyoruz bebişi ona göre :) herşeyin hayırlısı. Deli gibi bebişi bekledim diş ağrılarından kafam kalkmıyor müdahele etmiyor doktorşar hormonşardan ağrıyordur diyorlar çürükte yokmuş
kuzum şimdi kana olduğu günmü oluyor r yumurtlama ertesi günmü acaba o_O

Bugünü değerlendirirsen zaten kaçırmamış oluyosun canım bekliyoruz bebişi ona göre :) herşeyin hayırlısı. Deli gibi bebişi bekledim diş ağrılarından kafam kalkmıyor müdahele etmiyor doktorşar hormonşardan ağrıyordur diyorlar çürükte yokmuş
geçmiş olsun tatlım sağ sağlim kavuşursun inşallah bebişine :KK37:

kuzum şimdi kana olduğu günmü oluyor r yumurtlama ertesi günmü acaba o_O

geçmiş olsun tatlım sağ sağlim kavuşursun inşallah bebişine :KK37:
Sağol kuzum inşallah sağlıkla gelsin ben her ağrıya katlanırım yeterki iyi olsun

Şöyleki benim yumurtam bu ay 13 ünde çatladı lh testim 11 12 13 ünde çok koyuydu biraz büyüyüp çatlamış gelişmiş o yüzden de kanama yapıyormuş öyle dedi doktor ben kist oldu sandım hatta o yüzden gittim doktoruma. Hatta şanslısın bile dedi yumurtaların güzel olduğu zaman oluyormuş o lekeler. Bizde 13 ü ve 14 ü değerlendirdik sonrasında 19 unda oldu evde değildik. Kaçırmış değilsin o lekeden sonra 36 saat zamanın var.

Sağol kuzum inşallah sağlıkla gelsin ben her ağrıya katlanırım yeterki iyi olsun

Şöyleki benim yumurtam bu ay 13 ünde çatladı lh testim 11 12 13 ünde çok koyuydu biraz büyüyüp çatlamış gelişmiş o yüzden de kanama yapıyormuş öyle dedi doktor ben kist oldu sandım hatta o yüzden gittim doktoruma. Hatta şanslısın bile dedi yumurtaların güzel olduğu zaman oluyormuş o lekeler. Bizde 13 ü ve 14 ü değerlendirdik sonrasında 19 unda oldu evde değildik. Kaçırmış değilsin o lekeden sonra 36 saat zamanın var.
Ay saol kuzum bilgin için benim olmaz genelde evlenmeden önce bir iki kez yaşamıştım evlendikten sonra ilk kez oluyor böyle bir ara kanamam bu arada takvimime baktım dün 10. günmüş regliden sonra büyük ihtimal yumurtlama kanaması o zaman :anne:

Ay saol kuzum bilgin için benim olmaz genelde evlenmeden önce bir iki kez yaşamıştım evlendikten sonra ilk kez oluyor böyle bir ara kanamam bu arada takvimime baktım dün 10. günmüş regliden sonra büyük ihtimal yumurtlama kanaması o zaman :anne:
Evet canım benimde 7 aydır ilk defa olunca tedirgin olmuştum sen elinden geleni yapta takdir Allahtan

orası öyle canım o nasip etmedikten sonra ne kadar uğraşsakta boş Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin:dua:
Birgün elbet olacak en güzeli doğru zamanda gelmesi. Mesela ben aylardır uğraşıyorum tayinimi aldıramadım bebeği öğrendim tayinim çıktı ev toplanacak dün başlamam lazımdı kaldı mide bulantısından su bile kokuyor. Yeni yer yeni hastane alışma süresi diş ağrısı kombo oldu. O yüzden doğru zamanda diye dilemek lazımmış dualarım bile bencilce olmuş yani. Yeterki olsun bütün ağrılara razıyım dedim gördüm diş ağrısının babasını :)

Birgün elbet olacak en güzeli doğru zamanda gelmesi. Mesela ben aylardır uğraşıyorum tayinimi aldıramadım bebeği öğrendim tayinim çıktı ev toplanacak dün başlamam lazımdı kaldı mide bulantısından su bile kokuyor. Yeni yer yeni hastane alışma süresi diş ağrısı kombo oldu. O yüzden doğru zamanda diye dilemek lazımmış dualarım bile bencilce olmuş yani. Yeterki olsun bütün ağrılara razıyım dedim gördüm diş ağrısının babasını :)
her duamın başı hayırdır canım Rabbim ne nasip edeceksen hayırlısını hayırlı zamanda nasip et derim çok şükür şimdiye kadar da öyle oldu bu konuda da öyle dua ederim hayırlı zamanda hayırlı evlat ver derim hep 11 aydır bekliyoruz ama sonuç negatif asla isyan etmiyorum üzülmüyorum zamanı gelmemiş demekki diyorum hep bekliyorum bebişimi sabırla:dua: senin durumunda ablam gibi olmuş o daha fazla süre bekledi 8 yıl tedaviler aşılamalar tüp bebekler hiç biri olmadı ev aldı ev taşıma telaşı temizlik uğraştı durdu ve tamda o ay gebe olduğunu öğrendi hemde doğal yoldan o kadar yorgunluğa ağır kaldırmaya rağmen hiçbirşey olmamış bebeğine :emir_bebek:

Kayseride bi ebe var canım o tüpleri kapalı kadınların tedavisinde 15 gün nohut büyüklüğünde vicks koyduruyormuş rahim ağzına, tabi o esnada kasıklarına sıcak su torbası koyman lazım Kuzum. ben 15 gün için değil de sadece bu gece ve sabah yapayım dedim. Şey gibi düşün tıkanık burnumuzda kullanıyoruz ya nefesimizi nasıl açıyorsa tüpler için de öyleymiş uzun süre yapmaktan korkarım ama bu gece deneyebilirim :) çünkü adaçayı yağı yapmıştım ordan tecrübem var bi zararını görmedim :KK68:
Anladım tatlım ben daha o toplara girmeyi düşünmüyorum bakalım ya :):) sen ceza mı yedin acaba

Canım benim yumurtlama dan sonraki bir hafta süt kesiği gibi gelmişti sonra kesildi son bir hafta ve şuan hiç yok o akıntı her kadında değişiyor bence. Kendini tanırsın farklı bir akıntı oluyosa dikkat et
Canım arada beyaz krem gibi oluo arada sarımtırak oluo bekliyorum bakalım ama kasigimda gurultu oluo oda adet öncesi mı oluomus şimdiye kadar olmuodu hiç dikkat etmemistim

Sağolun kızlar çay bardağı ile içireyim o zaman. Adam tadını beğenince verdim bende su bardağı ile :) keşke düzenli içebilse ama haftada 2-3 gün içebiliyor sonra iş için seyahate gidiyor içemiyor
off şu kocalar var ya insanı delirtirler hee. biz burada kafayı yiyoruz napsak diye, bir de heriflerin peşinden koşuyoruz anacım :işsiz:

Kayseride bi ebe var canım o tüpleri kapalı kadınların tedavisinde 15 gün nohut büyüklüğünde vicks koyduruyormuş rahim ağzına, tabi o esnada kasıklarına sıcak su torbası koyman lazım Kuzum. ben 15 gün için değil de sadece bu gece ve sabah yapayım dedim. Şey gibi düşün tıkanık burnumuzda kullanıyoruz ya nefesimizi nasıl açıyorsa tüpler için de öyleymiş uzun süre yapmaktan korkarım ama bu gece deneyebilirim :) çünkü adaçayı yağı yapmıştım ordan tecrübem var bi zararını görmedim :KK68:
yavrum sen tüplerin kapalı olup olmadığına baktıracaktın, naptın o işi? bu arada ben de merak ettim vicks sonrası gelişmeler nasıl :KK45: ben biraz tırsıyorum o meselelerden ya, sen iyi cesaret etmişin canım, inşallah şifa olur..

Ya bu aralar esim yoğun çalışıyor bir müddet böyle devam edecek gibi akşamları biraz canım sıkılıyor tv de malum tavsiye ettiğiniz dizi veya program varmı?
canım selam, dizi-film manyağı biri olarak cevap vereyim istedim :) bu aralar tv2 de medcezir tekrarları var, ona takılıyorum. onun dışında genelde internetten izlemeyi tercih ediyorum. the handmaids tale diye bir dizi var, konusu bizlerin ilgisini çekeceği türden. yerli filmlerden ölümlü dünya, aile arasında ve aylayı izledim en son, hepsi de çok güzeldi. yabancı ve duygusal bir aile dizisi olsun dersen de this is us süperdir ;)

güzel anne adayları benide yazın listeyw olurmu. bat 8 eylül . bu ay ilk denememiz. dersimize çalıştık bakalım bahtımıza ne çıkacak.

Back
X