• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arada beyaz krem gibi oluo arada sarımtırak oluo bekliyorum bakalım ama kasigimda gurultu oluo oda adet öncesi mı oluomus şimdiye kadar olmuodu hiç dikkat etmemistim
Herkeste farklı oluyor eğer bebiş olmazsa sarı akıntın için enfeksiyon baktırırsın

off şu kocalar var ya insanı delirtirler hee. biz burada kafayı yiyoruz napsak diye, bir de heriflerin peşinden koşuyoruz anacım :işsiz:

yavrum sen tüplerin kapalı olup olmadığına baktıracaktın, naptın o işi? bu arada ben de merak ettim vicks sonrası gelişmeler nasıl :KK45: ben biraz tırsıyorum o meselelerden ya, sen iyi cesaret etmişin canım, inşallah şifa olur..

canım selam, dizi-film manyağı biri olarak cevap vereyim istedim :) bu aralar tv2 de medcezir tekrarları var, ona takılıyorum. onun dışında genelde internetten izlemeyi tercih ediyorum. the handmaids tale diye bir dizi var, konusu bizlerin ilgisini çekeceği türden. yerli filmlerden ölümlü dünya, aile arasında ve aylayı izledim en son, hepsi de çok güzeldi. yabancı ve duygusal bir aile dizisi olsun dersen de this is us süperdir :KK66:
:super:

Kızlar herkese selam, nasılsınız?

turko2727 turko2727 naptın canım, ne alemdesın?
Ben bugün doktora gidiyorum kızlar, ikinci kere klomen +çatlatma deneyeceğiz bir problem yoksa inşallah sanırım. Umarım bu defa tutar, moralim düzeldi; bende adet düzensizliği vardı, en azından vaktinde adet oluyorum artık diye mutluyum :)
canim benim beklenen adetim 2 gun once geldigi icin bayramda adet oldum doktor tatilden dondugunde benim adetin 6.gunu olmustu aradim dediki igne icin geciktik bu ay kendi haline birakalim bu ay ben boştayim gulum adet olunca ignelere baslicaz yine senin tedavi devam ediyormus hadi bakalim insallah bu ay tutar canim takip edicem sizi rabbim rast getirsin insallah :)

Beni de ekler misn canım inşallah bana da uğur getirir bat 20 Eylül
Bu Topik De Benden Olsun =)))

Uğur Getirsin Hepimize :anneadayı:

Hadi BatlaRı alayım efemm :KK36:

Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )

Ağustos Anneleri ( Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
1- @Blankinfinity :nazar::anneadayı::KK200:
2- @__BADE__ :nazar::anneadayı::KK200:

3- @zynpzn8989 :nazar::anneadayı::KK200:
4- @fulias :nazar::anneadayı::KK200:
5- @wiha02 :nazar::anneadayı::KK200:
6- @_LiteraRy_ :nazar::anneadayı::KK200:
7- _D_O_ _D_O_ :nazar::anneadayı::KK200:

Anne Adaylarımız :dua::KK36:

1- turko2727 turko2727 23 Eylül :emir_bebek::KK200:
2- R4bi4 R4bi4 15 Eylül :emir_bebek::KK200:
3- @nyks_42 25 Ağustos :emir_bebek::KK200:
4- @Fairytale35 16 Eylül :emir_bebek::KK200:
5- @Masalim17 17 Eylül :emir_bebek::KK200:
6- Zeyah3917 Zeyah3917 15 Eylül :emir_bebek::KK200:
7- @elvin09 8 Eylül :emir_bebek::KK200:
8- @teacheralla 8 Eylül :emir_bebek::KK200:
9- @AleooVeraa 14 Eylül :emir_bebek::KK200:
10- @HemDeliHemAsik 22 Ağustos :emir_bebek::KK200:
11- @Mertege123 3 Eylül :emir_bebek::KK200:
12- @isis 22 Eylül :emir_bebek::KK200:
13- U Umithepvar 16 Eylül :emir_bebek::KK200:
14- @Hatice Meryem 11 Eylül :emir_bebek::KK200:
15- @Sivilhulk 24 Ağustos :emir_bebek::KK200:
16- @blanche_ea 31 Ağustos :emir_bebek::KK200:
17- C Cruelangel 10 Eylül :emir_bebek::KK200:
18- papatyam67 papatyam67 4 Eylül :emir_bebek::KK200:
19- @ozlemmms 16 Eylül :emir_bebek::KK200:
20- @cengelliigne 14 Eylül :emir_bebek::KK200:
21- @Derman00 5 Eylül :emir_bebek::KK200:
22- @Svdmsvdm 20 Eylül :emir_bebek::KK200:
23- @pinkglove 17 Ağustos :emir_bebek::KK200:
24- @17platon17 20 Eylül :emir_bebek::KK200:
25- @papatyakokankadin 29 Eylül:emir_bebek::KK200:
26-
@1melegimolsun 10 Eylül :emir_bebek::KK200:
27- @KainattaBirZerre 19 Ağustos :emir_bebek::KK200:
28- @birgaripedacik 19 Ağustos :emir_bebek::KK200:
29- @siirkiz 1 Eylül :emir_bebek::KK200:
30- S Savladati 28 Ağustos :emir_bebek::KK200:
31-@whiterabbit88 27 Ağustos :emir_bebek::KK200:
32- @MrsRed 19 Ağustos :emir_bebek::KK200:
33-
_D_O_ _D_O_ 26 Ağustos :emir_bebek::KK200:
34- @yildizprm 3 Eylül :emir_bebek::KK200:
35- @blanche_ea 24 Eylül :emir_bebek::KK200:

An itibariyle 2 gün gecikti bat. İdrar testi battan 1 gün önce negatif çıkmıştı. Doktoruma yazdım. 7 gün bekle sonra gel test yapalım dedi. Göğüslerim deki damarlar kahverengi bölgeye indi. Kahverengi olması gereken yer neredeyse mor görünecek. Tek belirti de bu. Hadi hayırlısı.

Merhaba hanımlar, bi topiğe yanlışlıkla yazıp sildiğim bi mesajdan dolayı yasaklanmışım =))

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz ❤️❤️ Topiğimiz sizlere de Uğur getirir inşaallah :)

Zeyah3917 Zeyah3917 S Savladati arkadaşlar vicksi ilişkiden önceki gece kullandim, ağzıma kokusu gelmedi lakin ferahlığını ciğerlerime kadar hissettim, sabah yine kullandim öğleye kadar.

öğleden sonra ilişki oldu. Bir de gece oldu. Bu şekilde değerlendirdik kızlar. Yumurtlama belirtisi falan da yok. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Sizler neler yapıyorsunuz.

Merhaba hanımlar, bi topiğe yanlışlıkla yazıp sildiğim bi mesajdan dolayı yasaklanmışım =))

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz ❤️❤️ Topiğimiz sizlere de Uğur getirir inşaallah :)

Zeyah3917 Zeyah3917 S Savladati arkadaşlar vicksi ilişkiden önceki gece kullandim, ağzıma kokusu gelmedi lakin ferahlığını ciğerlerime kadar hissettim, sabah yine kullandim öğleye kadar.

öğleden sonra ilişki oldu. Bir de gece oldu. Bu şekilde değerlendirdik kızlar. Yumurtlama belirtisi falan da yok. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.

İlk kez duydum valla :KK56: ben bekliyorum umutla... 2 gün gecikme oldu hayırlısı inşallahhh. Bi de hsg çektirmek istemiyor musun? Emin olursun en azından tüplerle ilgili :KK200:

İlk kez duydum valla :KK56: ben bekliyorum umutla... 2 gün gecikme oldu hayırlısı inşallahhh. Bi de hsg çektirmek istemiyor musun? Emin olursun en azından tüplerle ilgili :KK200:

İnşaallah o gecikme bebiştendir canım :)

Hsg için adetin ilk günü falan randevu veriyorlarmış canım 15 eylülü beklemek zorundayım :)

Tahmin ettim kuzum ya ferahlık hissetmende bi şey bence inşaallah bi sıkıntı yoktur tüplerde ya bende süt buharına oturdum ve dün akşam hacamat yaptırdım çok çok gelen akıntılarım kesildi resmen dün akşamda belime hacamat yapılırken bi akıntı geldi sanırsam yumurta çatladı bu sabahı değerlendirdik bizde bakalım... ve hacamatta belimden geçen seferkine göre çok iyi kan geldi birazı tortu şeklindeydi ama sonrasında akışkan kan geldi:)

Tahmin ettim kuzum ya ferahlık hissetmende bi şey bence inşaallah bi sıkıntı yoktur tüplerde ya bende süt buharına oturdum ve dün akşam hacamat yaptırdım çok çok gelen akıntılarım kesildi resmen dün akşamda belime hacamat yapılırken bi akıntı geldi sanırsam yumurta çatladı bu sabahı değerlendirdik bizde bakalım... ve hacamatta belimden geçen seferkine göre çok iyi kan geldi birazı tortu şeklindeydi ama sonrasında akışkan kan geldi:)

oh şifa olsun balım, yumurtlamayı da değerlendirmişsiniz güzel haberlerini alıcaz inşaallah :)

Back