- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
İnşaallah hayırlısıyla kuzum Hepimizin inşaallahİnşaallah tutar yaa :):)
dimi o kadar yol gözledik krizden gitmeyelim balımYok yok kalpten gitmek için mi bu kadar bekledik tadını çıkarırız inşaallah :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah hayırlısıyla kuzum Hepimizin inşaallahİnşaallah tutar yaa :):)
dimi o kadar yol gözledik krizden gitmeyelim balımYok yok kalpten gitmek için mi bu kadar bekledik tadını çıkarırız inşaallah :):)
Adet Oluyoruz bi dert olmuyoruz bi dert. valla bu nasıl iştir27, 28, 29, 30 olmuş zaman zaman. 3 yıldır takvim tutuyorum hiç 30 u geçmemiş. Şimdi 32. Gün. Ama bu ay estrofem ve duphaston kullandım. Östrojen ve progestan işte onlar birbirini dengeleyecekti güya. Adet geciktirdiler demek ki
Biraz umutlandım işte bi kaç arkadaşıma da söylemiştim. Yumurta o kadar erken çatladı ki bu ay geç döllenme falan ihtimali de yok. Çok sinir bozucuAdet Oluyoruz bi dert olmuyoruz bi dert. valla bu nasıl iştir
Keşke kimseye bahsetmeseydin canım. öyle olunca daha kötü oluyor insanBiraz umutlandım işte bi kaç arkadaşıma da söylemiştim. Yumurta o kadar erken çatladı ki bu ay geç döllenme falan ihtimali de yok. Çok sinir bozucu
Olabilir belki falan demiştim. Soruyorlar diye her davranıştan ders alıyoruz işteKeşke kimseye bahsetmeseydin canım. öyle olunca daha kötü oluyor insan
Ayy cnm bnmmmm nasi mutlu oldmmmm sirada kalp atisi cinsiyet telasi ohh tadini cikar kuzummm ck sevindmm ck guzel bir duygudur eminimmBugün kesemi gördük çok şükür R4bi4 U Umithepvar @whiterabbit88 @Zeyah3917 Darısı başınıza kuzularım çokkk dua ediyorum sizler için. Yol arkadaşlığı bambaşka en kısa zamanda göbüşleriniz dolar inşallahhh
Teşekkür ederim kuzumAyy cnm bnmmmm nasi mutlu oldmmmm sirada kalp atisi cinsiyet telasi ohh tadini cikar kuzummm ck sevindmm ck guzel bir duygudur eminimm
Günaydın canım uyukluyorum halaGünaydın bayanlar neden kimse yok :)
Eylül uygun olur canım.Merhaba kızlar ..
Dilerim herkes en yakın zamanda bebeklerıne kavusur ..
Buraya gelme sebebım .
Allah nasıp ksımet ederse kasım sonu gibi inşallah çoçuk için niyetlenıcez ..
Ondan önce yapmam gerekenler neler , sağlık ocagına gidip çocuk istiyoruz dememiz gerekiyormus sanırım . Birde folik asit yazıyormus . Sizde eylül gibi gidip en azından folik asiti kullanmaya başlasam mı
Günaydın canım, kendi adıma diyeyim evlendiğimden beri istediğim için 1 ay sonrasında adetin 2-3. günü gidip hormon testimi yaptırdım sorun var mı yok mu diye görebilmek için. Sende gidip hormonlarına baktırabilirsin önceden. Bebek düşünüyoruz diyince doktor yönlendiriyor zaten. Ultrasonla kontrol ediyor kan tetkiki vs istiyor. Folik asit almaya 3 ay önceden başlayabilirsin yazdırmana gerek yok, eczaneye gidip direk alabilirsin ne zaman başlamak istersen artık eylül olur ekim olur... Zaten folik asitin fazlası idrarla atılıyor vücuttan hiçbir zararı yok erken başlamanın. Bu şekilde :) Sigara gibi alışkanlıklar varsa önceden bırakıp dengeli beslenmeye de başlayabilirsiniz. Aklıma başka birşey gelmediMerhaba kızlar ..
Dilerim herkes en yakın zamanda bebeklerıne kavusur ..
Buraya gelme sebebım .
Allah nasıp ksımet ederse kasım sonu gibi inşallah çoçuk için niyetlenıcez ..
Ondan önce yapmam gerekenler neler , sağlık ocagına gidip çocuk istiyoruz dememiz gerekiyormus sanırım . Birde folik asit yazıyormus . Sizde eylül gibi gidip en azından folik asiti kullanmaya başlasam mı
Yaklaşık olarak 8 ay önce sağlıklı yaşama geçtik eşimde bende .Günaydın canım, kendi adıma diyeyim evlendiğimden beri istediğim için 1 ay sonrasında adetin 2-3. günü gidip hormon testimi yaptırdım sorun var mı yok mu diye görebilmek için. Sende gidip hormonlarına baktırabilirsin önceden. Bebek düşünüyoruz diyince doktor yönlendiriyor zaten. Ultrasonla kontrol ediyor kan tetkiki vs istiyor. Folik asit almaya 3 ay önceden başlayabilirsin yazdırmana gerek yok, eczaneye gidip direk alabilirsin ne zaman başlamak istersen artık eylül olur ekim olur... Zaten folik asitin fazlası idrarla atılıyor vücuttan hiçbir zararı yok erken başlamanın. Bu şekilde :) Sigara gibi alışkanlıklar varsa önceden bırakıp dengeli beslenmeye de başlayabilirsiniz. Aklıma başka birşey gelmedi
Arada fiyat farkı yok diye biliyorum. Tabi uygun görülürse vitamin içeren folik asit önerebilir doktor. Ama ben yinede pek güvenemiyorum çünkü hangi ilaçla anlaşmalı ise onu öneriyorlar çoğunlukla zaten. Folik asitler arasında da aman aman bir fark yok. Bir de hormonlar değişebiliyor aydan aya. Tekrarlamanız iyi olabilir. Sağlık ocağının gerekliliği olduğunu zannetmiyorum çünkü zaten extra olarak yaptıkları bir faaliyet yok. Yine yapacakları şey kan testi istemek olacak.. Size kalmış yani bu durum ister sağlık ocağı ister kadın doğum :) Yine sonuç olarak geriye 1 sene deneyip olmazsa doktora başvurmak kalıyor zaten.Yaklaşık olarak 8 ay önce sağlıklı yaşama geçtik eşimde bende .
Şekeri falan bıraktım . Dışarda yemelerı azalttım .
eczaneden reçetesiz alsam arada fiyat farkı oluşurmu . yoksa fiyatta pek bir oynama yok mu?
Birde çocuk istiyoruzu sağlık ocagına mı söyliyeyım yoksa özel bir hastaneye mı gideyim ?
Benım eşim sağlık sektöründe çocuk ıstedgımızı bır doktora danışmış oda sağlık ocagına gidin folik asit yazdırın 1 sene deneyın olmazsa bana gelın demiş ..
Çok teşekkür ederim güzel bilgilerin için .Arada fiyat farkı yok diye biliyorum. Tabi uygun görülürse vitamin içeren folik asit önerebilir doktor. Ama ben yinede pek güvenemiyorum çünkü hangi ilaçla anlaşmalı ise onu öneriyorlar çoğunlukla zaten. Folik asitler arasında da aman aman bir fark yok. Bir de hormonlar değişebiliyor aydan aya. Tekrarlamanız iyi olabilir. Sağlık ocağının gerekliliği olduğunu zannetmiyorum çünkü zaten extra olarak yaptıkları bir faaliyet yok. Yine yapacakları şey kan testi istemek olacak.. Size kalmış yani bu durum ister sağlık ocağı ister kadın doğum :) Yine sonuç olarak geriye 1 sene deneyip olmazsa doktora başvurmak kalıyor zaten.
Teşekkür ederim canım. İstediğiniz vakit gelir inşallah bebişinizÇok teşekkür ederim güzel bilgilerin için .
Bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inşallah