Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arada beyaz krem gibi oluo arada sarımtırak oluo bekliyorum bakalım ama kasigimda gurultu oluo oda adet öncesi mı oluomus şimdiye kadar olmuodu hiç dikkat etmemistim
Herkeste farklı oluyor eğer bebiş olmazsa sarı akıntın için enfeksiyon baktırırsın

canim benim beklenen adetim 2 gun once geldigi icin bayramda adet oldum doktor tatilden dondugunde benim adetin 6.gunu olmustu aradim dediki igne icin geciktik bu ay kendi haline birakalim bu ay ben boştayim gulum adet olunca ignelere baslicaz yine senin tedavi devam ediyormus hadi bakalim insallah bu ay tutar canim takip edicem sizi rabbim rast getirsin insallah :)

Beni de ekler misn canım inşallah bana da uğur getirir bat 20 Eylül

An itibariyle 2 gün gecikti bat. İdrar testi battan 1 gün önce negatif çıkmıştı. Doktoruma yazdım. 7 gün bekle sonra gel test yapalım dedi. Göğüslerim deki damarlar kahverengi bölgeye indi. Kahverengi olması gereken yer neredeyse mor görünecek. Tek belirti de bu. Hadi hayırlısı.

Merhaba hanımlar, bi topiğe yanlışlıkla yazıp sildiğim bi mesajdan dolayı yasaklanmışım =))

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz Topiğimiz sizlere de Uğur getirir inşaallah :)

Zeyah3917 S Savladati arkadaşlar vicksi ilişkiden önceki gece kullandim, ağzıma kokusu gelmedi lakin ferahlığını ciğerlerime kadar hissettim, sabah yine kullandim öğleye kadar.

öğleden sonra ilişki oldu. Bir de gece oldu. Bu şekilde değerlendirdik kızlar. Yumurtlama belirtisi falan da yok. Bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Sizler neler yapıyorsunuz.

İlk kez duydum valla ben bekliyorum umutla... 2 gün gecikme oldu hayırlısı inşallahhh. Bi de hsg çektirmek istemiyor musun? Emin olursun en azından tüplerle ilgili

İlk kez duydum valla ben bekliyorum umutla... 2 gün gecikme oldu hayırlısı inşallahhh. Bi de hsg çektirmek istemiyor musun? Emin olursun en azından tüplerle ilgili

İnşaallah o gecikme bebiştendir canım :)

Hsg için adetin ilk günü falan randevu veriyorlarmış canım 15 eylülü beklemek zorundayım :)

Tahmin ettim kuzum ya ferahlık hissetmende bi şey bence inşaallah bi sıkıntı yoktur tüplerde ya bende süt buharına oturdum ve dün akşam hacamat yaptırdım çok çok gelen akıntılarım kesildi resmen dün akşamda belime hacamat yapılırken bi akıntı geldi sanırsam yumurta çatladı bu sabahı değerlendirdik bizde bakalım... ve hacamatta belimden geçen seferkine göre çok iyi kan geldi birazı tortu şeklindeydi ama sonrasında akışkan kan geldi:)

oh şifa olsun balım, yumurtlamayı da değerlendirmişsiniz güzel haberlerini alıcaz inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…