• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat bugündü gelen giden yok. Test yaptım negatif. Yarın olacak demek ki dedim bekliyorum. Yarın da olmazsa kan tahlili veririm. Adetin 5. Günü estrofem ve duphaston başlamıştım. Ayın 15inde bıraktım ama belki o geciktirmiştir bilemedim.

psikolojik olmasın balım :)
Geçen ay psikolojik olabilirde bu ay bayram dolayısıyla koşturmaktan hiç bebek düşüncesi olmadı canım zaten doğru düzgün ilişkide olmadı :)
yumurtlama zamanına denk gelmedi yani o yüzden bu ay hiç olacağına imkan vermiyorum.

Kuzum dün birlikte olmuştuk bugün ara vermek istiyorum şuan az az lekelenme devam ediyor istesemde birlikte olamam şuan zaten lekelenme devam ederken napicami bilemedik kafam karisti :KK43:

Istersen yarin bir doktora git canim belki yara falan vardir iliski sirasinda kanama yapmista olabilir.. doktora gitmekte fayda var canim hem zamani gecmeden yumurtanmi catlamis yoksa baska bir sorundan mi kaynakli onu cok cabuk ogrenirsin hem icin rahat eder hemde ona gore bir yol izlersin

Geçen ay psikolojik olabilirde bu ay bayram dolayısıyla koşturmaktan hiç bebek düşüncesi olmadı canım zaten doğru düzgün ilişkide olmadı :)
yumurtlama zamanına denk gelmedi yani o yüzden bu ay hiç olacağına imkan vermiyorum.
ayy zaten beklenmedik anda gelir güzel haberler canım :)

Ya bu aralar esim yoğun çalışıyor bir müddet böyle devam edecek gibi akşamları biraz canım sıkılıyor tv de malum tavsiye ettiğiniz dizi veya program varmı?
Valla ben sadece A2'yi izlerim onun dışında kanalları izlemem pek =))

Ya bu aralar esim yoğun çalışıyor bir müddet böyle devam edecek gibi akşamları biraz canım sıkılıyor tv de malum tavsiye ettiğiniz dizi veya program varmı?
2017 de gösterime giren filmleri netten izleyebilirsin canım ben çoğuna gittiğim halde tekrar izledim unutmuşum bile hemen :) mesela yon artık 1 ve 2 si, yol arkadaşım, ay lav yu tuu, mutluluk zamanı, ayla vs...

Istersen yarin bir doktora git canim belki yara falan vardir iliski sirasinda kanama yapmista olabilir.. doktora gitmekte fayda var canim hem zamani gecmeden yumurtanmi catlamis yoksa baska bir sorundan mi kaynakli onu cok cabuk ogrenirsin hem icin rahat eder hemde ona gore bir yol izlersin
kuzum doktor muayenemi yeni oldum herhangi bir sorun yok ilişki ile alakalı olsa ilişkiden hemen sonra yada sabah faln olur ama bu akşam üstü başladı ama şuan geçti adet başlangıcı gibi bel ve gögüs ağrısıda vardı şimdi geçti hepsi:KK12:

Kız hamislelere sordum akıntı nasıldı die cvp yok senide etiketleyip napiosun canım nasıl gidio yazmistim
Canım benim yumurtlama dan sonraki bir hafta süt kesiği gibi gelmişti sonra kesildi son bir hafta ve şuan hiç yok o akıntı her kadında değişiyor bence. Kendini tanırsın farklı bir akıntı oluyosa dikkat et

kuzum doktor muayenemi yeni oldum herhangi bir sorun yok ilişki ile alakalı olsa ilişkiden hemen sonra yada sabah faln olur ama bu akşam üstü başladı ama şuan geçti adet başlangıcı gibi bel ve gögüs ağrısıda vardı şimdi geçti hepsi:KK12:
Doktor o kanama günlerinde mutlaka ilişki öneriyor canım karışmak istemem ama değerlendir derim. Benimde yumurtlama günümde kahverengi çamur gibi akıntı oldu ama kaçırmak istemedim belkide o gün oldu

Doktor o kanama günlerinde mutlaka ilişki öneriyor canım karışmak istemem ama değerlendir derim. Benimde yumurtlama günümde kahverengi çamur gibi akıntı oldu ama kaçırmak istemedim belkide o gün oldu
kuzum eğer yumurtlamaysada zaten geçti ama ondan önceki 2 gün üst üste ilişki olmuştu spermler kaldıysa içerde tutma ihtimali vardır diye düşünüyorum dün değerlendirmedim ama bu geceyi değerlendircem :KK37:

kuzum eğer yumurtlamaysada zaten geçti ama ondan önceki 2 gün üst üste ilişki olmuştu spermler kaldıysa içerde tutma ihtimali vardır diye düşünüyorum dün değerlendirmedim ama bu geceyi değerlendircem :KK37:
Bugünü değerlendirirsen zaten kaçırmamış oluyosun canım bekliyoruz bebişi ona göre :) herşeyin hayırlısı. Deli gibi bebişi bekledim diş ağrılarından kafam kalkmıyor müdahele etmiyor doktorşar hormonşardan ağrıyordur diyorlar çürükte yokmuş

Back