- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vicks ne işe yarıyo kuzumElbette ki en güzeli umudunu kaybetmemek canım :) bizim 1 yıl oldu
balım sen çay bardağından şaşma, belki fazlası zarar olabilir :) Şifa olur inşaallah :)
Erkekler öyle canım bizimki de öyle. boşver olacağı varsa olur diyor. Olan bize oluyor kendimizi harap ediyoruz valla
Son batın olur inşaallah canım benim, sağlık olsun. :)
Bu gece vicks kullanayım dedim Kuzum, tüpler için. bakalim işe yarayacak mı :)
Şükür canım , sağlıkla kucağına al inşaallah
Kayseride bi ebe var canım o tüpleri kapalı kadınların tedavisinde 15 gün nohut büyüklüğünde vicks koyduruyormuş rahim ağzına, tabi o esnada kasıklarına sıcak su torbası koyman lazım Kuzum. ben 15 gün için değil de sadece bu gece ve sabah yapayım dedim. Şey gibi düşün tıkanık burnumuzda kullanıyoruz ya nefesimizi nasıl açıyorsa tüpler için de öyleymiş uzun süre yapmaktan korkarım ama bu gece deneyebilirim :) çünkü adaçayı yağı yapmıştım ordan tecrübem var bi zararını görmedimVicks ne işe yarıyo kuzum
bi cam şişeye koy yanında götürsün balım :)Sağolun kızlar çay bardağı ile içireyim o zaman. Adam tadını beğenince verdim bende su bardağı ile :) keşke düzenli içebilse ama haftada 2-3 gün içebiliyor sonra iş için seyahate gidiyor içemiyor
kızlar birşey sorucam benim bugün regliden sonra 9. günüm yumurtlama tarihine tahmini 5 gün falan var ama az önce lavabboya gidince lekelenme şeklinde akıntıyla beraber kanamam olmuş çok az gögüslerimde ve belimde sızı şeklinde ağrı var yumurtalama erken oluyo olabilirmi yumurtlama olurken kanama olur mu
Memleketimize hoşgeldiniz :)Yavrmm test yaptnmi msjlarn tumunu okumadan bunu gorunce yazayim dedmmm meraktymmm...
Bende memelektin ardina muglaya geldm tatile tekrar ordaym smdi :)) son tatiller artk ise hftaya baslicam ole kuzum haftayada tam yumtik zamanlari bakalm hayirlisi artikin :)
Yanımda taşıyamam diyor canım. İnşallah bu içtikleride fayda eder.bi cam şişeye koy yanında götürsün balım :)
psikolojik olmasın balım :)Kızlar benim bu vücut anormal ya :) yumurtlama zamanı geçti göğüsler büyüdü içten arada sızlama oluyor. Geçen ayda aynı şeyi yaptı kandırdı beni. :)
Kuzum dün birlikte olmuştuk bugün ara vermek istiyorum şuan az az lekelenme devam ediyor istesemde birlikte olamam şuan zaten lekelenme devam ederken napicami bilemedik kafam karistiCevaplayan oldumu bilmiyorum ama canim yumurtalamada kanama olabiliyormus degerlendirmeye basla hic vakit kaybetmeden :)
Kız benim yazdıklarım gelmiomuEvet şekerler siz yazmamışsınız ama ben vicksimi yerleştirdim içimde bi ferahlık var Bakalım ne olacak :))
yok valla balım ne zaman yazdın hiç görmedimKız benim yazdıklarım gelmiomu
Kız hamislelere sordum akıntı nasıldı die cvp yok senide etiketleyip napiosun canım nasıl gidio yazmistimyok valla balım ne zaman yazdın hiç görmedim
valla hiç görmedim kuzum, yoksa yazmaz mıyımKız hamislelere sordum akıntı nasıldı die cvp yok senide etiketleyip napiosun canım nasıl gidio yazmistim
Bende dedim acaba gitmiomu yazdığım:))valla hiç görmedim kuzum, yoksa yazmaz mıyım
Regl sancısı olduğunu sanmıyorum Kuzum erken gebelik belirtisine benziyor :)Kızlar benim bata 8 gün var bugün çok kalabalıktı ev misafir ağırladım ondan mi bilmiyorum ama regl sancıları çekiyorum bir anlam veremedim ya neden acaba ??