• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı canım beim vardır elbet bir vakti Rabbim hayırlı zamanda versin her ay umutla bekliyoruz :) sen ne zamandır deniyordun:KK24:

Elbette ki en güzeli umudunu kaybetmemek canım :) bizim 1 yıl oldu ☺️❤️❤️
Bende bi yarım çay bardağı çakşır yarım su koyup içiliyor diye okudum bide sanki su bardağı ile okudum kafam karıştı eşimde tadını beğendi bende su bardağı ile içirdim :) çok tesir etsin dedim ama inşallah zararı olmaz fazlasının. Birde sürekli içemiyor
balım sen çay bardağından şaşma, belki fazlası zarar olabilir :) Şifa olur inşaallah :)

Sorma kuzum ya, valla çok üzülüyorum vakit geçtikçe, adamın umru değil
Erkekler öyle canım bizimki de öyle. boşver olacağı varsa olur diyor. Olan bize oluyor kendimizi harap ediyoruz valla

canım bugün adet oldum maalesef ya :KK43: yeni bat için 29 eylül diyebiliriz :KK43:

Son batın olur inşaallah canım benim, sağlık olsun. :)

Tabiki yarar kesinlikle es geçme kuzum :KK66:

Bu gece vicks kullanayım dedim Kuzum, tüpler için. bakalim işe yarayacak mı :)
Kızlaaaaaar merhabaa. İyisiniz inşallah. Biz cumartesi keseyi gördük 5mm di. 6. haftaya bir kaç gün kalmış dedi. Hesaplarıma göre yarın 6 haftalık.
Pazartesi çağırdı tekrar. Kalbi duyarız inşallah. :emir_bebek:
Şükür canım , sağlıkla kucağına al inşaallah

Elbette ki en güzeli umudunu kaybetmemek canım :) bizim 1 yıl oldu ☺️❤️❤️

balım sen çay bardağından şaşma, belki fazlası zarar olabilir :) Şifa olur inşaallah :)

Erkekler öyle canım bizimki de öyle. boşver olacağı varsa olur diyor. Olan bize oluyor kendimizi harap ediyoruz valla

Son batın olur inşaallah canım benim, sağlık olsun. :)

Bu gece vicks kullanayım dedim Kuzum, tüpler için. bakalim işe yarayacak mı :)

Şükür canım , sağlıkla kucağına al inşaallah
en kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah canım :)

kızlar birşey sorucam benim bugün regliden sonra 9. günüm yumurtlama tarihine tahmini 5 gün falan var ama az önce lavabboya gidince lekelenme şeklinde akıntıyla beraber kanamam olmuş çok az gögüslerimde ve belimde sızı şeklinde ağrı var yumurtalama erken oluyo olabilirmi yumurtlama olurken kanama olur mu o_O

Herkese merhaba
Kk forumlarını uzun süreden beri takip ederim.Benim çikolata kistim var özellikle bebek olması için neler kullanılır kistin yok olması için ne yapmak lazım hep forumdan fikir aldım. 10 yaşında bir oğlum var. 5 yıldır bebek istiyorduk nasip olmamıştı. Fsh değerimde yüksekti 11,5 tu. Düşmesi için aslanpençesi ve hayıt tohumu kullandım günde 2 kere ve şükürler olsun tüp bebeğe başlayacağımız ay hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı da nasip eder. Buraya yazma sebebim ben çok umut aradım o dönemde sürekli okurdum forumu belki sizlerede umut olur sebep olur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

kızlar birşey sorucam benim bugün regliden sonra 9. günüm yumurtlama tarihine tahmini 5 gün falan var ama az önce lavabboya gidince lekelenme şeklinde akıntıyla beraber kanamam olmuş çok az gögüslerimde ve belimde sızı şeklinde ağrı var yumurtalama erken oluyo olabilirmi yumurtlama olurken kanama olur mu o_O
Tabii ki canım, yumurtlama erken de olabilir, kist de olabilir ama sen değerlendir bu geceyi balım ne olur ne olmaz

Tabii ki canım, yumurtlama erken de olabilir, kist de olabilir ama sen değerlendir bu geceyi balım ne olur ne olmaz
kuzum kontrollerimi yaptırdım kist falan yok çok şükür ama dün gece ve bir önceki gece ilişkimiz olmuştu bugünü boş geçmek istiyordum bugünü boş geçip yarınımı değerlendirsem acaba sperm kalitesi açısından :bicak:

Herkese merhaba
Kk forumlarını uzun süreden beri takip ederim.Benim çikolata kistim var özellikle bebek olması için neler kullanılır kistin yok olması için ne yapmak lazım hep forumdan fikir aldım. 10 yaşında bir oğlum var. 5 yıldır bebek istiyorduk nasip olmamıştı. Fsh değerimde yüksekti 11,5 tu. Düşmesi için aslanpençesi ve hayıt tohumu kullandım günde 2 kere ve şükürler olsun tüp bebeğe başlayacağımız ay hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı da nasip eder. Buraya yazma sebebim ben çok umut aradım o dönemde sürekli okurdum forumu belki sizlerede umut olur sebep olur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah canım darısı başımıza dua et bize :dua:

kuzum kontrollerimi yaptırdım kist falan yok çok şükür ama dün gece ve bir önceki gece ilişkimiz olmuştu bugünü boş geçmek istiyordum bugünü boş geçip yarınımı değerlendirsem acaba sperm kalitesi açısından :bicak:

Orası öyle canım, dinlen o zaman :)

Aslında uzmanlar diyor bebek için değil zevk için yapın :-) ama o düşünceden kurtulamıyoruz ne yazık ki kuzum :)
ne kadar umursamamaya aklıma getirmemeye çalışsamda her ay aklıma getirecek bir olay oluyo kuzum bu ay hiç takmıyodum şuana kadar ama bu ara kanama acaba yumurtlamamı diye aklıma getirdi yine:-)

ne kadar umursamamaya aklıma getirmemeye çalışsamda her ay aklıma getirecek bir olay oluyo kuzum bu ay hiç takmıyodum şuana kadar ama bu ara kanama acaba yumurtlamamı diye aklıma getirdi yine:-)
ister istemez düşünüyor insan balım :)) ne zaman kafamızdan söküp atıcaz bilmiyorum :)

Back