- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer gecikirse bir iki gün sonra kan testi verebilirsinYanma yok bat bugün. Dün test negatif. Gidip gidip az az tuvalet yapıyorum anlayamadım
Yavrmm test yaptnmi msjlarn tumunu okumadan bunu gorunce yazayim dedmmm meraktymmm...kızlar selamlar, öncelikle geçmiş bayramımız mübarek olsun =) tatil telaşı derken, izin sonrası koccaman bir pazartesi sendromuyla başbaşayım. üstüne kv bizde kalacak bu hafta çok yazılmış, bir kısmını okuyabildim.
U Umithepvar canısııı ben de seni özledimm bir süre sesim çıkmadı farkındayım =) işe başladım bugün bat günüm (32.gün) ama net bir belirti yok, yarın test mi yapsam diyorum =) senden naber bakalım, bayram nasıl geçti??
canımm çok çok tebrikler değerin hep katlanarak artsın, tadını çıkar
yavrim eşinin olayları biraz okuyabildim, sanıyorum artık durulmuştur ortalık. eşler bizlere göre daha ani tepkiler verebiliyorlar. benzer sıkıntıları ben de özellikle trafikte yaşıyorum. aşkım boşver adam geçsin gitsin diyorum mesela, yok efendim yol vermeyecekmiş de o da inatmış da zart zurt bu arada sendeki akıntı durumu da ilginçmiş bata da daha vakit var, o yüzden hamilelik belirtisi de diyemiyorum. bazen sanki idrarmış gibi benden de geliyor, çok tuhaf bir his.. acı kaşıntı yoksa takma kuzum
canım her şey yolunda desene, oh maşallah =) aynen evimiz gibisi yok, huzurumuz eksik olmasın inşallah yeni muayene ne zaman?
tatlım geçmiş olsun, ama bol su ile atlatmışsın bile maşallah. yine de bu birkaç gün üşütmemeye, bol dinlenmeye çalış ve boş su iç. bu arada bugün bat günüm ama hemen test yapmak istemiyorum. malum negatifler insanı delirtiyor
Son batın olur inşaallah canım benimevet canım malesef oldum
haklısın kuzum bu ay da böyle geçsin bakalım :)benim bir arkadaşım 2 yıllık evli rahminde miyop vardı çok zor demiş doktorlar her ay takip yapardı bir ümit bu ay evliliğinde bazı sıkıntılardan dolayı hiç üzerine düşmedi artık istemiyorum dedi hatta boşanmayı düşünüyordu yalnızca 2 yada 3 kez birliktelik yaşamışlar ve şuan hamile her zaman umut var değerlendirmek lazıkm her vakti
Ben her ay umutlaniyorum canım we hiç kaybetmedim ümidimi. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz =)Değerlendir tabi ki ama çok umutlanma
valla yarın benim için altın gün canım, tabii o da kaynanamlar gelmezsees geçme canım ayda max 5 kere olan ilişkiden biri tutmuş bizim kii yumurtlamadan 2 gün öncesi ve sonraki 1 haftada müsabetimiz olmamıştı
Hep bu dönemlerde küsüyoruz valla nasıl denk geliyorsa :)Biz küsüz, o yüzden pek umudum yok...
Bu ayki son şansımı denicem kuzumKız yap tabiki spermler 3 4 gün yaşıyor
polikistik değildir o balım ya, bazı polikistik hastaların adeti düzgün olur ama senin yumurtlama da düzgün yani. hiç keyfini kaçırma derim benevet öylede küçük te olsa bi sürü etken saydı aslında o da kendince neden aradı sebebsiz infertilite gurubundasınız dedi.. Bu ay için bugünü bile degerlendirin şansınız var dedi... Sağ tarafında küçük küçük yumurtalar var polikistik ober olabilirsin dedi ama benim afetlerim maşallah günü günü ne
Kızlar ya bi de bi şey sorsam. İnsan psikolojik olarak sık tuvalete gidebilir mi? 3 gündür sık gidiyorum. Zaten testi de o yüzden yaptım. Bu da psikolojikse yuh artık bana.
ben denemedim ama bildiğim günde 2 kez aç karnına yarım çay bardağı kuzumKızlar kimler eşine çakşır suyu kullanıyor? Nasıl kullamdığını söyleyebilir mi?
kuzum benim çok saol ismim melek..bu duadan mi bahsediyorsun Bn de yatarken kalkarken yemek yaparken her anımda bunu okuyorumÜzülme balım sen nedense hep üzülecek şeyler arıyosun doktorun bile çok olumlu konuşmuş lütfen yapma böyle benim gittiğim doktorlar zayıfım diye önce kendine bak sonra çocuk düşünürsün böyle hamile kalamazsın neler dediler çok üzüldüm ama nasip eden Allah. Cuma günleri meryem suresi oku birde hz zekeriyanın duasını. Sayısı değil içtenliği önemli okumayanlar için ben okurum cuma günü isim vermeniz yeterli
İnş kuzum benim bende dediğin gibi oda ÇoK şükür düzgün gelisiyo kendiliğinden çatlıyorpolikistik değildir o balım ya, bazı polikistik hastaların adeti düzgün olur ama senin yumurtlama da düzgün yani. hiç keyfini kaçırma derim ben
hayırlısı canım beim vardır elbet bir vakti Rabbim hayırlı zamanda versin her ay umutla bekliyoruz :) sen ne zamandır deniyordunSon batın olur inşaallah canım benim
haklısın kuzum bu ay da böyle geçsin bakalım :)
Ben her ay umutlaniyorum canım we hiç kaybetmedim ümidimi. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz =)
valla yarın benim için altın gün canım, tabii o da kaynanamlar gelmezse
Hep bu dönemlerde küsüyoruz valla nasıl denk geliyorsa :)
Bu ayki son şansımı denicem kuzum
polikistik değildir o balım ya, bazı polikistik hastaların adeti düzgün olur ama senin yumurtlama da düzgün yani. hiç keyfini kaçırma derim ben
kesinlikle psikolojik kuzum, ben de bi ara öyleydim, lavaboya gidiyorum diye seviniyordum bu da bi belirti diye. sürekli de çıkıyordum yani.
ben denemedim ama bildiğim günde 2 kez aç karnına yarım çay bardağı kuzum
Bende bi yarım çay bardağı çakşır yarım su koyup içiliyor diye okudum bide sanki su bardağı ile okudum kafam karıştı eşimde tadını beğendi bende su bardağı ile içirdim :) çok tesir etsin dedim ama inşallah zararı olmaz fazlasının. Birde sürekli içemiyorSon batın olur inşaallah canım benim
haklısın kuzum bu ay da böyle geçsin bakalım :)
Ben her ay umutlaniyorum canım we hiç kaybetmedim ümidimi. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz =)
valla yarın benim için altın gün canım, tabii o da kaynanamlar gelmezse
Bu ayki son şansımı denicem kuzum
polikistik değildir o balım ya, bazı polikistik hastaların adeti düzgün olur ama senin yumurtlama da düzgün yani. hiç keyfini kaçırma derim ben
kesinlikle psikolojik kuzum, ben de bi ara öyleydim, lavaboya gidiyorum diye seviniyordum bu da bi belirti diye. sürekli de çıkıyordum yani.
ben denemedim ama bildiğim günde 2 kez aç karnına yarım çay bardağı kuzum
Canım benim eşim kullanıyo. Aktarın tarif ettiğini anlatayım bi litre kaynayan suya verdiği köklerden atıyorum bi tane 10 dk kısık ateşte kaynıyo. Sabah aç karna bi bardak ve uyumadan önce bi bardak içiyoKızlar kimler eşine çakşır suyu kullanıyor? Nasıl kullamdığını söyleyebilir mi?
canım kendini üzme, doktorun beklemekten zarar gelmez demiş, iyi düşün lütfen..Cuma günü dahiliyeye gidicem hbA1c yüksek çıktı glukoz intoleransım bozuk benim ilaç kullanıyordum artı olarakta coraspin kullanıyordum doktora bu yüzden gittim dahiliyeye yönlendirdi o güne kadar bişey olmaz dimi dedim olmaz merak etme dedi ama içim içimi yiyor evladıma haksızlık bir yerde sağlıklı bir ana karnında büyümek hakkıydı onunda çok üzülüyorum korkuyorum birşey olursa diye
oh maşallahh darısı kalp atışını duymana canımm. haber verdiğin için teşekkürler =)Bugün kesemi gördük çok şükür R4bi4 U Umithepvar whiterabbit88 Zeyah3917 Darısı başınıza kuzularım çokkk dua ediyorum sizler için. Yol arkadaşlığı bambaşka en kısa zamanda göbüşleriniz dolar inşallahhh
canım bugün adet oldum maalesef ya yeni bat için 29 eylül diyebilirizwhiterabbit88 test yaptın mı canım
canım teste gerek kalmadı adet oldum ya 10. ayı da böylece bitirdik.. hem memleket hem muğla süper olmuş kuzum, tatilin tadını çıkar, yeni döneme bomba gibi başla =) yumtişler için de ballar börekler beslen bakalım =)Yavrmm test yaptnmi msjlarn tumunu okumadan bunu gorunce yazayim dedmmm meraktymmm...
Bende memelektin ardina muglaya geldm tatile tekrar ordaym smdi :)) son tatiller artk ise hftaya baslicam ole kuzum haftayada tam yumtik zamanlari bakalm hayirlisi artikin :)
Sen kök almışsın canım ben hazır suyunu aldım. O zaman su bardağıda zarar etmez heraldeCanım benim eşim kullanıyo. Aktarın tarif ettiğini anlatayım bi litre kaynayan suya verdiği köklerden atıyorum bi tane 10 dk kısık ateşte kaynıyo. Sabah aç karna bi bardak ve uyumadan önce bi bardak içiyo
Enbiya 89. Ayet kuzum bol bol okukuzum benim çok saol ismim melek..bu duadan mi bahsediyorsun Bn de yatarken kalkarken yemek yaparken her anımda bunu okuyorum
Etmez sanmıyorumSen kök almışsın canım ben hazır suyunu aldım. O zaman su bardağıda zarar etmez heralde
bu duaya ek mi okuyayimEnbiya 89. Ayet kuzum bol bol oku
Tabiki yarar kesinlikle es geçme kuzumbayanlar Kociş yarın geliyor we sadece yarın evde yalnızız ovulasyon 30'unda.işe yarar mı dersiniz yoksa es mi geçeyim bu ayı
Aklına ne zaman gelirse içine ne zaman doğarsa oku kuzum. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle dua et rabbim beni ve eşimi yalnız bırakma diye duada esas olan içten etmek sayısı önemli değilbu duaya ek mi okuyayim
Esim kullandı canım sabah akşam 1fincanKızlar kimler eşine çakşır suyu kullanıyor? Nasıl kullamdığını söyleyebilir mi?