Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selamlar, öncelikle geçmiş bayramımız mübarek olsun =) tatil telaşı derken, izin sonrası koccaman bir pazartesi sendromuyla başbaşayım. üstüne kv bizde kalacak bu hafta çok yazılmış, bir kısmını okuyabildim.
U Umithepvar canısııı ben de seni özledimm bir süre sesim çıkmadı farkındayım =) işe başladım bugün bat günüm (32.gün) ama net bir belirti yok, yarın test mi yapsam diyorum =) senden naber bakalım, bayram nasıl geçti??

Çok sağol canım benim darısı bu ay sizlere hemencik alalım haberlerinizi
canımm çok çok tebrikler değerin hep katlanarak artsın, tadını çıkar

Çok şükür canım ya sürekli bi sirkülasyon halindeyiz bakalım nolacak :):) sen n’aptın nasıl geçti bayram tatili :):)
yavrim eşinin olayları biraz okuyabildim, sanıyorum artık durulmuştur ortalık. eşler bizlere göre daha ani tepkiler verebiliyorlar. benzer sıkıntıları ben de özellikle trafikte yaşıyorum. aşkım boşver adam geçsin gitsin diyorum mesela, yok efendim yol vermeyecekmiş de o da inatmış da zart zurt bu arada sendeki akıntı durumu da ilginçmiş bata da daha vakit var, o yüzden hamilelik belirtisi de diyemiyorum. bazen sanki idrarmış gibi benden de geliyor, çok tuhaf bir his.. acı kaşıntı yoksa takma kuzum
Ay inşallah kuzumm evet salı günüydü Bende iyiyim evde olmanın huzurunu ve rahatlığını yaşıyorum insanın kendi evi gibisi yok vallahii.
canım her şey yolunda desene, oh maşallah =) aynen evimiz gibisi yok, huzurumuz eksik olmasın inşallah yeni muayene ne zaman?

Kızlar bugün hep ayaktaydım çok kötü sistit oldum, yatakta kıvranıyorum.
tatlım geçmiş olsun, ama bol su ile atlatmışsın bile maşallah. yine de bu birkaç gün üşütmemeye, bol dinlenmeye çalış ve boş su iç. bu arada bugün bat günüm ama hemen test yapmak istemiyorum. malum negatifler insanı delirtiyor

Seninde bayramın mübarek olsun canım Benim randevum salı günüydü ama hiç adını duymadığım bir doktordu bir tek ona randevu var diye almıştım. Keseyi falan görmediğim için sırf meraktan.. Dün gecede şans eseri randevu buldum bugün saat 3e başka bilindik bir doktora. Gidicem inşllah öğleden sonra.

oyy bugün kese görünecek yani inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz

Geçmiş olsun R4bi4 canım.

Benim de yarın Regl olmam gerekiyor. Bugün test yaptım bariz negatif. Olmadığından eminim artık. Kısmet önümüzdeki aya.

Arkadaşım bi doktoru önerdi çok iyi diye ona gitmeyi düşünüyorum. Normal doğumu falan köy usulü yaptırıyormuş. Bi doktora başlayayım bakalım. Hsg, hormon tahlilleri vs.

Canım , ilk darbede yıldın mı. niye erteliyosun
Canım ya bana iyi oldu aslında. Ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım şimdide isteyince hamile kalacağım zannettim ama herşey Rabbimin elinde biraz silkelenirim böylece etrafımdaki yıllarca çocuğu olmayan arkadaşlarımı daha iyi anlarım. Bu darbeler bazen iyi oluyor kendine gelmek icin

Bende bir hastaneye gitmek istiyorum da bu hafta bakalım . Hemen negatif deme canim oğlumda 10 gün geçince ıdrarda cıktı 570 gibi bir değerdi öyle idrara geçmiş demekki

bende 2019 da bebiş istiyorum ama şu bat olaylarını anlamıyorum çünkü düzensiz adet oluyorum . hamile kalmak için yumurtlama dönemi o bu karışık geliyor bana .

Canım insaalah hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın. Ben ilk ay böyle olunca sanki bir daha bebeğim olmayacak gibi duygulara kapıldım sürekli ağlıyorum
İnşallaj canım teşekkür ederim kuzum olur mu ya neden yıpratıyorsun kendini bak oglun var demekki oluyor çocugunuz böyle düşünme olucak gene

Sanki bu ay bebişin mi gelecek kısmetse kuzum :))

Sirkeli suyu bi türlü hazırlayıp lavabonun bi köşesine koymaya fırsatım olmadı balım çok pişmanım valla :)
Hayırlısı olsun kuzum ne zaman gelirse inşaallah gelir tabi de :):)
Ben koydum kuzum geçen hafta kaynanam bendeydi ya kızım bu ne dedi sirkeli su dedim napıyon bununla wc mi yıkıyon diyo :):):)

Hepinize kocaman öpücükler kızlar alıntılayamadım yoğunum baya ev taşımayla uğraşıyoruz anca gönlümüze göre bir ev bulduk hafta içi taşıyacağız.

Medicalparkta doçent murat beye gittik benim kronik kullandığım bir ilacım var bırakmıştım öğrenince bilgi almak için gittik ama doktor muayene etti çok memnun kaldım kendisinden bu zamana kadar karşılaştığımın en güler yüzlü ilgili olanıydı. Hcg tekrar istedi 102,31 çıktı. 2 hafta boyunca birşey yapmıyoruz sonra keseyi ve bebeği görüyoruz inşallah dedi. Sürekli hcg baktırmana gerek yok dedi. Artış güzelmiş ilki 23,8 1 gün arayla 60,1 tekrar 20 saat sonra 102,31 oldu. Rahim temiz kalınlaşmış doktor bebek burda tutunacak bak falan diyo çok iyiydi. şimdilik bu kadar kızlar. Bu süreçte yanımda oldunuz hepinizi çok seviyorum

Canım ben adet oldum biraz moralim bozuk hayırlısı inşaallah
Bir-kac ay düşünmeyeceğim çocuk kasımda belki yine gelirim buralara hoscakalin
Pes etmek yok canım ben aylardır hiç olmucak galiba diye çok ağladım ama üzülme bak bebeğin varmış sıkıntı yoktur sadece biraz bekle kuzum

Kuzum seninde bayramın mübarek olsun özlettin kendini :):)
Çok eşim duruldu canım görürsem haklıcam ama görmek için gitmicem dedi sakinleşti valla bu huyunuda yeni görmüş oldum .... akıntı durumu beni de şaşırttı sabahta aynı şekilde oldu anlayamadım enfeksiyon oldum herhalde ya
Bebişin gelmiştir inşaallah yaaa hadi güzel haberlerini bekliyoruz merakla gelmez regl inşaallah

Hayırlısı olsun kuzum ne zaman gelirse inşaallah gelir tabi de :):)
Ben koydum kuzum geçen hafta kaynanam bendeydi ya kızım bu ne dedi sirkeli su dedim napıyon bununla wc mi yıkıyon diyo :):):)
hahahah o da iyiymişş

doktorun çok mantıklı konuşmuş canım, riskli ve takip gerektiren bir durum yoksa keseye kadar sakince beklemek en güzeli. içini ferah tut, bu güzel günlerin tadını çıkar =)

oyy ben de sizi özledim bebişim yaa. eşler bir tuhaflaştı, acaba onlar da belli etmemelerine rağmen bu hamilelik meselelerine kafa yoruyorlar yaw?
inşallah enfeksiyon değildir sendeki durum. bende de ufaktan adet belirtileri başladı gibi, alt karın ağrısı vs. bakalım

kızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…