• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum beta hcg okadar düştükten sonra yükselmez benim umudum yok.

vardır bir hayır canım benim, şükür ki hamile kalabiliyorsun, düşük sebebini de teşhis ederlerse tedbirini alırsın bi dahakine balım.

bu ay geçti o zaman önümüz de ki maçlara bakıcaz :KK70:
:))
İnşallah kuzum hemencik gelir Allah'tan yrn annemgil gelecekte kafa dagitirim

Hakkaten yanında biri olunca kafa dağıtıyorsun kuzum.
Kızlar Bn d 3mm polip için çok mehtedilen bi doktor buldum gittim .. Muayene etti çok kaliteli bi yumurtan oluşmuş ve dun gece çatlamış dedi... Polip içinde çok etkilemiyor çünkü çok kucuk dedi o yüzden ameliyat olmasanda olur dedi.. Ama eğer hizlandiralim dersen de polip alıp aşılama yada direk tüp bebek deneyebiliriz dedi.. Herşey çok normal istersen polipi alıp ardından endometrial injury yöntemiyle de rahim içine çizik atıp doğal yoldan deneyebiliriz dedi.... Birde rahim t seklindeşeklinde sanki incele sonrada eşinle birlikte karar verin dedi yani anlayacağınız dedi de dedi:):duduk::kızgın::KK70:
olumlu gelişmeler olmuş kuzum :) bebişin gelmesi yakındır inşallah :)

Dedim kuzum :):) açıklama bekliyor bi de bende direkt söyledim :KK70:
ona da tavsiye edeydin balım (:

doktorun çok mantıklı konuşmuş canım, riskli ve takip gerektiren bir durum yoksa keseye kadar sakince beklemek en güzeli. içini ferah tut, bu güzel günlerin tadını çıkar
Cuma günü dahiliyeye gidicem hbA1c yüksek çıktı glukoz intoleransım bozuk benim ilaç kullanıyordum artı olarakta coraspin kullanıyordum doktora bu yüzden gittim dahiliyeye yönlendirdi o güne kadar bişey olmaz dimi dedim olmaz merak etme dedi ama içim içimi yiyor evladıma haksızlık bir yerde sağlıklı bir ana karnında büyümek hakkıydı onunda :KK43: çok üzülüyorum korkuyorum birşey olursa diye

Balım çok geçmiş olsun. Kimyasala benzemiyor bana dış gebelik gibi geldi. Çünkü dış gebelikte yükselip düşüyor aniden kimyasalda bu kadar yükselmiyordu diye biliyorum eğer öyleyse de pıhtılaşma genetik vs hepsini yaptır eşinle kan uyuşmazlığın var mıydı?
Yok canım kan uyusmazlıgı. Doktor dıs gebelik ihtimaline karşı yarın bir daha bakacak. Duruma göre testlerş yaptıracağım.

Yok canım kan uyusmazlıgı. Doktor dıs gebelik ihtimaline karşı yarın bir daha bakacak. Duruma göre testlerş yaptıracağım.
İnşallah makine yanlış ölçmüştür bebeğin yaşıyordur dualarım seninle

Bugün kesemi gördük çok şükür R4bi4 R4bi4 U Umithepvar whiterabbit88 whiterabbit88 Zeyah3917 Zeyah3917 Darısı başınıza kuzularım çokkk dua ediyorum sizler için. Yol arkadaşlığı bambaşka en kısa zamanda göbüşleriniz dolar inşallahhh:KK200::dua:
Ayy çok sevindim canım benim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin :21: unutulmamakta çok hoşuma gitti :KK200:Allah razı olsun kuzum amiiinn amiiinn inşaallah isteyen herkesle birlikte bizim dolsun tez vakitte inşaallah :dua:

Kızlar Bn d 3mm polip için çok mehtedilen bi doktor buldum gittim .. Muayene etti çok kaliteli bi yumurtan oluşmuş ve dun gece çatlamış dedi... Polip içinde çok etkilemiyor çünkü çok kucuk dedi o yüzden ameliyat olmasanda olur dedi.. Ama eğer hizlandiralim dersen de polip alıp aşılama yada direk tüp bebek deneyebiliriz dedi.. Herşey çok normal istersen polipi alıp ardından endometrial injury yöntemiyle de rahim içine çizik atıp doğal yoldan deneyebiliriz dedi.... Birde rahim t seklindeşeklinde sanki incele sonrada eşinle birlikte karar verin dedi yani anlayacağınız dedi de dedi:):duduk::kızgın::KK70:
Bence doğal yoldan denemelisin gidişat baya olumlu yönde senin için. Rahimi yaptıracağın işlem sonrası 3 ay ara vermen lazım. Ne kadarlık evliydin ne zamandır deniyorsunuz birde eşinde problem var mı?

Bence doğal yoldan denemelisin gidişat baya olumlu yönde senin için. Rahimi yaptıracağın işlem sonrası 3 ay ara vermen lazım. Ne kadarlık evliydin ne zamandır deniyorsunuz birde eşinde problem var mı?
cnm 13 aylik evliyim eşimde morfoloji sorunu vardı sadece hız ve sayı ve hareketlilik yüksekti doktor morfoloji sorun değil dedi o işlem hakkında araştırma yapıyorum bilgim yok 3 ay ara mi verilcek

Kızlar herkese selam, nasılsınız?

turko2727 turko2727 naptın canım, ne alemdesın?
Ben bugün doktora gidiyorum kızlar, ikinci kere klomen +çatlatma deneyeceğiz bir problem yoksa inşallah sanırım. Umarım bu defa tutar, moralim düzeldi; bende adet düzensizliği vardı, en azından vaktinde adet oluyorum artık diye mutluyum :)

Elinde varsa yap derim balım. Varsa vardır yoksa nasip kısmet :)

umudunu kaybetme canım, sen nerede oturuyorsun :)

Elbette çok haklısın canım. Herkes senin gibi düşünmüyor maalesef

Canım adetinin 10-12-14-16. günlerini değerlendirmen yeterli olacaktır :)

ahahhh :-) he deseydin çok hijyenik oluyor kuzum :))

Hoşgeldin canım bat ne zaman :)

offf hadi yaa :KK43: Rabbim yerini doldursun kuzum. çok geçmiş olsun

Allahtan teknoloji var da görüşebiliyoruz eşlerle balım günler kısaldı 2 ay tez gelir geçer inşallah :)
henuz degil 27 yasimda kendimi cok bilgisiz hissediyorum surayi okudugumda sizlerede oldu mu ilk bebiste :))) degerlerle fln konusuyosunuz :))) once bir doktora gidecegim aile hekimim demir ve folik asit vermisti :) degerlerim yerindeyse hadiii bakalim diyerekten :))))

Kızlar bu testi dün yapmıştım 7 gün vardı adetime hiçbişey çıkmadı bu sabah baktım çok çok silik çizgi gördüm siz görebilecekmisiniz bi bakın bakalım. Hemen çıkmaması ve çizginin t nin hemen altında değil de biraz sağında çıkması beni düşündürdü ama sizce varmıdır ne diyosunuz?

Eklentiler

• 855CFEE9-EEC9-4FB4-92D8-75E37204A24A.jpeg
    855CFEE9-EEC9-4FB4-92D8-75E37204A24A.jpeg
    18,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 888115CB-3209-44F0-A181-18BF5654E883.jpeg
    888115CB-3209-44F0-A181-18BF5654E883.jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 33
henuz degil 27 yasimda kendimi cok bilgisiz hissediyorum surayi okudugumda sizlerede oldu mu ilk bebiste :))) degerlerle fln konusuyosunuz :))) once bir doktora gidecegim aile hekimim demir ve folik asit vermisti :) degerlerim yerindeyse hadiii bakalim diyerekten :))))
benim ilk bebiş yok henüz, aslında çoğu arkadaşımızın yok, ama insan yaşaya yaşaya öğreniyor =) Hakkında hayırlısı olsun inşallah

cnm 13 aylik evliyim eşimde morfoloji sorunu vardı sadece hız ve sayı ve hareketlilik yüksekti doktor morfoloji sorun değil dedi o işlem hakkında araştırma yapıyorum bilgim yok 3 ay ara mi verilcek
Sayı ve hız yüksekse morfoloji sıkıntı değil canım çaksır suyu keçiboynuzu falan içir eşine. İlişkiden önce türk kahvesiyle çikolata yedir. Benim hafif prolaktinim yüksekti bende hayıt otlu karısım yaptırdım aktardan 10 gün içtim yumurtlama olunca bıraktım. Onunla mı kaldım bilemiyorum ama çok tavsiye ediyorlar o otu forumdada.

Back