Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de açıklama bekliyor kaynanam benden napıyon bununla diye :):):)
Benim eşim takıyo biliyorum ama ben sahan çok taktığım için bana belli etmiyo bu ara ben biraz içime kapandım ama sürekli ağlıyorum anlamsızca hayırlara vesile olsun.. inşaallah adet değildir kuzum o ya bebiştendir inşaallah ne zaman yapacaksın testi :)

Elinde varsa yap derim balım. Varsa vardır yoksa nasip kısmet :)

umudunu kaybetme canım, sen nerede oturuyorsun :)

Elbette çok haklısın canım. Herkes senin gibi düşünmüyor maalesef

bende 2019 da bebiş istiyorum ama şu bat olaylarını anlamıyorum çünkü düzensiz adet oluyorum . hamile kalmak için yumurtlama dönemi o bu karışık geliyor bana .

Canım adetinin 10-12-14-16. günlerini değerlendirmen yeterli olacaktır :)

Hayırlısı olsun kuzum ne zaman gelirse inşaallah gelir tabi de :):)
Ben koydum kuzum geçen hafta kaynanam bendeydi ya kızım bu ne dedi sirkeli su dedim napıyon bununla wc mi yıkıyon diyo :):):)

ahahhh he deseydin çok hijyenik oluyor kuzum :))

Taze kararla geldim beni de yazin beni de :)

Hoşgeldin canım bat ne zaman :)

kızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
offf hadi yaa Rabbim yerini doldursun kuzum. çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kuzum benimde moralim bozuk eşim gitti dun

Allahtan teknoloji var da görüşebiliyoruz eşlerle balım günler kısaldı 2 ay tez gelir geçer inşallah :)

İnşallah kuzum hemencik gelir Allah'tan yrn annemgil gelecekte kafa dagitirim

Kızlar Bn d 3mm polip için çok mehtedilen bi doktor buldum gittim .. Muayene etti çok kaliteli bi yumurtan oluşmuş ve dun gece çatlamış dedi... Polip içinde çok etkilemiyor çünkü çok kucuk dedi o yüzden ameliyat olmasanda olur dedi.. Ama eğer hizlandiralim dersen de polip alıp aşılama yada direk tüp bebek deneyebiliriz dedi.. Herşey çok normal istersen polipi alıp ardından endometrial injury yöntemiyle de rahim içine çizik atıp doğal yoldan deneyebiliriz dedi.... Birde rahim t seklindeşeklinde sanki incele sonrada eşinle birlikte karar verin dedi yani anlayacağınız dedi de dedi:)

teşekkürler canım.296'ya düştü. çarşamba 1983tü. anlamadım neden böyle olduğunu ağrım falan da yok.
hadi ya yükselme şansı var mi çok iyi bi değer normalde çok az olunca kimyasal olur diyolar ilk defa duyuyorum kuzum rabbim senin için hayırlısını nasip etsin ins

Dedim kuzum :):) açıklama bekliyor bi de bende direkt söyledim

okadar düştükten sonra yükselmez kuzum. Rabbim hayırlısını versin.
Balım çok geçmiş olsun. Kimyasala benzemiyor bana dış gebelik gibi geldi. Çünkü dış gebelikte yükselip düşüyor aniden kimyasalda bu kadar yükselmiyordu diye biliyorum eğer öyleyse de pıhtılaşma genetik vs hepsini yaptır eşinle kan uyuşmazlığın var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…