Bi de açıklama bekliyor kaynanam benden napıyon bununla diye :):):)hahahah o da iyiymişş
doktorun çok mantıklı konuşmuş canım, riskli ve takip gerektiren bir durum yoksa keseye kadar sakince beklemek en güzeli. içini ferah tut, bu güzel günlerin tadını çıkar =)
oyy ben de sizi özledim bebişim yaa. eşler bir tuhaflaştı, acaba onlar da belli etmemelerine rağmen bu hamilelik meselelerine kafa yoruyorlar yaw?
inşallah enfeksiyon değildir sendeki durum. bende de ufaktan adet belirtileri başladı gibi, alt karın ağrısı vs. bakalım
Geçmiş olsun ya ne olacak bizim bu bekleyişlerimizkızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
Hadi ya çok üzüldüm canım yakızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
Hadi ya üzüldüm o kadar yüksek değerle de kimyasal yaşanıyor mu ilk defa duydumkızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
ben de çok şaşkınım doktor o kadar yüksek değerde kese oluşmuştur yarın bidaha bakayım dedi. ama bugun keseyi görememişti.Hadi ya üzüldüm o kadar yüksek değerle de kimyasal yaşanıyor mu ilk defa duydum
Elinde varsa yap derim balım. Varsa vardır yoksa nasip kısmet :)tatlım geçmiş olsun, ama bol su ile atlatmışsın bile maşallah. yine de bu birkaç gün üşütmemeye, bol dinlenmeye çalış ve boş su iç. bu arada bugün bat günüm ama hemen test yapmak istemiyorum. malum negatifler insanı delirtiyor
Geçmiş olsunR4bi4 canım.
Benim de yarın Regl olmam gerekiyor. Bugün test yaptım bariz negatif. Olmadığından eminim artık. Kısmet önümüzdeki aya.
Arkadaşım bi doktoru önerdi çok iyi diye ona gitmeyi düşünüyorum. Normal doğumu falan köy usulü yaptırıyormuş. Bi doktora başlayayım bakalım. Hsg, hormon tahlilleri vs.
Canım ya bana iyi oldu aslında. Ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım şimdide isteyince hamile kalacağım zannettim ama herşey Rabbimin elinde biraz silkelenirim böylece etrafımdaki yıllarca çocuğu olmayan arkadaşlarımı daha iyi anlarım. Bu darbeler bazen iyi oluyor kendine gelmek icin
bende 2019 da bebiş istiyorum ama şu bat olaylarını anlamıyorum çünkü düzensiz adet oluyorum . hamile kalmak için yumurtlama dönemi o bu karışık geliyor bana .
Hayırlısı olsun kuzum ne zaman gelirse inşaallah gelir tabi de :):)
Ben koydum kuzum geçen hafta kaynanam bendeydi ya kızım bu ne dedi sirkeli su dedim napıyon bununla wc mi yıkıyon diyo :):):)
Taze kararla geldim beni de yazin beni de :)
offf hadi yaakızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
Geçmiş olsun kuzum benimde moralim bozuk eşim gitti dun
Canım yarına kadar sabredelim gün ola harman ola :)ben de çok şaşkınım doktor o kadar yüksek değerde kese oluşmuştur yarın bidaha bakayım dedi. ama bugun keseyi görememişti.
yok kuzum beta hcg okadar düştükten sonra yükselmez benim umudum yok.Canım yarına kadar sabredelim gün ola harman ola :)
Hayırlısı olsun canım ya üzülme dicem ama boşa biliyorum. Tez zamanda olur inşallah tekrarben de çok şaşkınım doktor o kadar yüksek değerde kese oluşmuştur yarın bidaha bakayım dedi. ama bugun keseyi görememişti.
hayırlısı olsun bu 2. kimyasal sebebini araştıracaz mecburHayırlısı olsun canım ya üzülme dicem ama boşa biliyorum. Tez zamanda olur inşallah tekrar
kuzum çok geçmiş olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş değerin kaça dustuyok kuzum beta hcg okadar düştükten sonra yükselmez benim umudum yok.
teşekkürler canım.296'ya düştü. çarşamba 1983tü. anlamadım neden böyle olduğunu ağrım falan da yok.kuzum çok geçmiş olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş değerin kaça dustu
İnşallah kuzum hemencik gelir Allah'tan yrn annemgil gelecekte kafa dagitirimElinde varsa yap derim balım. Varsa vardır yoksa nasip kısmet :)
umudunu kaybetme canım, sen nerede oturuyorsun :)
Elbette çok haklısın canım. Herkes senin gibi düşünmüyor maalesef
Canım adetinin 10-12-14-16. günlerini değerlendirmen yeterli olacaktır :)
ahahhhhe deseydin çok hijyenik oluyor kuzum :))
Hoşgeldin canım bat ne zaman :)
offf hadi yaaRabbim yerini doldursun kuzum. çok geçmiş olsun
Allahtan teknoloji var da görüşebiliyoruz eşlerle balım günler kısaldı 2 ay tez gelir geçer inşallah :)
hadi ya yükselme şansı var mi çok iyi bi değer normalde çok az olunca kimyasal olur diyolar ilk defa duyuyorum kuzum rabbim senin için hayırlısını nasip etsin insteşekkürler canım.296'ya düştü. çarşamba 1983tü. anlamadım neden böyle olduğunu ağrım falan da yok.
okadar düştükten sonra yükselmez kuzum. Rabbim hayırlısını versin.hadi ya yükselme şansı var mi çok iyi bi değer normalde çok az olunca kimyasal olur diyolar ilk defa duyuyorum kuzum rabbim senin için hayırlısını nasip etsin ins
Amin cnm ya çok üzüldüm senin adına a sunuda unutma herseyde vardır bi hayırokadar düştükten sonra yükselmez kuzum. Rabbim hayırlısını versin.
Dedim kuzum :):) açıklama bekliyor bi de bende direkt söyledimElinde varsa yap derim balım. Varsa vardır yoksa nasip kısmet :)
umudunu kaybetme canım, sen nerede oturuyorsun :)
Elbette çok haklısın canım. Herkes senin gibi düşünmüyor maalesef
Canım adetinin 10-12-14-16. günlerini değerlendirmen yeterli olacaktır :)
ahahhhhe deseydin çok hijyenik oluyor kuzum :))
Hoşgeldin canım bat ne zaman :)
offf hadi yaaRabbim yerini doldursun kuzum. çok geçmiş olsun
Allahtan teknoloji var da görüşebiliyoruz eşlerle balım günler kısaldı 2 ay tez gelir geçer inşallah :)
Balım çok geçmiş olsun. Kimyasala benzemiyor bana dış gebelik gibi geldi. Çünkü dış gebelikte yükselip düşüyor aniden kimyasalda bu kadar yükselmiyordu diye biliyorum eğer öyleyse de pıhtılaşma genetik vs hepsini yaptır eşinle kan uyuşmazlığın var mıydı?okadar düştükten sonra yükselmez kuzum. Rabbim hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?