kızlar selamlar, öncelikle geçmiş bayramımız mübarek olsun =) tatil telaşı derken, izin sonrası koccaman bir pazartesi sendromuyla başbaşayım. üstüne kv bizde kalacak bu hafta çok yazılmış, bir kısmını okuyabildim.
U Umithepvar canısııı ben de seni özledimm bir süre sesim çıkmadı farkındayım =) işe başladım bugün bat günüm (32.gün) ama net bir belirti yok, yarın test mi yapsam diyorum =) senden naber bakalım, bayram nasıl geçti??
U Umithepvar canısııı ben de seni özledimm bir süre sesim çıkmadı farkındayım =) işe başladım bugün bat günüm (32.gün) ama net bir belirti yok, yarın test mi yapsam diyorum =) senden naber bakalım, bayram nasıl geçti??
canımm çok çok tebrikler değerin hep katlanarak artsın, tadını çıkarÇok sağol canım benim darısı bu ay sizlere hemencik alalım haberlerinizi
yavrim eşinin olayları biraz okuyabildim, sanıyorum artık durulmuştur ortalık. eşler bizlere göre daha ani tepkiler verebiliyorlar. benzer sıkıntıları ben de özellikle trafikte yaşıyorum. aşkım boşver adam geçsin gitsin diyorum mesela, yok efendim yol vermeyecekmiş de o da inatmış da zart zurt bu arada sendeki akıntı durumu da ilginçmiş bata da daha vakit var, o yüzden hamilelik belirtisi de diyemiyorum. bazen sanki idrarmış gibi benden de geliyor, çok tuhaf bir his.. acı kaşıntı yoksa takma kuzumÇok şükür canım ya sürekli bi sirkülasyon halindeyiz bakalım nolacak :):) sen n’aptın nasıl geçti bayram tatili :):)
canım her şey yolunda desene, oh maşallah =) aynen evimiz gibisi yok, huzurumuz eksik olmasın inşallah yeni muayene ne zaman?Ay inşallah kuzumm evet salı günüydü Bende iyiyim evde olmanın huzurunu ve rahatlığını yaşıyorum insanın kendi evi gibisi yok vallahii.
tatlım geçmiş olsun, ama bol su ile atlatmışsın bile maşallah. yine de bu birkaç gün üşütmemeye, bol dinlenmeye çalış ve boş su iç. bu arada bugün bat günüm ama hemen test yapmak istemiyorum. malum negatifler insanı delirtiyorKızlar bugün hep ayaktaydım çok kötü sistit oldum, yatakta kıvranıyorum.