- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
çok sağol balım, valla bu sıcakta üşütmem imkansız ama çok tuzlu yedim ondan olabilirGeçmiş olsun tatlım usuttunmu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol balım, valla bu sıcakta üşütmem imkansız ama çok tuzlu yedim ondan olabilirGeçmiş olsun tatlım usuttunmu acaba
Sıcak su torbası koydum hafifledi biraz balım valla o kadar misafir vardı hiçbir şey yapamadım kıvrandım durdum.Kuzum çok geçmiş olsun internetten bi bak istersen benim başıma gelmedi hiç o yüzden bilemedim ne tavsiye etsem
çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum bunlar çok değerli bilgiler çünkü sık sık oluyorum sistitBol bol su içmen lazım enfeksiyonu atabilmek için, birde yoğurtla sil özel bölgeni , sirkeli suyla yıkamakta iyi geliyor. Ben ilaç kullanamadığımda bunları denemiştim haa birde karbonatlı su iç . çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda şifanızı versin...
Kuzum çok geçmiş olsun ya kadın olmak gerçekten çok zor iş vesselam Rabbim yardımcımız olsun ayaklarını sıcak tut gerçi Ankara yanıyo zaten de sen yinede çorapsız gezme belini falan da sıcak tut bi an önce geçer inşaallahSıcak su torbası koydum hafifledi biraz balım valla o kadar misafir vardı hiçbir şey yapamadım kıvrandım durdum.
Senin o akıntıyı da anlamadım valla balım yumurtlama diycem daha vakti değil, bilemedim ki şimdi balım hiç rastlamadım :s
Ne demek canım , inş işe yarar bi ara bende de Ard arda oldu delirecektim bunlar işe yaramıştı ilaç kullanmadan umarım sende de işe yarar da bi faydam olmuş olur size deçok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum bunlar çok değerli bilgiler çünkü sık sık oluyorum sistit
Oy yk tek basima kalamiym bn yavru 4 gece yapiyr esim 2.3 hftada bir onda hep annemde kaliyrm ama butun duzen alt ust keske kalabilsemde evde dursam..ne guzel sen kalabiliyormussun bakBende öyleydim kuzum valla değişik geliyordu :) Şimdi evim evim güzel evim Eşim gece vardiyasındayken annem çağıyor gel kal diye kalıyorum ama 2. Gün ben evime gitçem diyorum kalamıyorum daha fazla
Heee adam yksa yapacak bir sey yk :))))Benimki şehir dışında olacakmış kuzum sıkıştıramıycam :))
Allah iyiliğini versin kuzum
Sonucun gayet iyi canım
Eneeee gecms olsn yavrm yaaKızlar bugün hep ayaktaydım çok kötü sistit oldum, yatakta kıvranıyorum.
Sanirim bol su icerek kuzum yaaAllah razı olsun kuzum nasıl geçer bu illet
Ah kuzum bilirim bende ilk evlendiğimde çok çektim sististten Bol bol su iç en güzel geçirme yöntemi o.. Geçmezse doktora git kuzum şaşe verir bana iyi geliyordu geçiyordu 1 güne hemen. çok geçmiş olsun illet birşeyKızlar bugün hep ayaktaydım çok kötü sistit oldum, yatakta kıvranıyorum.
Sanki bu ay bebişin mi gelecek kısmetse kuzum :))Kuzum çok geçmiş olsun ya kadın olmak gerçekten çok zor iş vesselam Rabbim yardımcımız olsun ayaklarını sıcak tut gerçi Ankara yanıyo zaten de sen yinede çorapsız gezme belini falan da sıcak tut bi an önce geçer inşaallah
O akıntıyı bende anlamadım ya ilk defa karşılaşıyorum hayırlara vesile olsun bu arada sirkeli suyu her zaman kullan canım ben sürekli onunla temizliyorum genital bölgeyi birebir mantara karşı falan çok iyi geliyo :)
valla çok pis bi şey balım yaa, yatsan yatamıyosun, kimseyle konuşmak istemezsin falan. şu an geçmiş şükür :)Ah kuzum bilirim bende ilk evlendiğimde çok çektim sististten Bol bol su iç en güzel geçirme yöntemi o.. Geçmezse doktora git kuzum şaşe verir bana iyi geliyordu geçiyordu 1 güne hemen. çok geçmiş olsun illet birşey
valla belki 5-6 litre tüketm balım yok geçmedi, uyuyakalmışım. uyandığmda geçmişti şükür :)Sanirim bol su icerek kuzum yaa
Çok şükür kuzumvalla belki 5-6 litre tüketm balım yok geçmedi, uyuyakalmışım. uyandığmda geçmişti şükür :)
valla çok sağol canım dediğin gibi deliriyor insanNe demek canım , inş işe yarar bi ara bende de Ard arda oldu delirecektim bunlar işe yaramıştı ilaç kullanmadan umarım sende de işe yarar da bi faydam olmuş olur size de
Canım ben adet oldum biraz moralim bozuk hayırlısı inşaallahYap canım yaa bence vardır hiç bukadar gecikirmiydin? Ve akıntın falan varmı kuzum suan
Hayırlısı canım yaa vakti varmıs demekki sıkma hiç canını kuzumCanım ben adet oldum biraz moralim bozuk hayırlısı inşaallah
Bir-kac ay düşünmeyeceğim çocuk kasımda belki yine gelirim buralara hoscakalin
Suyla falan çok ugrastiysanda olur tatlım geçer insallahçok sağol balım, valla bu sıcakta üşütmem imkansız ama çok tuzlu yedim ondan olabilir
Evet kuzum olabilir ama şükür geçti, inşaallah tekrarı olmaz valla çok kötüydümSuyla falan çok ugrastiysanda olur tatlım geçer insallah
Canım , ilk darbede yıldın mı. niye erteliyosunCanım ben adet oldum biraz moralim bozuk hayırlısı inşaallah
Bir-kac ay düşünmeyeceğim çocuk kasımda belki yine gelirim buralara hoscakalin