• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çok geçmiş olsun internetten bi bak istersen benim başıma gelmedi hiç o yüzden bilemedim ne tavsiye etsem :KK43:
Sıcak su torbası koydum hafifledi biraz balım valla o kadar misafir vardı hiçbir şey yapamadım kıvrandım durdum.

Senin o akıntıyı da anlamadım valla balım yumurtlama diycem daha vakti değil, bilemedim ki şimdi balım hiç rastlamadım :s

Bol bol su içmen lazım enfeksiyonu atabilmek için, birde yoğurtla sil özel bölgeni , sirkeli suyla yıkamakta iyi geliyor. Ben ilaç kullanamadığımda bunları denemiştim haa birde karbonatlı su iç . çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda şifanızı versin...
çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum bunlar çok değerli bilgiler çünkü sık sık oluyorum sistit :(

Sıcak su torbası koydum hafifledi biraz balım valla o kadar misafir vardı hiçbir şey yapamadım kıvrandım durdum.

Senin o akıntıyı da anlamadım valla balım yumurtlama diycem daha vakti değil, bilemedim ki şimdi balım hiç rastlamadım :s
Kuzum çok geçmiş olsun ya kadın olmak gerçekten çok zor iş vesselam Rabbim yardımcımız olsun :dua: ayaklarını sıcak tut gerçi Ankara yanıyo zaten de sen yinede çorapsız gezme belini falan da sıcak tut bi an önce geçer inşaallah :dua:
O akıntıyı bende anlamadım ya ilk defa karşılaşıyorum hayırlara vesile olsun :dua: bu arada sirkeli suyu her zaman kullan canım ben sürekli onunla temizliyorum genital bölgeyi birebir mantara karşı falan çok iyi geliyo :)

Bende öyleydim kuzum valla değişik geliyordu :) Şimdi evim evim güzel evim :KK19: Eşim gece vardiyasındayken annem çağıyor gel kal diye kalıyorum ama 2. Gün ben evime gitçem diyorum kalamıyorum daha fazla :KK56:
Oy yk tek basima kalamiym bn yavru 4 gece yapiyr esim 2.3 hftada bir onda hep annemde kaliyrm ama butun duzen alt ust keske kalabilsemde evde dursam..ne guzel sen kalabiliyormussun bak

Kızlar bugün hep ayaktaydım çok kötü sistit oldum, yatakta kıvranıyorum.
Ah kuzum bilirim bende ilk evlendiğimde çok çektim sististten :110: Bol bol su iç en güzel geçirme yöntemi o.. Geçmezse doktora git kuzum şaşe verir bana iyi geliyordu geçiyordu 1 güne hemen. çok geçmiş olsun illet birşey :110:

Kuzum çok geçmiş olsun ya kadın olmak gerçekten çok zor iş vesselam Rabbim yardımcımız olsun :dua: ayaklarını sıcak tut gerçi Ankara yanıyo zaten de sen yinede çorapsız gezme belini falan da sıcak tut bi an önce geçer inşaallah :dua:
O akıntıyı bende anlamadım ya ilk defa karşılaşıyorum hayırlara vesile olsun :dua: bu arada sirkeli suyu her zaman kullan canım ben sürekli onunla temizliyorum genital bölgeyi birebir mantara karşı falan çok iyi geliyo :)
Sanki bu ay bebişin mi gelecek kısmetse kuzum :))

Sirkeli suyu bi türlü hazırlayıp lavabonun bi köşesine koymaya fırsatım olmadı balım çok pişmanım valla :)

Ah kuzum bilirim bende ilk evlendiğimde çok çektim sististten :110: Bol bol su iç en güzel geçirme yöntemi o.. Geçmezse doktora git kuzum şaşe verir bana iyi geliyordu geçiyordu 1 güne hemen. çok geçmiş olsun illet birşey :110:
valla çok pis bi şey balım yaa, yatsan yatamıyosun, kimseyle konuşmak istemezsin falan. şu an geçmiş şükür :)

Back