• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk evlendigim zamanlar esimle yasadigim evi yadirgiyordum :)) bi gun eviiimm diyecegim hic aklima gelmezdi :))) 1 seneden sonra alisip eviiimmmm demeye baslamistimm :))) cok sukur iyiki var evimiz :)
Bende öyleydim kuzum valla değişik geliyordu :) Şimdi evim evim güzel evim :KK19: Eşim gece vardiyasındayken annem çağıyor gel kal diye kalıyorum ama 2. Gün ben evime gitçem diyorum kalamıyorum daha fazla :KK56:

Kızlar bugün hep ayaktaydım çok kötü sistit oldum, yatakta kıvranıyorum.

Sağolsun kayınvalidem doktora gidelim dedi, gitmedim. şu an deli gibi lavaboya gitmek istiyorum ama gidersem sancılarım artacak :( hoff

Kızlar bazen bole adet olcakmisim gibi kasik ağrısı girio aynı anda belimede adette daha 3eylul erken deilmi sizce belirti için yumurtlama da 20siydi
Canım batlarımız aynı hatta yumurtlama günlerimiz de aynı olabilir ben ovülasyın testi yapmadım ama tahminim yumurtlama 19. Yada 20. Gün falan. Bende belirti yok hiç acaba olmadı mı yine diyorum:KK43: sadece çok hafif adet sancıları bende de oluyor Ama o kadar hafif ki tam karar bile veremiyorum şuan kendimi çok dinlediğim için de hissediyor olabilirim belki normalde de oluyordur. Gaz varmış gibi. Ama üşütmüş de olabilirim. İnşallah ikimizde de vardır bebiş ya çok istiyorum. Çarşamba günü belki test yaparım

Canım batlarımız aynı hatta yumurtlama günlerimiz de aynı olabilir ben ovülasyın testi yapmadım ama tahminim yumurtlama 19. Yada 20. Gün falan. Bende belirti yok hiç acaba olmadı mı yine diyorum:KK43: sadece çok hafif adet sancıları bende de oluyor Ama o kadar hafif ki tam karar bile veremiyorum şuan kendimi çok dinlediğim için de hissediyor olabilirim belki normalde de oluyordur. Gaz varmış gibi. Ama üşütmüş de olabilirim. İnşallah ikimizde de vardır bebiş ya çok istiyorum. Çarşamba günü belki test yaparım
İnşallah canım vardır bende test aldım ama yapmam daha 3u adet günüm bakalım inşallah vardır canim

Sağolsun kayınvalidem doktora gidelim dedi, gitmedim. şu an deli gibi lavaboya gitmek istiyorum ama gidersem sancılarım artacak :KK43: hoff
Bol bol su içmen lazım enfeksiyonu atabilmek için, birde yoğurtla sil özel bölgeni , sirkeli suyla yıkamakta iyi geliyor. Ben ilaç kullanamadığımda bunları denemiştim haa birde karbonatlı su iç . çok geçmiş olsun . Rabbim tez zamanda şifanızı versin...

Kızlar ya afedersiniz ama bugün benden su boşalır gibi akıntı geldi koku yok renksiz biraz da acı var kaşıntı falanda yok ki mantar diyebileceğim anlam veremedim neden olabilir fikri olan var mı ?

Back