Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım hayırlı olsun değere takılma önemli olan düzenli artış göstermesi..
Arkadaslarr herkese merhabaa. Tatildeydim internetim çekmiyordu orada. Hepinizi özledim nasilsiniz
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? :)

Günaydın canım hayırlı olsun değere takılma önemli olan düzenli artış göstermesi..

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? :)
Teşekkür ederim canım iki gün sonra tekrarlamalıyız dedi doktor bir hafta beklesem mi acaba

Zannetmiyorum o şans beni bulmuyor ama kis olmus demesini beklerken oyle dedi bakalim benim doktorum ne diycek pazartesi bu halde iliskiye girmiyoruz degerlendirme olmuyor

Canim sogan kuru otlar corek otu sut buhari klomen hepsini denedim artik aon igneye bas vurdum canim benim prolaktin sinirda incir yiyemen bitanem :)
aslında onunla beraber aslan pençesi kürü kullansan prolaktini dengede tutar balım :) Yine de en doğrusunu sen bilirsin canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

henüz yeni canım, sağlıkla gelsin

aslında onunla beraber aslan pençesi kürü kullansan prolaktini dengede tutar balım :) Yine de en doğrusunu sen bilirsin canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Aslan pencesi coban cantasi civan percemi kullandim bunlari prolaktinim simdi iyi yine yukselmesin biktim aci otlar corek otu falan bunlarin hepsi zehir gibi biraktim ignelerle denicem beni maf ettti ama bakalim kismet canim sagol sen nasilsim

Gün aşırı değer iki katına çıkıyor mu diye bakacaklar. Doktorlar kimyasal falansa ümitle meylim diye böyle konuşuyorlar. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

Gün aşırı değer iki katına çıkıyor mu diye bakacaklar. Doktorlar kimyasal falansa ümitle meylim diye böyle konuşuyorlar. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
İnşallah bugünki hcg idrar testim dünden daha koyu yarın aksam tekrar kan vereceğim insan umutlanamıyorda.

Yok canım bekleme 2 gün sonra ver Artıyor mu bakılsın sonra 1 hafta gibi ara verirsin.
Tamam öyle yapayım yarın akşamda verip beklerim. :)
Zannetmiyorum o şans beni bulmuyor ama kis olmus demesini beklerken oyle dedi bakalim benim doktorum ne diycek pazartesi bu halde iliskiye girmiyoruz degerlendirme olmuyor
Öyle deme ben bir hafta önce bunayda yok diye salmıştım belirtilerim birden kesilmişti şuan hala belirtim yok göğüslerim bile acımıyor sadece dolgun o kadar çok nadir adet sancısı gibi gelip gidiyor saniyelik o kadar. Her gebelik bambaşka benim gözlemlediğime göre bekle ben umutluyum senden :)

5 gün var cnm erken gebelik testi yaptım
Çok erken yapmışsın ben 7 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala yani dün hem idrar hem kanda çıktı biraz daha bekle sabredersen adet günü yap canım inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…