• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlar gece ağrıdan geberecektim cidden tam tarifi bu bi ara kafamı duvara sürtesim geldi acıdan ne pismiş diş ağrısı. Evde lh testim vardı yaptım kopkoyu çıktı burada okumuştum regle 2 gün kala koyu çıkınca gebelik olabiliyomuş sonra eşimi nöbetçi eczaneye yolladım bir normal bir erken gebelik testi aldı comfort bilmem ne marka. Onlarda da çıktı eşim kalk acile gidelim dedi gittik değer 23,8 çıktı. Doktor çok yeni iki gün sonra gel ama ümitlenmeyin diyor. 2 gün kala değer normal mi sizce? 20 sinde baktırmıştım 7 gün kala çıkmamıştı yeni mi olmuş geç döllenme mi demek?
Günaydın canım hayırlı olsun değere takılma önemli olan düzenli artış göstermesi..
Arkadaslarr herkese merhabaa. Tatildeydim internetim çekmiyordu orada. Hepinizi özledim nasilsiniz :KK15:
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? :)

Günaydın canım hayırlı olsun değere takılma önemli olan düzenli artış göstermesi..

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın? :)
Teşekkür ederim canım iki gün sonra tekrarlamalıyız dedi doktor bir hafta beklesem mi acaba

İnşallah yükselir iki gün sonra tekrarlarım artık. Sende ihmal etme kuzum eğer tekrar yumurta geliştiyse adet madet demeden değerlendirmelisin ama bana kalırsa bebiş var çünkü benim annemde bildiğin oluk oluk kaç ay olmuş kardeşimi öğrendiğinde 3 aylıktı :)
Zannetmiyorum o şans beni bulmuyor ama kis olmus demesini beklerken oyle dedi bakalim benim doktorum ne diycek pazartesi bu halde iliskiye girmiyoruz degerlendirme olmuyor :olamaz::oops:

Canim sogan kuru otlar corek otu sut buhari klomen hepsini denedim artik aon igneye bas vurdum canim benim prolaktin sinirda incir yiyemen bitanem :)
aslında onunla beraber aslan pençesi kürü kullansan prolaktini dengede tutar balım :) Yine de en doğrusunu sen bilirsin canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Günaydın canlar gece ağrıdan geberecektim cidden tam tarifi bu bi ara kafamı duvara sürtesim geldi acıdan ne pismiş diş ağrısı. Evde lh testim vardı yaptım kopkoyu çıktı burada okumuştum regle 2 gün kala koyu çıkınca gebelik olabiliyomuş sonra eşimi nöbetçi eczaneye yolladım bir normal bir erken gebelik testi aldı comfort bilmem ne marka. Onlarda da çıktı eşim kalk acile gidelim dedi gittik değer 23,8 çıktı. Doktor çok yeni iki gün sonra gel ama ümitlenmeyin diyor. 2 gün kala değer normal mi sizce? 20 sinde baktırmıştım 7 gün kala çıkmamıştı yeni mi olmuş geç döllenme mi demek?
henüz yeni canım, sağlıkla gelsin

aslında onunla beraber aslan pençesi kürü kullansan prolaktini dengede tutar balım :) Yine de en doğrusunu sen bilirsin canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Aslan pencesi coban cantasi civan percemi kullandim bunlari prolaktinim simdi iyi yine yukselmesin biktim aci otlar corek otu falan bunlarin hepsi zehir gibi biraktim ignelerle denicem beni maf ettti ama bakalim kismet canim sagol sen nasilsim

Gün aşırı değer iki katına çıkıyor mu diye bakacaklar. Doktorlar kimyasal falansa ümitle meylim diye böyle konuşuyorlar. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

Gün aşırı değer iki katına çıkıyor mu diye bakacaklar. Doktorlar kimyasal falansa ümitle meylim diye böyle konuşuyorlar. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
İnşallah bugünki hcg idrar testim dünden daha koyu yarın aksam tekrar kan vereceğim insan umutlanamıyorda.

Yok canım bekleme 2 gün sonra ver Artıyor mu bakılsın sonra 1 hafta gibi ara verirsin.
Tamam öyle yapayım yarın akşamda verip beklerim. :)
Zannetmiyorum o şans beni bulmuyor ama kis olmus demesini beklerken oyle dedi bakalim benim doktorum ne diycek pazartesi bu halde iliskiye girmiyoruz degerlendirme olmuyor :olamaz::oops:
Öyle deme ben bir hafta önce bunayda yok diye salmıştım belirtilerim birden kesilmişti şuan hala belirtim yok göğüslerim bile acımıyor sadece dolgun o kadar çok nadir adet sancısı gibi gelip gidiyor saniyelik o kadar. Her gebelik bambaşka benim gözlemlediğime göre bekle ben umutluyum senden :)

5 gün var cnm erken gebelik testi yaptım
Çok erken yapmışsın ben 7 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala yani dün hem idrar hem kanda çıktı biraz daha bekle sabredersen adet günü yap canım inşallah vardır

Tamam öyle yapayım yarın akşamda verip beklerim. :)

Öyle deme ben bir hafta önce bunayda yok diye salmıştım belirtilerim birden kesilmişti şuan hala belirtim yok göğüslerim bile acımıyor sadece dolgun o kadar çok nadir adet sancısı gibi gelip gidiyor saniyelik o kadar. Her gebelik bambaşka benim gözlemlediğime göre bekle ben umutluyum senden :)
:KK60:

Back