Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah balım 8eylul evlilik yıldönümumuz inşallah hediye oluryaaa :/ inşaallah bu ay bebişin gelir de eşin bi dahaki gelişinde sürpriz haberi alsın balım :)
Canım hayırlı olsun gözünaydın :) önemli olan değer değil düzenli artış ona baktır sürekli geç döllenme olabilir sağlıcakla kucağına al inşaallah :):)Günaydın canlar gece ağrıdan geberecektim cidden tam tarifi bu bi ara kafamı duvara sürtesim geldi acıdan ne pismiş diş ağrısı. Evde lh testim vardı yaptım kopkoyu çıktı burada okumuştum regle 2 gün kala koyu çıkınca gebelik olabiliyomuş sonra eşimi nöbetçi eczaneye yolladım bir normal bir erken gebelik testi aldı comfort bilmem ne marka. Onlarda da çıktı eşim kalk acile gidelim dedi gittik değer 23,8 çıktı. Doktor çok yeni iki gün sonra gel ama ümitlenmeyin diyor. 2 gün kala değer normal mi sizce? 20 sinde baktırmıştım 7 gün kala çıkmamıştı yeni mi olmuş geç döllenme mi demek?
Az önce konuda üyenin benimkinden yüksekti değeri düşmüş bende panik oldumCanım hayırlı olsun gözünaydın :) önemli olan değer değil düzenli artış ona baktır sürekli geç döllenme olabilir sağlıcakla kucağına al inşaallah :):)
Canım benim adetim 8 gün geçmişti değerim 150 cıktı bende senin gibi hep panik yaptım korktum ama şu an sağlıklı bebeğim önemli olan artması çünkü sat in ne zamandiAz önce konuda üyenin benimkinden yüksekti değeri düşmüş bende panik oldum
Panik yapacak bi şey yok tatlım Allah ne dediyse o olacak sana bekleyip dua etmek düşüyo insanlar 8 le öğreniyorlar sağ salim doğuyo sıkıntı yapma dediğim gibi değerin önemi yok düzenli artış gösteriyo sağlıklı olup olmadığını yarın tekrar ver inşaallah iki katı artmıştırAz önce konuda üyenin benimkinden yüksekti değeri düşmüş bende panik oldum
Kız hamilemisin hadi gözün aydın bak ne dedm ben sana :)Az önce konuda üyenin benimkinden yüksekti değeri düşmüş bende panik oldum
Benim de adete 1 gün kala 24 cıktı carsamba yaptırdığımda yani adetim 8 gün gecince 1983 cıktı önemli olan iki gune bir 2 katına cıkması olumlu dusun canım tebriklerAz önce konuda üyenin benimkinden yüksekti değeri düşmüş bende panik oldum
Aminn balım benimİnşallah balım 8eylul evlilik yıldönümumuz inşallah hediye olur
Hiçbir emeği boşa çıkarmaz Rabbim canım. Sen içini ferah tut. belki stresten kaynaklanıyodur. ben bu ay ara verdim canım. rahatım şu an :)Aslan pencesi coban cantasi civan percemi kullandim bunlari prolaktinim simdi iyi yine yukselmesin biktim aci otlar corek otu falan bunlarin hepsi zehir gibi biraktim ignelerle denicem beni maf ettti ama bakalim kismet canim sagol sen nasilsim
bu son bat'ın olur inşaallah balımR4bi4 canim beni de ekler misin? Yeni bat 24 eylul.
Yumurtlama olmuş canım ikiside ayni koyuluktaKızlar mrb Biz tatilden dönüşe geçtik interneti bırak telefon bile çekmiyordu hepinizi çok merak ettim hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum darisi İnş bizlerin başına ... Ben soğan kürüne başladım bi hafta oldu takvime ve akintima gore bugün yumurtlama günü bu ay ovu testi almadim elimde sadece iki tane vardı meraktan yaptım sonuc bu..
geçti mi yaniYumurtlama olmuş canım ikiside ayni koyulukta
Canim iyi yapmissin benimkide.pazartesi belli.olacak gec kaldik.derse bu ay ara vericez hemen basla dersr yine ignelere baslariz bakalim.hayirlisi insallah kendiliginden gelir melegin canimHiçbir emeği boşa çıkarmaz Rabbim canım. Sen içini ferah tut. belki stresten kaynaklanıyodur. ben bu ay ara verdim canım. rahatım şu an :)
Yok canım buaksam değerlendir yrnds değerlendir canimgeçti mi yani
Tmm cnm umut yok ama yinede degerlendirelim bklmYok canım buaksam değerlendir yrnds değerlendir canim
Arkadaşlar merhaba sizlere danışmak istedim dün predictor yapmıştım çizgi zor görünüyordu bugün adetime 5gün varken kaset test yaptım ucuzundan sizce hamile miyim? Kan testine gideceğim ama önce sizlere danışmak istedim