• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlar gece ağrıdan geberecektim cidden tam tarifi bu bi ara kafamı duvara sürtesim geldi acıdan ne pismiş diş ağrısı. Evde lh testim vardı yaptım kopkoyu çıktı burada okumuştum regle 2 gün kala koyu çıkınca gebelik olabiliyomuş sonra eşimi nöbetçi eczaneye yolladım bir normal bir erken gebelik testi aldı comfort bilmem ne marka. Onlarda da çıktı eşim kalk acile gidelim dedi gittik değer 23,8 çıktı. Doktor çok yeni iki gün sonra gel ama ümitlenmeyin diyor. 2 gün kala değer normal mi sizce? 20 sinde baktırmıştım 7 gün kala çıkmamıştı yeni mi olmuş geç döllenme mi demek?
Canım hayırlı olsun gözünaydın :) önemli olan değer değil düzenli artış ona baktır sürekli geç döllenme olabilir sağlıcakla kucağına al inşaallah :):)

Canım hayırlı olsun gözünaydın :) önemli olan değer değil düzenli artış ona baktır sürekli geç döllenme olabilir sağlıcakla kucağına al inşaallah :):)
Az önce konuda üyenin benimkinden yüksekti değeri düşmüş bende panik oldum :KK43:

Az önce konuda üyenin benimkinden yüksekti değeri düşmüş bende panik oldum :KK43:
Panik yapacak bi şey yok tatlım Allah ne dediyse o olacak sana bekleyip dua etmek düşüyo insanlar 8 le öğreniyorlar sağ salim doğuyo sıkıntı yapma dediğim gibi değerin önemi yok düzenli artış gösteriyo sağlıklı olup olmadığını yarın tekrar ver inşaallah iki katı artmıştır

Benim de adete 1 gün kala 24 cıktı carsamba yaptırdığımda yani adetim 8 gün gecince 1983 cıktı önemli olan iki gune bir 2 katına cıkması olumlu dusun canım tebrikler

Aslan pencesi coban cantasi civan percemi kullandim bunlari prolaktinim simdi iyi yine yukselmesin biktim aci otlar corek otu falan bunlarin hepsi zehir gibi biraktim ignelerle denicem beni maf ettti ama bakalim kismet canim sagol sen nasilsim
Hiçbir emeği boşa çıkarmaz Rabbim canım. Sen içini ferah tut. belki stresten kaynaklanıyodur. ben bu ay ara verdim canım. rahatım şu an :)

Kızlar mrb Biz tatilden dönüşe geçtik interneti bırak telefon bile çekmiyordu hepinizi çok merak ettim hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum darisi İnş bizlerin başına ... Ben soğan kürüne başladım bi hafta oldu takvime ve akintima gore bugün yumurtlama günü bu ay ovu testi almadim elimde sadece iki tane vardı meraktan yaptım sonuc bu..

Eklentiler

• P_20180825_184232_vHDR_Auto_1.jpg
    P_20180825_184232_vHDR_Auto_1.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar mrb Biz tatilden dönüşe geçtik interneti bırak telefon bile çekmiyordu hepinizi çok merak ettim hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum darisi İnş bizlerin başına ... Ben soğan kürüne başladım bi hafta oldu takvime ve akintima gore bugün yumurtlama günü bu ay ovu testi almadim elimde sadece iki tane vardı meraktan yaptım sonuc bu..
Yumurtlama olmuş canım ikiside ayni koyulukta

Hiçbir emeği boşa çıkarmaz Rabbim canım. Sen içini ferah tut. belki stresten kaynaklanıyodur. ben bu ay ara verdim canım. rahatım şu an :)
Canim iyi yapmissin benimkide.pazartesi belli.olacak gec kaldik.derse bu ay ara vericez hemen basla dersr yine ignelere baslariz bakalim.hayirlisi insallah kendiliginden gelir melegin canim

Arkadaşlar merhaba sizlere danışmak istedim dün predictor yapmıştım çizgi zor görünüyordu bugün adetime 5gün varken kaset test yaptım ucuzundan sizce hamile miyim? Kan testine gideceğim ama önce sizlere danışmak istedim

Arkadaşlar merhaba sizlere danışmak istedim dün predictor yapmıştım çizgi zor görünüyordu bugün adetime 5gün varken kaset test yaptım ucuzundan sizce hamile miyim? Kan testine gideceğim ama önce sizlere danışmak istedim

Eklentiler

• 31719CF4-460D-4F1E-AF54-EDDE1FB473E9.jpeg
    31719CF4-460D-4F1E-AF54-EDDE1FB473E9.jpeg
    109,2 KB · Görüntüleme: 46
İlk 5 dk değil de 10dk da falan belirdi şuan hala önümde böyle duruyor :)acaba doğru mu kaset test bide ucuzundan

Back