• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar hayırlı bayramlar. Bayramda eşimle bursaya kaçtık gezdik dolu dolu. Ama bugün şiddetli diş ağrım başladı gözüm yerinden çıkacak gibi şuan hafifledi ama hala kötü. Bebek şüphes var diye ne fikm çekebildi doktor ne ilaç yazabildi. Parol iç dedi ama güvenip içmiyorum. Bebek konusuna gelirsem hiçbir belirtim yok sadece beyaz akıntım başladı regle 2 gün var. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Kimler hamiş kaldı bayramda :anne:
Keşke acilde test yaptırsaydın canım biz de meraklandık

balım sen hiç kür uygulanmadığını söylemiştin. Biraz da kimyasallar yerine doğal kürleri uygula bak nasıl yumurtqn çatlıyor. Mevlamız yılanın zehrinde dermanı gizlemiş. İncir-havuç kürüyle gebe kalan çok kişi var. denemekten zarar gelmez ki. İncir Kur'an'da da geçiyor. mucizevi bir meyve . Belki senin de şifan onda saklıdır. Bilemeyiz balım :) Reglin biter bitmez başla derim :KK200:
Canim sogan kuru otlar corek otu sut buhari klomen hepsini denedim artik aon igneye bas vurdum canim benim prolaktin sinirda incir yiyemen bitanem :)

Herkese gunaydinnnn bende acayiplikler hala bitmedi kizlarrr anlatayim

Dun adetimin 2.gunuydu sadece doktor dogum hastanesinde var diye oraya gittim gonal f igne kullandim dedim biraktin mi evet adetimin 2. Gunu dedim ulturasona bakti 22 mm folikul var dedi ici boşta olabilir doluda bilemeyiz ilaç içme dedi bana cok bilgi vermedi ben adetken yumurtami gelisti igne yaparken yumurtaligin yumurta tarlasi demisti igneden dolayi ben kis olmustur zannettim ama kis olmus demedi 3 kere tembihledi ilac icme bu durumda sancilanman normal dedi igne kullanmissin dedi pazartesi kendi doktoruma gidicem adet bile oldum aklimin karisikligi bir turlu bitmedi illa birsry cikiyor :))))))

regl oldum canim ya :KK43:
Sendemi yaaa umutluydum :( hayirlisi olsun canim yine deneriz brn 1 ay ne agrilar cektim yinede iste.maddi manevi hepsi bosuna gitti yine ignelere baslicam 5.gunu gittigimde gec kaldik demezse baslariz kis varmi diye gittim daha beter aklim.karisti pazartesini bulsaydim kendi doktoruma hemen gidicem

Günaydın canlar gece ağrıdan geberecektim cidden tam tarifi bu bi ara kafamı duvara sürtesim geldi acıdan ne pismiş diş ağrısı. Evde lh testim vardı yaptım kopkoyu çıktı burada okumuştum regle 2 gün kala koyu çıkınca gebelik olabiliyomuş sonra eşimi nöbetçi eczaneye yolladım bir normal bir erken gebelik testi aldı comfort bilmem ne marka. Onlarda da çıktı eşim kalk acile gidelim dedi gittik değer 23,8 çıktı. Doktor çok yeni iki gün sonra gel ama ümitlenmeyin diyor. 2 gün kala değer normal mi sizce? 20 sinde baktırmıştım 7 gün kala çıkmamıştı yeni mi olmuş geç döllenme mi demek?

Eklentiler

• DB239068-47B3-40F4-96B9-9F4966E3CE9E.jpeg
    DB239068-47B3-40F4-96B9-9F4966E3CE9E.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 50
Günaydın canlar gece ağrıdan geberecektim cidden tam tarifi bu bi ara kafamı duvara sürtesim geldi acıdan ne pismiş diş ağrısı. Evde lh testim vardı yaptım kopkoyu çıktı burada okumuştum regle 2 gün kala koyu çıkınca gebelik olabiliyomuş sonra eşimi nöbetçi eczaneye yolladım bir normal bir erken gebelik testi aldı comfort bilmem ne marka. Onlarda da çıktı eşim kalk acile gidelim dedi gittik değer 23,8 çıktı. Doktor çok yeni iki gün sonra gel ama ümitlenmeyin diyor. 2 gün kala değer normal mi sizce? 20 sinde baktırmıştım 7 gün kala çıkmamıştı yeni mi olmuş geç döllenme mi demek?
Ayyy canimmmm cok sevindimmm ben yaa gozun aydin canimm :nazar::halay:

Herkese gunaydinnnn bende acayiplikler hala bitmedi kizlarrr anlatayim

Dun adetimin 2.gunuydu sadece doktor dogum hastanesinde var diye oraya gittim gonal f igne kullandim dedim biraktin mi evet adetimin 2. Gunu dedim ulturasona bakti 22 mm folikul var dedi ici boşta olabilir doluda bilemeyiz ilaç içme dedi bana cok bilgi vermedi ben adetken yumurtami gelisti igne yaparken yumurtaligin yumurta tarlasi demisti igneden dolayi ben kis olmustur zannettim ama kis olmus demedi 3 kere tembihledi ilac icme bu durumda sancilanman normal dedi igne kullanmissin dedi pazartesi kendi doktoruma gidicem adet bile oldum aklimin karisikligi bir turlu bitmedi illa birsry cikiyor :))))))
Aaa çok değişik kız bence sende bebiş var adetin nasıl rengi miktarı? İlaç içip durmuyosun dimi yine

Ayyy canimmmm cok sevindimmm ben yaa gozun aydin canimm :nazar::halay:
Sağol kuzum ama sevinemedim değerim düşük mü cidden sonucu alınca tekrar dişçi bulduk parolden başka seçeneğin yok diyo mecbur içtim çok az hafifletti gözüm aynı dışarı çıkacak gibi ağrıyor napcam ben bide bu hafta taşınmak zorundayım tayinciyim :hasta:

Sağol kuzum ama sevinemedim değerim düşük mü cidden sonucu alınca tekrar dişçi bulduk parolden başka seçeneğin yok diyo mecbur içtim çok az hafifletti gözüm aynı dışarı çıkacak gibi ağrıyor napcam ben bide bu hafta taşınmak zorundayım tayinciyim :hasta:
Bence ddegerin cok guzel.cok sevindim inan dahada yukselir o :KK200::nazar:

Bence ddegerin cok guzel.cok sevindim inan dahada yukselir o :KK200::nazar:
İnşallah yükselir iki gün sonra tekrarlarım artık. Sende ihmal etme kuzum eğer tekrar yumurta geliştiyse adet madet demeden değerlendirmelisin ama bana kalırsa bebiş var çünkü benim annemde bildiğin oluk oluk kaç ay olmuş kardeşimi öğrendiğinde 3 aylıktı :)

Back