• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişki yoksa ne yerleşecek canım? Normal adetten sonra gebe kalınabilir tabi ama ilişki olması lazım ve aradan 10 gün geçmesi. Yumurtlama dönemi yaşıyorsun sadece

Ondan sonra ilişkim yok ama bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım. Hiç bir belirtide yok üstelik :KK43: umarım bisey yoktur. Hamilelik riski var mıdır hala :(

Son düzenleme:
Selamlar kızlar. İnternetsiz kaldım günlerdir, köy hayatı kalp ben...

Geçen hafta ishal oldum acile gittik o da kadın doğumcuya yönlendirdi. Rahim arkasında sıvı birikmesi, sağ yumurtalık ta 3 cm sıvı kisti varmış.

Göğüslerim anormal büyük, bel ve kasık ağrısı çekiyorum çokça... Bat a 4 gün var. Bugün bi test yaptım. Bi saat sonra bakabildim misafir geldi. İkinci çizgi yatay olarak vardı. Sanırım test bozuk çıktı. Zaten umudum da yok.

Dilerim isteyen herkes güzel haberler alsın. Ben de durumlar böyle

Selamlar kızlar. İnternetsiz kaldım günlerdir, köy hayatı kalp ben...

Geçen hafta ishal oldum acile gittik o da kadın doğumcuya yönlendirdi. Rahim arkasında sıvı birikmesi, sağ yumurtalık ta 3 cm sıvı kisti varmış.

Göğüslerim anormal büyük, bel ve kasık ağrısı çekiyorum çokça... Bat a 4 gün var. Bugün bi test yaptım. Bi saat sonra bakabildim misafir geldi. İkinci çizgi yatay olarak vardı. Sanırım test bozuk çıktı. Zaten umudum da yok.

Dilerim isteyen herkes güzel haberler alsın. Ben de durumlar böyle
Teste çok damlattıysan ondan bozuk çıkmış olabilir canım. Batına da az kalmış, umarım bu belirtiler gebeliğe yöneliktir :)

Teste çok damlattıysan ondan bozuk çıkmış olabilir canım. Batına da az kalmış, umarım bu belirtiler gebeliğe yöneliktir :)
Keşke... O kadar umutsuzum ki. Şu senin sarımsak şeysini deneyim diyorum ben de adetten sonra mı yapmak gerekiyor belli bir kuralı var mı

Kizlar bana da yardimci olurmusunuz??

Ben bu ay dogum hapini biraktim. Esimle de düzenli sekilde iliskide bulunduk.

5 gün önce yumurtlamam vardi ama 3-4 gündür kasiklarimda agri var adet olacakmisim gibi ve bacaklarima kadar cekiyor bazen.
Bu normal mi? Yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?

İyi geceler kızlar hayırlı bayramlar. Bayramda eşimle bursaya kaçtık gezdik dolu dolu. Ama bugün şiddetli diş ağrım başladı gözüm yerinden çıkacak gibi şuan hafifledi ama hala kötü. Bebek şüphes var diye ne fikm çekebildi doktor ne ilaç yazabildi. Parol iç dedi ama güvenip içmiyorum. Bebek konusuna gelirsem hiçbir belirtim yok sadece beyaz akıntım başladı regle 2 gün var. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Kimler hamiş kaldı bayramda :anne:

Ondan sonra ilişkim yok ama bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım. Hiç bir belirtide yok üstelik :KK43: umarım bisey yoktur. Hamilelik riski var mıdır hala :KK43:
Olabilir ümidini kaybetme canım bu hamilelik çok spesifik herkeste bambaşka şekilde ortaya çıkıyor.

Keşke... O kadar umutsuzum ki. Şu senin sarımsak şeysini deneyim diyorum ben de adetten sonra mı yapmak gerekiyor belli bir kuralı var mı
adet bittikten hemen sonra yaparsan daha etkili olur canım, Rahim temizleniyor ya o yüzden. Bana söyleyen bayan 2-3 gün arka arkaya yap dedi. ben yaptım hiçbir şekilde koku yoktu maalesef :/ aynı şeyi sarımsak yerine adaçayı yağıyla da yapabilirsin canım

Kizlar bana da yardimci olurmusunuz??

Ben bu ay dogum hapini biraktim. Esimle de düzenli sekilde iliskide bulunduk.

5 gün önce yumurtlamam vardi ama 3-4 gündür kasiklarimda agri var adet olacakmisim gibi ve bacaklarima kadar cekiyor bazen.
Bu normal mi? Yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?
saydığın şeyler gebelik belirtilerinden canım. Bazen de psikolojik olabiliyor

Back