- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
Hsg çektirdin mi canım senAdet oldum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsg çektirdin mi canım senAdet oldum canım
Evet çektirdim temiz çıktıHsg çektirdin mi canım sen
Hayırlısı canım vardır belki belli olmazOlmadım hcanim daha. Test de yapmıyorum hamile olsamda geç geçer idrara diye düşünüyorum oğlumda 10 gün gecikince öğrendim canim. Hamile değilsek de adet olurum koy verdim yani
Sen ne zaman kontrole gideceksin canımHayırlısı canım vardır belki belli olmaz
İlişki yoksa ne yerleşecek canım? Normal adetten sonra gebe kalınabilir tabi ama ilişki olması lazım ve aradan 10 gün geçmesi. Yumurtlama dönemi yaşıyorsun sadece
Hoşgeldin canım gitti mi sizinkiler.Hayırlı akşamlar kızlar napiosunuz ay çok şükür bayram koşuşturmacasi bitti
Tatlım bizimkiler gelemedi maalesef bikacgune gelcekler ama hadi siz tatilemi kuzumHoşgeldin canım gitti mi sizinkiler.
Bizimki daha yeni başlıyor sabah yola çıkıyoruz balım :)
Perşembe günü canmSen ne zaman kontrole gideceksin canım
Teste çok damlattıysan ondan bozuk çıkmış olabilir canım. Batına da az kalmış, umarım bu belirtiler gebeliğe yöneliktir :)Selamlar kızlar. İnternetsiz kaldım günlerdir, köy hayatı kalp ben...
Geçen hafta ishal oldum acile gittik o da kadın doğumcuya yönlendirdi. Rahim arkasında sıvı birikmesi, sağ yumurtalık ta 3 cm sıvı kisti varmış.
Göğüslerim anormal büyük, bel ve kasık ağrısı çekiyorum çokça... Bat a 4 gün var. Bugün bi test yaptım. Bi saat sonra bakabildim misafir geldi. İkinci çizgi yatay olarak vardı. Sanırım test bozuk çıktı. Zaten umudum da yok.
Dilerim isteyen herkes güzel haberler alsın. Ben de durumlar böyle
Keşke... O kadar umutsuzum ki. Şu senin sarımsak şeysini deneyim diyorum ben de adetten sonra mı yapmak gerekiyor belli bir kuralı var mıTeste çok damlattıysan ondan bozuk çıkmış olabilir canım. Batına da az kalmış, umarım bu belirtiler gebeliğe yöneliktir :)
Olabilir ümidini kaybetme canım bu hamilelik çok spesifik herkeste bambaşka şekilde ortaya çıkıyor.Ondan sonra ilişkim yok ama bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım. Hiç bir belirtide yok üstelik umarım bisey yoktur. Hamilelik riski var mıdır hala
Oo senin koşturmaca da yeni başlıyor canım :)Tatlım bizimkiler gelemedi maalesef bikacgune gelcekler ama hadi siz tatilemi kuzum
adet bittikten hemen sonra yaparsan daha etkili olur canım, Rahim temizleniyor ya o yüzden. Bana söyleyen bayan 2-3 gün arka arkaya yap dedi. ben yaptım hiçbir şekilde koku yoktu maalesef :/ aynı şeyi sarımsak yerine adaçayı yağıyla da yapabilirsin canımKeşke... O kadar umutsuzum ki. Şu senin sarımsak şeysini deneyim diyorum ben de adetten sonra mı yapmak gerekiyor belli bir kuralı var mı
saydığın şeyler gebelik belirtilerinden canım. Bazen de psikolojik olabiliyorKizlar bana da yardimci olurmusunuz??
Ben bu ay dogum hapini biraktim. Esimle de düzenli sekilde iliskide bulunduk.
5 gün önce yumurtlamam vardi ama 3-4 gündür kasiklarimda agri var adet olacakmisim gibi ve bacaklarima kadar cekiyor bazen.
Bu normal mi? Yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?