Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek şüphelendiğim şey ben aşırı derecede gribim normal değil bu dedim çünkü evde durup dururken ne gribi test yapayım dedim inşallah doğrudur eşim gelsin hemen acile gideceğim daha önce bir kimyasalım vardı tekrar olmasın diye önlemimi almalıyım5 dk dan sonraki görüntü değilse bu bence hamilesiniz.
Ah kuzum sen bide beni görsen 10gün kaldı mı başlıyorum var mı var mı beyaz niye çıktı o niye oldu Işık’ta aydınlıkta sabahta akşamda inceliyorum inşallah vardır eşim gelsin acile gideyim haberi vereceğimKanda baktırmak en doğrusu zaten. Ben 10 gün kala test yapıp her testin içinde bulunan beyaz bantı çizgi sanmıştım bence gebesi sağlıkla gelsin.
Şifa olsun iğneler balım. Hiç beklemediğin anda gelsin minişin :)Canim iyi yapmissin benimkide.pazartesi belli.olacak gec kaldik.derse bu ay ara vericez hemen basla dersr yine ignelere baslariz bakalim.hayirlisi insallah kendiliginden gelir melegin canim
Bence bu ay hamile kalacaksınHiçbir emeği boşa çıkarmaz Rabbim canım. Sen içini ferah tut. belki stresten kaynaklanıyodur. ben bu ay ara verdim canım. rahatım şu an :)
Olsun canım belli olmazTmm cnm umut yok ama yinede degerlendirelim bklm
yok kuzum ,regl biteli 4 gün oldu şu an kayınvalidemdeyim ilişki olmaz yani bu ay :)Bence bu ay hamile kalacaksın
Merhaba canim, çay içiyorum sen ne yapıyorsun :))İyi geceler kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
mesele o zaten canım akışına bırakamıyorz yani illa aklımızda olck :)hamile bi arkadaşımla konuştum. Korunmadığı ilk ay hamile kalmış. İlk ay zaten olmaz diye hiç aklına bile gelmemiş. Kendime kızdım sonra memeleri dinle yumurtaları dinle acaba midem bulanıyor mu falan diye diye kafayı yedim. Akışına bıraksan zaten olacak diye.
süper valla, değerlendir canım, ama bebek düşüncesiyle ilişkiye girme ve besmele çekerek başlayn eşinle canımKızlar mrb Biz tatilden dönüşe geçtik interneti bırak telefon bile çekmiyordu hepinizi çok merak ettim hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum darisi İnş bizlerin başına ... Ben soğan kürüne başladım bi hafta oldu takvime ve akintima gore bugün yumurtlama günü bu ay ovu testi almadim elimde sadece iki tane vardı meraktan yaptım sonuc bu..
Bende yatıyorum kuzum rahatsızım biraz da :)Merhaba canim, çay içiyorum sen ne yapıyorsun :))
hayrola balımBende yatıyorum kuzum rahatsızım biraz da :)
değerlendirdik kuzum olacağından değil ama bklm pazartesi randevu Aldım yeni bi doktorasüper valla, değerlendir canım, ama bebek düşüncesiyle ilişkiye girme ve besmele çekerek başlayn eşinle canım