- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Ayyy inşaAllah canım :) bir umut bekliyorumSen de mi katılacaksın bu kervana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşaAllah canım :) bir umut bekliyorumSen de mi katılacaksın bu kervana
Regl günün ne zaman canım listeye ekleyelim :)Ayyy inşaAllah canım :) bir umut bekliyorum
aa test yapmışsındır illa kiAçıkcası benim adet günüm 10 gün geçti
Test yapmadn mı :)Açıkcası benim adet günüm 10 gün geçti
Bugün aklıma sen geldin tatlım bende anca fırsat bulup yazabildim yapacak mı ki acaba dedim kendi kendime hadi bakalım sabaha nasıl olacak inşaallah açıktırda gelir koku :):) bende yapcam benimde yarın bitecek inşaallah :)Hanımlar reglim bitti . Tüplerimin tıkalı olup olmadığını anlamak için sarımsak koydum Sabah ağzıma sarımsak kokusu gelirse açık demek. İnşaallah gelir koku :)
İnşallah canım yaaa acaba iki yumurtada catliomukihadii? Değerlendir muhakkak kuzum, ihmale gelmez 2 ay daha beklemezsin inşaallah kocişini :)
Kalbinden öperim kuzumBugün aklıma sen geldin tatlım bende anca fırsat bulup yazabildim yapacak mı ki acaba dedim kendi kendime hadi bakalım sabaha nasıl olacak inşaallah açıktırda gelir koku :):) bende yapcam benimde yarın bitecek inşaallah :)
valla ben de onu düşündüm canım iki tane çatlıyor dedim kendi kendime :)İnşallah canım yaaa acaba iki yumurtada catliomuki
Yaptım varla yok arası çıktıTest yapmadn mı :)
Yaptım varla yok arası çıktıaa test yapmışsındır illa ki
Esimde nebilim bu sefer de tutmaz falan filan Dio hevesim kacio bazenvalla ben de onu düşündüm canım iki tane çatlıyor dedim kendi kendime :)
Ben goremedim sanki ama daha erken degil mi zaten?Eki Görüntüle 2181825 Merhaba arkadaşlar.Adetime 8-9 gün varken yaptım gece yaptım sabah böyleydi sanki ben silik bişey görüyorum gibi sizde bi bakar mısınız
Bende de var akinti gibi bir seyler; vucut isisindan emin degilim; cok aicak burasi tatildeyim hep sicak bana :)Hımm anladım canım bende reglime az kala baya sıcak basıyordu beni atesim normalden fazla oluyordu test yapcagıö zamanda ölçtüm 36.8 çıkmıstı ve adett öncesi akıntı olmazdı bende o olmaya basladı birde azdı beyazdı bide
Olsun canim hayirlisi olsun; ben de gorecegim bakalim... Birkac gun daha bekleyecegim zaten 27’sinde Turkiye’ye donuyorum; o gun yaparim. Ya da belki tam 26’sinda; evlilik yildonumumuz. Insallah yani varsa cikar zaten o tarihte.Canim sabah kan geldi bekliyordum zaten devami yok yarina sökülür cok.cektim.bu ay ben bayrama denk geldi 2.igne tedavim gecmi kalir ertelenirmi.bilmiyorum pazartesi giderim kis varsada ertelenir zaten senin durumun nasil xanim guzel haberini bekliyorjm.insallah benim.maddi maddevi herseyim bosuna.gitti rabbim hayirlisini versin ne diyeyim
Bugün 5 gün kaldı.erken mi bilmiyorum ki 1 senedir deniyoruz çok istiyoruz her ay 3 4 test gidiyo artık gözlerim her yerde kırmızı çizgi arıyo ondan galiba teşekkür ederim çokBen goremedim sanki ama daha erken degil mi zaten?