• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar reglim bitti . Tüplerimin tıkalı olup olmadığını anlamak için sarımsak koydum :-) Sabah ağzıma sarımsak kokusu gelirse açık demek. İnşaallah gelir koku :)
Bugün aklıma sen geldin tatlım bende anca fırsat bulup yazabildim yapacak mı ki acaba dedim kendi kendime hadi bakalım sabaha nasıl olacak inşaallah açıktırda gelir koku :):) bende yapcam benimde yarın bitecek inşaallah :)

Bugün aklıma sen geldin tatlım bende anca fırsat bulup yazabildim yapacak mı ki acaba dedim kendi kendime hadi bakalım sabaha nasıl olacak inşaallah açıktırda gelir koku :):) bende yapcam benimde yarın bitecek inşaallah :)
Kalbinden öperim kuzum :KK200:
denemesi bedava :) orta boy 1 diş sarımsapa bir kaç çizik atıp gazlı bez sarıp yerleştirdim sanmıyorum ama inşaallah açıktır dediğin gibi balım :dua:
Senin tüpler de açıktır inşaallah bebekim yapınca haber verirsin :)

2B1CD535-6E73-4B51-A605-9D7F455C3B83.jpeg Merhaba arkadaşlar.Adetime 8-9 gün varken yaptım gece yaptım sabah böyleydi sanki ben silik bişey görüyorum gibi sizde bi bakar mısınız

Hımm anladım canım bende reglime az kala baya sıcak basıyordu beni atesim normalden fazla oluyordu test yapcagıö zamanda ölçtüm 36.8 çıkmıstı ve adett öncesi akıntı olmazdı bende o olmaya basladı birde azdı beyazdı bide
Bende de var akinti gibi bir seyler; vucut isisindan emin degilim; cok aicak burasi tatildeyim hep sicak bana :)

Canim sabah kan geldi bekliyordum zaten devami yok yarina sökülür cok.cektim.bu ay ben bayrama denk geldi 2.igne tedavim gecmi kalir ertelenirmi.bilmiyorum pazartesi giderim kis varsada ertelenir zaten senin durumun nasil xanim guzel haberini bekliyorjm.insallah benim.maddi maddevi herseyim bosuna.gitti rabbim hayirlisini versin ne diyeyim :KK43:
Olsun canim hayirlisi olsun; ben de gorecegim bakalim... Birkac gun daha bekleyecegim zaten 27’sinde Turkiye’ye donuyorum; o gun yaparim. Ya da belki tam 26’sinda; evlilik yildonumumuz. Insallah yani varsa cikar zaten o tarihte.

Ben goremedim sanki ama daha erken degil mi zaten?
Bugün 5 gün kaldı.erken mi bilmiyorum ki 1 senedir deniyoruz çok istiyoruz her ay 3 4 test gidiyo artık gözlerim her yerde kırmızı çizgi arıyo ondan galiba teşekkür ederim çok

Slm kızlar adetim normalde çok düzenlidir ama geçen ay 3 hafta falan gecikme oldu gebelik yoktu
İlk defa tarlusal kullanıp adet oldum ve bu ay yine adetim bir hafta gecikti, sizce test yapmalı miyim.

Back