20sinde ögrndim canım evde idrar testiyle bence sen de yap kuzum çıkar varsaSen ne zaman ögrendin canım gebe olduğunu? Bende gecikmelerde oluyorduda bilmiyorum doktor 8 ağustosta yumurtlama demişti progesteron 8.2 çıkmıştı falan ama üzerinden 2 hafta geçti olmadım inşallah
Progesteron değerin kac çıkmıştı peki cnm ?O zaman cikar senin testte, benim de 8 agustos catlatma ignesi; yani 9-11 aradi catlamis olmam lazim.
Benmde geceleri öyle oluyordu canım varmıs gibi ama yapıyorum bir kaç damla yanma falan olmuyorduKizlar devamli kucuk tuvaletim geliyor; saat basi tuvalete gidiyorum; daha onceden hamilelik yasayanlar ne dersiniz; sizde de var miydi benzer durum?
Kabizim da ama o tatil duzensizliginden de olabilir yine de karin agrim ve karin sisligim de fazla...
yanma bende de yok da karnim agriyor...Benmde geceleri öyle oluyordu canım varmıs gibi ama yapıyorum bir kaç damla yanma falan olmuyordu
olcmedi ki onu...Progesteron değerin kac çıkmıştı peki cnm ?
Doğru diyorsunda 8 ağustosta doktor yumurtlama demişti gebelik için erken olabilir belkide20sinde ögrndim canım evde idrar testiyle bence sen de yap kuzum çıkar varsa
Yani reglin 3. gununde olcturmustum daha dogrusu hatirlamiyorum ama normaldi.Progesteron değerin kac çıkmıştı peki cnm ?
21.gun ölçülüyor diye biliyorum ben oda yumurtlama.oldumu diyeYani reglin 3. gununde olcturmustum daha dogrusu hatirlamiyorum ama normaldi.
ben zaten klomen ve catlatma ignesi kullandim; sadece yeterli buyukluge gelince catlatti 36 sa sonra gun asiri iliski dedi; o kadar.21.gun ölçülüyor diye biliyorum ben oda yumurtlama.oldumu diye
Ayy bizde 2dk dinlenemiyoruz canimevde uyuyarak
Hımm bilmiyom kuzum olabilirDoğru diyorsunda 8 ağustosta doktor yumurtlama demişti gebelik için erken olabilir belkide
Bu prolaktin, karistirdim.Yani reglin 3. gununde olcturmustum daha dogrusu hatirlamiyorum ama normaldi.
Bana gelen giden yok eşimde çalısıyor dün tek izinliydi :/Ayy bizde 2dk dinlenemiyoruz canim
Bat kaçtı senin canımyanma bende de yok da karnim agriyor...
Anladım canım hayırlısı artık bende bugün nobetci eczane arayışta gebelik testi almayı düşünüyordum ama tek çizgi görmekten bıktım 1 hafta öncesine kanda yaptırmıştı 1.2 çıkmıştı akşam belki acile gider kan testi yaptırırım bilmiyorumBu prolaktin, karistirdim.
Ya iste emin degilim ama en kotu ihtimalle 11’inde catlamistir yumurtam o zaman 25 filan bat oluyor.Bat kaçtı senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?