Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar devamli kucuk tuvaletim geliyor; saat basi tuvalete gidiyorum; daha onceden hamilelik yasayanlar ne dersiniz; sizde de var miydi benzer durum?

Kabizim da ama o tatil duzensizliginden de olabilir yine de karin agrim ve karin sisligim de fazla...

Sen ne zaman ögrendin canım gebe olduğunu? Bende gecikmelerde oluyorduda bilmiyorum doktor 8 ağustosta yumurtlama demişti progesteron 8.2 çıkmıştı falan ama üzerinden 2 hafta geçti olmadım inşallah
20sinde ögrndim canım evde idrar testiyle bence sen de yap kuzum çıkar varsa

Kizlar devamli kucuk tuvaletim geliyor; saat basi tuvalete gidiyorum; daha onceden hamilelik yasayanlar ne dersiniz; sizde de var miydi benzer durum?

Kabizim da ama o tatil duzensizliginden de olabilir yine de karin agrim ve karin sisligim de fazla...

Benmde geceleri öyle oluyordu canım varmıs gibi ama yapıyorum bir kaç damla yanma falan olmuyordu

Bu prolaktin, karistirdim.
Anladım canım hayırlısı artık bende bugün nobetci eczane arayışta gebelik testi almayı düşünüyordum ama tek çizgi görmekten bıktım 1 hafta öncesine kanda yaptırmıştı 1.2 çıkmıştı akşam belki acile gider kan testi yaptırırım bilmiyorum

Doktor da çok iyi yumurtlama olmuş 8.2 progesteron dedi ama iğne falan vurmadı catladimi bilmiyorum da yumurtlamadan 2 gün sonra bi kramp girdi 1 hafta sürdü belim kirilacakti agridan ama göğüslerinde agri var ben bile dokunamiuorum belkide regl gelicek belli de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…