Kuzumm iyiyim memleketteym tel cekmiyr kaldigim yerde :) bugun baska bi yerde kaliyrz orda cekiyr yetisebildigim kdr okucam msjlari :) adetin son gunu bugun haftaya baslar clismalar :)) seni merak ediyrm sonuna gelebirsem gorucm :)Canim agrim hafifledi pembe leke geçti cok sagol canimsin sen nasilsin
Kuzumm tbrk ederm masallah saglikla gelsin minigin :)Kızlarr benn şokkk hamileyimmm
Saol kuzumm benmmKuzumm tbrk ederm masallah saglikla gelsin minigin :)
hosbuldum tesekkur ederim iyi bayramlarHoşgeldin canım, ekledim. Hayırlı bayramlar dilerim :)
İnşaallah canım hoşgeldinHerkese iyi bayramlar ben de geldim inş güzel haberler alalım
Hayırdır kuzum. GünaydınVay arkadaş
Günaydın canımHayırdır kuzum. Günaydın
Olumlu olmak pozitif bakmak önemli kuzum stres en büyük düşmanmış gerçekten inanmıyordum ama. Sende bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış kuzum modun aşağılara çekilmesin hiçGünaydın canım
artık güler yüz göstermiycem yeni gelenlere. şuna baksana dram filminden fırlamış gibi
Öyle tabii kuzum artık öyle yapacağım :)Olumlu olmak pozitif bakmak önemli kuzum stres en büyük düşmanmış gerçekten inanmıyordum ama. Sende bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış kuzum modun aşağılara çekilmesin hiç
evde uyuyarakKizlaaaar bayram nasıl gidio
Ay hdi hayırlısı canım benimde bat 19du :)19 ağustostu geçti
Test yapmadım daha 21.gun doktor yumurtlama demişti bekliyorum
Sen ne zaman ögrendin canım gebe olduğunu? Bende gecikmelerde oluyorduda bilmiyorum doktor 8 ağustosta yumurtlama demişti progesteron 8.2 çıkmıştı falan ama üzerinden 2 hafta geçti olmadım inşallahAy hdi hayırlısı canım benimde bat 19du :)
O zaman cikar senin testte, benim de 8 agustos catlatma ignesi; yani 9-11 aradi catlamis olmam lazim.Sen ne zaman ögrendin canım gebe olduğunu? Bende gecikmelerde oluyorduda bilmiyorum doktor 8 ağustosta yumurtlama demişti progesteron 8.2 çıkmıştı falan ama üzerinden 2 hafta geçti olmadım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?