• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
turko2727 turko2727 Canım muhtemelen iğne filandır. Regl olursun bemce birkaç güne...
Benim bitti kahverengi lekelenmem; ben de regl ağrısı gibi çekiyorum ama biraz bel ağrısı, kasık ağrısı vs.

Canim agrim hafifledi pembe leke geçti cok sagol canimsin sen nasilsin
Kuzumm iyiyim memleketteym tel cekmiyr kaldigim yerde :) bugun baska bi yerde kaliyrz orda cekiyr yetisebildigim kdr okucam msjlari :) adetin son gunu bugun haftaya baslar clismalar :)) seni merak ediyrm sonuna gelebirsem gorucm :)

Günaydın canım

artık güler yüz göstermiycem yeni gelenlere. şuna baksana dram filminden fırlamış gibi :kahve::KK14:
Olumlu olmak pozitif bakmak önemli kuzum stres en büyük düşmanmış gerçekten inanmıyordum ama. Sende bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış kuzum modun aşağılara çekilmesin hiç:eek:

Ay hdi hayırlısı canım benimde bat 19du :)
Sen ne zaman ögrendin canım gebe olduğunu? Bende gecikmelerde oluyorduda bilmiyorum doktor 8 ağustosta yumurtlama demişti progesteron 8.2 çıkmıştı falan ama üzerinden 2 hafta geçti olmadım inşallah :KK76:

Sen ne zaman ögrendin canım gebe olduğunu? Bende gecikmelerde oluyorduda bilmiyorum doktor 8 ağustosta yumurtlama demişti progesteron 8.2 çıkmıştı falan ama üzerinden 2 hafta geçti olmadım inşallah :KK76:
O zaman cikar senin testte, benim de 8 agustos catlatma ignesi; yani 9-11 aradi catlamis olmam lazim.

Back