Hımm anladım canım bende reglime az kala baya sıcak basıyordu beni atesim normalden fazla oluyordu test yapcagıö zamanda ölçtüm 36.8 çıkmıstı ve adett öncesi akıntı olmazdı bende o olmaya basladı birde azdı beyazdı bideYa iste emin degilim ama en kotu ihtimalle 11’inde catlamistir yumurtam o zaman 25 filan bat oluyor.
turko2727 Canım muhtemelen iğne filandır. Regl olursun bemce birkaç güne...
Benim bitti kahverengi lekelenmem; ben de regl ağrısı gibi çekiyorum ama biraz bel ağrısı, kasık ağrısı vs.
Tabii ki canım , bu son batın olur inşaallahKizlar ben bugun 3 gunluk gecikmenin ardindan regl oldumR4bi4 cım tahmin regl 20 eylül eklermisin
pek iyi sayılmaz kuzum senin nasıl gidiyor :)Kizlaaaar bayram nasıl gidio
Nie tatlım hayırdır valla çok yorucu kuzumpek iyi sayılmaz kuzum senin nasıl gidiyor :)
bayramı burda geçiriyorum kuzum daha cumartesi gidicez Ankaraya. bide yumurtlama günüm de geçecek. bu ayı es geçtim.Nie tatlım hayırdır valla çok yorucu kuzum
Fazla kalabalık canım:))insanın beyni yoruluo kız bende yine akıntı başladı yunurtlamabayramı burda geçiriyorum kuzum daha cumartesi gidicez Ankaraya. bide yumurtlama günüm de geçecek. bu ayı es geçtim.
Valla ne güzel keşke ben de yorulsaydım canım, etrafın kalabalıktır çok güzel
hadii? Değerlendir muhakkak kuzum, ihmale gelmez 2 ay daha beklemezsin inşaallah kocişini :)Fazla kalabalık canım:))insanın beyni yoruluo kız bende yine akıntı başladı yunurtlama
açık eczane bulursan test yap canım merak ettikBenimde adet günüm geçti bendede akıntı var çoğaldı bide çok umuyorum anlamadım hayırlısı artık :)
Şimdi yapsam negatif çıksa moralim bozulcak olmazsa artık doktorlar iş başı yapınca gider baktiririmaçık eczane bulursan test yap canım merak ettik
Ilk defa duydum :):)Hanımlar reglim bitti . Tüplerimin tıkalı olup olmadığını anlamak için sarımsak koydumSabah ağzıma sarımsak kokusu gelirse açık demek. İnşaallah gelir koku :)
Hacamatcım önerdi bu yöntemi :)Ilk defa duydum :):)
Sen kac senelik evlisin ki cnm ?
Merhabalar, hoşgeldin canım =))Merhaba hanımlar iyi bayramlar :)
Hoş buldum canım :)Merhabalar, hoşgeldin canım =))
Sen de mi katılacaksın bu kervanaHoş buldum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?