Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya iste emin degilim ama en kotu ihtimalle 11’inde catlamistir yumurtam o zaman 25 filan bat oluyor.
Hımm anladım canım bende reglime az kala baya sıcak basıyordu beni atesim normalden fazla oluyordu test yapcagıö zamanda ölçtüm 36.8 çıkmıstı ve adett öncesi akıntı olmazdı bende o olmaya basladı birde azdı beyazdı bide

turko2727 Canım muhtemelen iğne filandır. Regl olursun bemce birkaç güne...
Benim bitti kahverengi lekelenmem; ben de regl ağrısı gibi çekiyorum ama biraz bel ağrısı, kasık ağrısı vs.

Canim sabah kan geldi bekliyordum zaten devami yok yarina sökülür cok.cektim.bu ay ben bayrama denk geldi 2.igne tedavim gecmi kalir ertelenirmi.bilmiyorum pazartesi giderim kis varsada ertelenir zaten senin durumun nasil xanim guzel haberini bekliyorjm.insallah benim.maddi maddevi herseyim bosuna.gitti rabbim hayirlisini versin ne diyeyim

Nie tatlım hayırdır valla çok yorucu kuzum
bayramı burda geçiriyorum kuzum daha cumartesi gidicez Ankaraya. bide yumurtlama günüm de geçecek. bu ayı es geçtim.

Valla ne güzel keşke ben de yorulsaydım canım, etrafın kalabalıktır çok güzel

bayramı burda geçiriyorum kuzum daha cumartesi gidicez Ankaraya. bide yumurtlama günüm de geçecek. bu ayı es geçtim.

Valla ne güzel keşke ben de yorulsaydım canım, etrafın kalabalıktır çok güzel
Fazla kalabalık canım:))insanın beyni yoruluo kız bende yine akıntı başladı yunurtlama

Benimde adet günüm geçti bendede akıntı var çoğaldı bide çok umuyorum anlamadım hayırlısı artık :)

Hanımlar reglim bitti . Tüplerimin tıkalı olup olmadığını anlamak için sarımsak koydum Sabah ağzıma sarımsak kokusu gelirse açık demek. İnşaallah gelir koku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…