• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa bugün kimseler yazmamışş...
Kizlarrr iyi bayramlar leken hala geliyormu benim leke 9 gun once basladi 2 gun surdu sonra gecti arada cok az gordum falan bugunde sancidan acile gittim.yine duramiyorum parol ic dedi gonderdi adete 4 gun kaldi kan gelmiyor sanci cok kan yine 0.095 çikti :KK43:

Kizlarrr iyi bayramlar leken hala geliyormu benim leke 9 gun once basladi 2 gun surdu sonra gecti arada cok az gordum falan bugunde sancidan acile gittim.yine duramiyorum parol ic dedi gonderdi adete 4 gun kaldi kan gelmiyor sanci cok kan yine 0.095 çikti :KK43:
Canım bu değer iğnenin etkisinden olmasın sakın.

valla var bunda bi iş ama bilemedim canım, inşaallah kötü bir şey değildir
Insallah canim kis oldugunu dusunmeye basladim 4 gundur bu agrilar.normal degil 5 ozel hastane aradim ulturason icin nobetci jinekolog yok cok agri cektim kan testimde hala 0.095 adet olacaksamda gelsin artik cektigim yeter :((

Insallah canim kis oldugunu dusunmeye basladim 4 gundur bu agrilar.normal degil 5 ozel hastane aradim ulturason icin nobetci jinekolog yok cok agri cektim kan testimde hala 0.095 adet olacaksamda gelsin artik cektigim yeter :KK43:(
valla kuzum ya bayramın da kötü geçmiştir , Rabbım yardımcın olsun :(

Bende ovulasyon testiyle bu ay basladim arkadaslar pik zamanida yakaladim umarim hepimiz 2019da isteğimiz herseye kavusuruz Bat 3 eylül
Bayraminiz mubarek olsun
Hoşgeldin canım, ekledim. Hayırlı bayramlar dilerim :)

Back