Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerGüzel haberlerini bekliyoruz :)
Hayirli bayramlar kuzumGÜnaydınlar iyi bayramlar canlar
normaldir kuzum gelen giden oluyor, misafirdir şudur budur :)Aa bugün kimseler yazmamışş...
Kizlarrr iyi bayramlar leken hala geliyormu benim leke 9 gun once basladi 2 gun surdu sonra gecti arada cok az gordum falan bugunde sancidan acile gittim.yine duramiyorum parol ic dedi gonderdi adete 4 gun kaldi kan gelmiyor sanci cok kan yine 0.095 çiktiAa bugün kimseler yazmamışş...
Canım bu değer iğnenin etkisinden olmasın sakın.Kizlarrr iyi bayramlar leken hala geliyormu benim leke 9 gun once basladi 2 gun surdu sonra gecti arada cok az gordum falan bugunde sancidan acile gittim.yine duramiyorum parol ic dedi gonderdi adete 4 gun kaldi kan gelmiyor sanci cok kan yine 0.095 çikti
Ben catlama yaptirmadim gonal f yapildi igne arrtik artmaz umudumu yitirdimCanım bu değer iğnenin etkisinden olmasın sakın.
Agrilarimimi soyledin canim evet igneler beni maf etti bencedeCanım bu değer iğnenin etkisinden olmasın sakın.
valla var bunda bi iş ama bilemedim canım, inşaallah kötü bir şey değildirAgrilarimimi soyledin canim evet igneler beni maf etti bencede
Insallah canim kis oldugunu dusunmeye basladim 4 gundur bu agrilar.normal degil 5 ozel hastane aradim ulturason icin nobetci jinekolog yok cok agri cektim kan testimde hala 0.095 adet olacaksamda gelsin artik cektigim yeter (valla var bunda bi iş ama bilemedim canım, inşaallah kötü bir şey değildir
valla kuzum ya bayramın da kötü geçmiştir , Rabbım yardımcın olsunInsallah canim kis oldugunu dusunmeye basladim 4 gundur bu agrilar.normal degil 5 ozel hastane aradim ulturason icin nobetci jinekolog yok cok agri cektim kan testimde hala 0.095 adet olacaksamda gelsin artik cektigim yeter (
amiiin kuzum inşallah :)Bayramınız mübarek olsun hatunlar Rabbim seneye bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin
Hoşgeldin canım, ekledim. Hayırlı bayramlar dilerim :)Bende ovulasyon testiyle bu ay basladim arkadaslar pik zamanida yakaladim umarim hepimiz 2019da isteğimiz herseye kavusuruz Bat 3 eylül
Bayraminiz mubarek olsun
iyi bayramlar dilerim canım :)Hepinize iyi bayramlar arkadaşlarrr