Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gunluk.pembe lekem bugun normale donuyor daha insallah kana gecmemistir agrilar kasilmalar devam baska umudum yok

Hamilesin kuzum sen bnce
Sende iyi ki varsın kuzm boşuna üzme kendini artcak o değer olmasaydı 001 çıkardı bak yenş yerleşıot annesi az önce attıgım örneği okudun mu
Insallah kizlar umut oldunuz bana kimselere diyemiyorum durumumu kendi icimde ve sizlerle paylasiyorum sadece cok sagolun desteginiz icin duygulandim gercekten

Ben de artacagını düşünüyorum belirtilere göre.Canım benim dualarım seninle
Canımm yaaa 6 gün sonra havalara uçucaksın Allahın izniyle
Insallah canlarim insallah tek umutlandiran o 095 hep 001 cikardi tek umuda kaldim bu kadar agrilari bosunami yasadim yoksa rabbim sen iyisini bilirsin sana biraktim

Ayni benimki gibi adetine 6 gun varken 034 cikmis adet gununde deger 93.00 e cikmis ne guzel
benimki adete 6 kala 095 bakalim.ne olacak sag kasigimda var birseyler ama ne

Ayni benimki gibi adetine 6 gun varken 034 cikmis adet gununde deger 93.00 e cikmis ne guzel
benimki adete 6 kala 095 bakalim.ne olacak sag kasigimda var birseyler ama ne
Seninkide yükselcek inşallah canım kendini birz rahat bırak çok stres yapıyorsun kuzumm sakinles bi uyu biraz uyuyabiliyosan

Kızlar dışardayım eşim dolaşalım dedi mide bulantısından gebercem çok kötü

Bnde ayniyim cnm bnm 1.5 yil niye korundun diye soruyrm kendime cevabi yk.. ama gogus agrisi her adette adet belirtin degilse ck yaniltmiyr sonu gebelik oluyr insallah Rabbm gonlune gore versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…