• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne varmış kız halinde yaaa benin tüm düğün resimlerim açık oyuzden hiç koyamıyorum daha 8ay oldu kapanali :))benimkine diyorum kapalı gelinlik alayimda çekinelim başka emrin varmı Dio:))
Allah daim etsin kuzum ama esinden istegin gayt makul ne guzel iste kiz resim isini kabul ederse esin kirala cekil :)

Nasılsınız minnoşlarım bilgisayarımda sorun var takip edemiyorum telden zor oluyor denk gelirsem okuyorum ama. Pek araya kaynak yapmakta istemiyorum :)) Nasıl gidiyor bakalım
iyiyiz şükür kuzum diğerleri de kayıplarda (: Sen neler yapıyorsun canım :)

Kayip degilim kizlar ben burdayimda canim sikkin biliyorsunuz
Kan oyle cikti.peki benim 2 gun peceteye gelen pembe lekem neydi bugun beyaza döndü yerleme degilse neydi o :( hevesim kaçti

Normal kanama olduysa o ilişkiden olma ihtimali çok az tabi adet günlerinde yumurtluyorsan bir ihtimal. Sonraki ilişkiden olmuş olabilir yerleşme kanaması döllenmeden 6-12 günler arası oluyor. Yine ne desek havada kalır sen en iyisi sabah erken gebelik yada kaset test yap şüphen devam ederse kan ver sabredebilirsen batı bekle ama dikkat et kendine canım ilaç falan alma

Teşekkür ederim. Adet olduktan sonra eşim il dışında olduğu için ilişkim olmadi. Gelen kahverengi akıntının yerleşme kanaması olma ihtimali var mi?

Back