Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 eylul diyelim kuzumm yazmadik demi o anin depresifligiyle :)
Wu kuzum ne kdr uzn suruyomssKızlar normalde 8-9 gün süren reglim bugün bitti var bende bi anormallik
Allah daim etsin kuzum ama esinden istegin gayt makul ne guzel iste kiz resim isini kabul ederse esin kirala cekil :)Ne varmış kız halinde yaaa benin tüm düğün resimlerim açık oyuzden hiç koyamıyorum daha 8ay oldu kapanali :))benimkine diyorum kapalı gelinlik alayimda çekinelim başka emrin varmı Dio:))
Kiz kaldirmissin resmi goremedim ya ben katilamiym muhabbete :)ahahhh bahane hazır balım terledim dersin
Ayy sag salim ciksinlar insallahhh msjlari okuyrm geriden geliyrm kuzum insallah iyidir durumlariKızlar kuzenim Doğuma girmiş dua edin olur mu o da çok sıkıntılı zamanlar geçirdi sonunda ikizi olcak inşaallah
bekarken 5 gün sürüyordu kuzum. evlendikten sonra 3 gün sökülmesini bekliyorum. uzuyor vallaWu kuzum ne kdr uzn suruyomss
Kiz kaldirmissin resmi goremedim ya ben katilamiym muhabbete :)
Allah razı olsun kuzum aynen yani kiralayıp vekilden yeter:)Allah daim etsin kuzum ama esinden istegin gayt makul ne guzel iste kiz resim isini kabul ederse esin kirala cekil :)
İyiymiş kuzum çok şükür bi oğlu bi kızı olduAyy sag salim ciksinlar insallahhh msjlari okuyrm geriden geliyrm kuzum insallah iyidir durumlari
Hamilesindir insallahKızlar dışardayım eşim dolaşalım dedi mide bulantısından gebercem çok kötü
hg canım, bildirim yapmış mıydınbeni eklememişsinizz
hatırlamıyorum valla canımmhg canım, bildirim yapmış mıydın
Bugün geldi yeni bat 16 eylülFairytale35 dün bat gününmüş canım, regl oldun mu
iyiyiz şükür kuzum diğerleri de kayıplarda Sen neler yapıyorsun canım :)Nasılsınız minnoşlarım bilgisayarımda sorun var takip edemiyorum telden zor oluyor denk gelirsem okuyorum ama. Pek araya kaynak yapmakta istemiyorum :)) Nasıl gidiyor bakalım
bu son adet tarihin olur inşaallah balımBugün geldi yeni bat 16 eylül
He anladmm yavrmm vala temizlik yaptm memelekete gitcez camasirdir valizdir oyy onlarla ugrastmbekarken 5 gün sürüyordu kuzum. evlendikten sonra 3 gün sökülmesini bekliyorum. uzuyor valla
nerdesin sen bakim atarım sana kuzum :)
Normal kanama olduysa o ilişkiden olma ihtimali çok az tabi adet günlerinde yumurtluyorsan bir ihtimal. Sonraki ilişkiden olmuş olabilir yerleşme kanaması döllenmeden 6-12 günler arası oluyor. Yine ne desek havada kalır sen en iyisi sabah erken gebelik yada kaset test yap şüphen devam ederse kan ver sabredebilirsen batı bekle ama dikkat et kendine canım ilaç falan alma